Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lapa Macau

956-1110 Avenida da Amizade, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Lapa Macau - A Mandarin Oriental Hotel

Grand Lapa Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Grand Lapa Macau Makao - Dječji klub Grand Lapa Macau Makao - Vrt Grand Lapa Macau Makao - Predvorje Grand Lapa Macau Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Makao - Restoran Grand Lapa Macau Makao - Restoran Grand Lapa Macau Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Makao - Restoran Grand Lapa Macau Makao - Spa centar Grand Lapa Macau Makao - Interijer hotela Grand Lapa Macau Makao - Bazen Grand Lapa Macau Makao - Vrt Grand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Makao - Restoran
Grand Lapa Macau Makao - Restoran Grand Lapa Macau Makao - Apartman Grand Lapa Macau Makao - Apartman Grand Lapa Macau Makao - Bazen Grand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Makao - Interijer hotela Grand Lapa Macau Makao - Gostinjska soba Grand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotela Grand Lapa Macau Makao - Bazen Grand Lapa Macau Makao - Plesna dvorana Grand Lapa Macau Makao - Igralište
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 416

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 709recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (709)
Yulia B. Parovi Russia, 8. travnja 2014.
Lovely!

Location, decor, staff
9
We had 2 nights booked and we loved it. The style of the hotel, amazingly helpful and friendly staff, great breakfast. We even tried out the Spa (if your a guest you can use the swimming pool, heated jaccuzi and sauna and after a long day of sightseeing thats exactly what you will need. But the hotel does not provide free WIFI (yes, yes, yes you have to pay) in the room or anywhere on the hotel property, which is a disadvantage. Another issue was with the smell in the corridor on our floor (11th), we had a non-smoking room, but the whole floor smelled a bit like an ashtray. All in all I would reccomend it.
Alfredo R. Poslovni putnici Portugal, 23. ožujka 2014.
Amazing breakfast

Breakfast, location, relaxing scenario
9,7
Yau K. Parovi Hong Kong, 16. ožujka 2014.
Historical hotel, breakfast view wonderful

nice resturant for breakfast, Close to macau harbour, nice service
9,3
Lena G. Parovi Australia, 27. veljače 2014.
Comfy bed

The bed, breakfast and size of the bath towels
7,7
Our stay was great. The bed was comfy, which was a concern due to most beds in Asia being quite hard. The breakfast was a good selection and the amenities were clean and has been well maintained for a hotel that is on the older side. The shower is also worth a mention, having good pressure.
Michael S. Parovi Philippines, 16. veljače 2014.
Clean, Great rooms and Quiet Hotel

Next to sands hotel who has a shuttle service, great rooms, friendly and attentive staff
8,3
We enjoyed our stay in the Hotel, Good thing hotel is right next to Sands Hotel who have available shuttle service to macau ferry, galaxy and venetian. The room was clean and very comfortable because of its size. Overall the hotel was Good.
Chan K. Parovi Hong Kong, 16. veljače 2014.
Hotel was convenient and stylish

Stylish, Convenient, Old SChool
8
Hotel was located in a convenient place, however the old school building style was not my cup of tea. But still it was a nice place to go with your families
Henry W. Parovi China, 19. siječnja 2014.
No free wifi, reception staff unhelpful.

Breakfast is good. Convenient location.
4,3
Fair. Below our expectation. Condition of rooms is old. The only good experience I had from this hotel was the good manner, friendly and helpful attitude of the bell boy at the front desk.
Yuichiro O. Poslovni putnici Japan, 15. siječnja 2014.
Average

Close to Sands casino.
7
Clean and polite staff. Location is not central of Macau, however, close to Sands and Fisherman's Wolff.
Carolyn C. Parovi United States of America, 13. siječnja 2014.
good value

good price and close to ferry
7,3
nice welcome on arrival. rooms were very nice and spacious. easy access to ferry terminal.
Hayk B. Poslovni putnici China, 11. siječnja 2014.
good place near city center and more casino

good place for casino and players
8
if you like play casino this hotel for you you can get more coint in thear

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Lapa Macau MakaoGrand Lapa Macau Makao - Rekreacijski sadržajiGrand Lapa Macau Makao - Dječji klubGrand Lapa Macau Makao - VrtGrand Lapa Macau Makao - PredvorjeGrand Lapa Macau Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Makao - RestoranGrand Lapa Macau Makao - RestoranGrand Lapa Macau Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Makao - RestoranGrand Lapa Macau Makao - Spa centarGrand Lapa Macau Makao - Interijer hotelaGrand Lapa Macau Makao - BazenGrand Lapa Macau Makao - VrtGrand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Makao - RestoranGrand Lapa Macau Makao - RestoranGrand Lapa Macau Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Makao - ApartmanGrand Lapa Macau Makao - BazenGrand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Makao - Interijer hotelaGrand Lapa Macau Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Makao - Eksterijer hotelaGrand Lapa Macau Makao - BazenGrand Lapa Macau Makao - Plesna dvoranaGrand Lapa Macau Makao - IgrališteGrand Lapa Macau Makao - Plesna dvoranaGrand Lapa Macau Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Makao - Gostinjska sobaGrand Lapa Macau Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01