ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Grand Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Grand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Ulaz Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Pub/salon Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Kafić
Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Kafić Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje
Područje Grad Macau Broj soba: 430
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 530recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (530)
Razvrstati po:
Debra L. Parovi Singapore, 24. lipnja 2014.
Better than expected

cleanliness, language, steam bath
8
excellent stay, room was very clean. requested for high floor and they gave us a room on 23rd. very quiet, quality furnishing. there's a jacuzzi and a shower cum steam bath room in the toilet. highly recommended for couples
Siow H. Parovi Malaysia, 20. lipnja 2014.
Luxury and exciting

Free in room drinks, casinos, luxury design
10
Perfect
Pey F. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2014.
This is my second times staying there

Location, Entertainment & Nightlife
8
Overall it was great experience and that's why i'm back to here.
Pey F. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2014.
It was a great experience

Good location, Nightlife & entertainment
8
Overall we are enjoyed our stay in this hotel.
Tan H. Grupe Malaysia, 12. svibnja 2014.
Great location, huge and relaxing

Spacious room, huge bathroom and centrally located
10
A real luxury international hotel, centrally located and close to tourist attractions. Spacious room with 2 double beds, huge bathroom with Hermes toiletries, complimentary mini bars and high speed free wifi. Nice sauna & jacuzzi built in the bathroom. Beautiful night scenery. Lot of dining restaurants in the Hotel. Helpful staffs and fast room service. Perfect and fantastic hotel, sure will be return again!
Chia W. Parovi Singapore, 27. ožujka 2014.
Very good location

Very special design hotel, good restaurants & friendly staffs
7,7
Overall is quite good, except maybe it's centrally located, so a bit crowded & noisly.
Chi F. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2014.
Good value for money

Centrally located; convenience; goog
8,3
Verawati V. Grupe Indonesia, 24. ožujka 2014.
Excellent experience

Spacey bathroom with private sauna room, free mini bar, excellent bedding
10
Excellent, helpfull staffs, Can wait to stay there again
Lester Y. Solo putnici Malaysia, 2. ožujka 2014.
Best hotel I ever stayed

Luxury, good service, centrally located
9,7
Superb. Hermes toiletries. Steam bath. Nice jacuzzi. Comfy bed. Good and cheap room service. Everything was perfect. I will give extra credit to their front desk staff Lina which help me a lot during my check in. She even spend her time to explain every single function in the room and how to operate them.
Phoebe H. Poslovni putnici Taiwan, 26. veljače 2014.
The location is very convenient, the room is ok

The Eight
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Lisboa Hotel MakaoGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - KupaonicaGrand Lisboa Hotel Makao - KupaonicaGrand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - UlazGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - Pub/salonGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - KafićGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - KafićGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - Predvorje


AS-AGWEB-3B03