Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Grand Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Grand Lisboa Hotel Makao - Ulaz Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Pub/salon Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Kafić Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran
Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Kafić Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 430
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 607recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (607)
Razvrstati po:
Chin L. Poslovni putnici Malaysia, 20. svibnja 2015.
Great

Location. Food. Room comfort
9,3
Excellent
Cheng C. Poslovni putnici Hong Kong, 1. svibnja 2015.
good

bed
8
Lee H. Parovi Singapore, 30. travnja 2015.
Luxury hotel that i highly recommend to everyone!

Clean, fantastic room facilities n luxury room!
9
We love Grand Lisboa Macau! I and my husband enjoyed to the max with the luxury facilities in our Deluxe Corner room - Steam bath room + Sauna + Jacuzzi + Outdoor garden + twice room service daily (morning - Day bed setting & evening - night bed setting) + Hermes toiletries and etc.... Highly recommend to everyone and definately worth for what we paid! P.S: Thanks so much for the complimentary birthday cake to me even we are not stay in this hotel on my actual birthday, but is 2 days after!
Hieng C. Grupe Malaysia, 16. ožujka 2015.
Great hotel

Location, casino and great dining
8,7
No issue with the hotel
Yishi H. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 17. veljače 2015.
Luxury hotel with very good service

great view, very good facility and excellent restaurants.
10
Our family enjoyed a very wonder trip in Grand Lisboa Hotel. Staff gave us a free promotion of deluxe lake view room at the 27th floor. The room is very clean and comfy with sauna and massage tub. All beverages are free to drink. Its location is perfect, nearby the most famous spots in Macau, just 10-20 minutes walk. There are several very good restaurants in hotel so you don't have to worry where you should dine.
Tun H. Parovi Hong Kong, 18. siječnja 2015.
Very good

Good音響
9,3
Good
Peter B. Parovi Macau, 10. siječnja 2015.
Outstanding F£B offering

The Meal we had at Don Alfonso restaurant
7,3
Overall a pleasant stay but what stood out was our outstanding meal at the Don Alfonso restaurant!
Shiella M. Poslovni putnici Philippines, 9. siječnja 2015.
Stay at Grand Lisboa

Location, View of the room at the 35th floor and accessibility
7,3
The hotel was very near the bank of china and is in the heart of the city. easy access. Staff are very helpful and love the small flags in the breastplate, the small flags shows who can speak english, tagalog and chinese. very efficient.
Steve V. Parovi Belgium, 4. siječnja 2015.
great hotel, great location, poor staff performanc

room, food, location
8,3
my second visit to this hotel, still fantastic in terms of rooms and with a bunch of michelin starred restaurant under its roof the food is given, however when it comes to staff performance be aware! Had an issue with my safe deposit box that couldnt be opened one night and all i can say it was handled extremely poorly
See K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. prosinca 2014.
Superb... Love the jacuzzi, steam room and suana

Jacuzzi, location and view
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Lisboa Hotel MakaoGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - KupaonicaGrand Lisboa Hotel Makao - KupaonicaGrand Lisboa Hotel Makao - UlazGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - Pub/salonGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - KafićGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - KafićGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05