ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Lisboa Hotel

Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Grand Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Grand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Ulaz Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Pub/salon Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Kafić
Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Kafić Grand Lisboa Hotel Makao - Restoran Grand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Bazen Grand Lisboa Hotel Makao - Predvorje
Područje Grad Macau Broj soba: 430
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 537recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (537)
Razvrstati po:
Ngo S. Solo putnici Canada, 19. kolovoza 2014.
My August 2014 stay

Comfort Room and nice facilities,
7
I went to the hotel at 2pm and they made me wait an hour to get the room, I have never encounter such situation at other similar hotels in macau. Given the price is not reasonable already, there were other cheaper 5 star hotels which did not require to wait...
Fendi W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. srpnja 2014.
the acomodations are not very good

exclusive,central of the city,good view
6,7
Easy go to old city
Thim K. Poslovni putnici Malaysia, 27. lipnja 2014.
A world class hotel in an excellent location

Location, comfort and well managed environment
8,7
Very satisfied. Staff are well trained. the only let down is the attitude of the security staff....not very helpful. Overall, it is still a hotel worth every penny of it.
Debra L. Parovi Singapore, 24. lipnja 2014.
Better than expected

cleanliness, language, steam bath
8
excellent stay, room was very clean. requested for high floor and they gave us a room on 23rd. very quiet, quality furnishing. there's a jacuzzi and a shower cum steam bath room in the toilet. highly recommended for couples
Siow H. Parovi Malaysia, 20. lipnja 2014.
Luxury and exciting

Free in room drinks, casinos, luxury design
10
Perfect
Pey F. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2014.
This is my second times staying there

Location, Entertainment & Nightlife
8
Overall it was great experience and that's why i'm back to here.
Pey F. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2014.
It was a great experience

Good location, Nightlife & entertainment
8
Overall we are enjoyed our stay in this hotel.
Tan H. Grupe Malaysia, 12. svibnja 2014.
Great location, huge and relaxing

Spacious room, huge bathroom and centrally located
10
A real luxury international hotel, centrally located and close to tourist attractions. Spacious room with 2 double beds, huge bathroom with Hermes toiletries, complimentary mini bars and high speed free wifi. Nice sauna & jacuzzi built in the bathroom. Beautiful night scenery. Lot of dining restaurants in the Hotel. Helpful staffs and fast room service. Perfect and fantastic hotel, sure will be return again!
Chia W. Parovi Singapore, 27. ožujka 2014.
Very good location

Very special design hotel, good restaurants & friendly staffs
7,7
Overall is quite good, except maybe it's centrally located, so a bit crowded & noisly.
Chi F. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2014.
Good value for money

Centrally located; convenience; goog
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Lisboa Hotel MakaoGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Lisboa Hotel Makao - KupaonicaGrand Lisboa Hotel Makao - KupaonicaGrand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - UlazGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - PredvorjeGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - Pub/salonGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - KafićGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - KafićGrand Lisboa Hotel Makao - RestoranGrand Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - Interijer hotelaGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - BazenGrand Lisboa Hotel Makao - Predvorje


AS-AGWEB-3B07