Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1885recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1885)
Razvrstati po:
Tina N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. svibnja 2016.
A
4
A
Teng J. Solo putnici Malaysia, 29. svibnja 2016.
Overall good stay
5,7
Booked via Agoda and stayed for two nights. The walls of the room was not sound proof as we can still hear sounds from the room beside. Also we requested for airport transfer upon arrival. But we did not see anyone in the airport and the hotel never inform us about it.
Bernard M. Poslovni putnici Malaysia, 25. svibnja 2016.
Value for money
6
Value for money for using agoda services
Shazana O. Poslovni putnici Malaysia, 20. svibnja 2016.
Nice Hotel
4
Value for money
Ruslan A. Parovi Malaysia, 20. svibnja 2016.
job
6,7
0192687172
Lim Y. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2016.
Good hotel to stay
6,3
It's better than what I had expected. I'll come back to this hotel during my next trip.
Chip L. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2016.
Room
4
I stayed two nights in the hotel. When i come back to the room on the next day, there is a note on the floor stated the hotel staff cannot make up the room because I put a board of Do Not Disturb. I can't find the board at that time. During the day of check out, only I realized there is a button in front of the room but I never actually press the button of Do Not Disturb.
Chew Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. svibnja 2016.
A bit disappointed......
5,7
Need to take care with senior citizen.... concierge staff no even gift us a helping hand... only the security to assit us.
Saripah B. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2016.
Good
6,3
good
Ng S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. svibnja 2016.
Satisfied
6
The location was good and the the staffs arr friendly.
1 od 1 recenzija
Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - PredvorjeGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Hrana i pićeGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - SadržajiGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvoranaGrand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitnessGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05