Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Margherita Hotel Kuching - Predvorje Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Hrana i piće Grand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Restoran Grand Margherita Hotel Kuching - Sadržaji Grand Margherita Hotel Kuching - Bazen Grand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvorana Grand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitness Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke
Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Kupaonica Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Bazen Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1512recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1512)
Razvrstati po:
James S. Solo putnici Brunei Darussalam, 1. kolovoza 2015.
good

big bed, family oriented,
7,7
good,
Prijavi ovu recenziju
Mohamad Z. Poslovni putnici Malaysia, 31. srpnja 2015.
good and clean

near towon
8
Prijavi ovu recenziju
Chun W. Poslovni putnici Singapore, 30. srpnja 2015.
Value for money but...

Location, ambience, staff attentiveness
7,7
The hotel was value for money. But i did feedback 2 things to the staff. One is the small cushion that smells terribly. I suggest you should sun tan your cushion once in a while and not use perfume or whatever freshener to musk the smell. The other thing is the phone mouth-piece that stinks as well. I have to call to change the phone although i used once. Other then that, all are well!
Prijavi ovu recenziju
Abdul R. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
convenient, comfort, cost

location, security, nice river view
9,7
Need improvement - TV channel movies unavailable..
Prijavi ovu recenziju
Chuan K. Poslovni putnici Malaysia, 25. srpnja 2015.
Good

Location
8
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
David I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. srpnja 2015.
The best hotel in term of location & view

convenience, center of KCH & shopping mall just around the corner.
8,7
Excellent & I'm looking forward to stay again next trip. How I wish if Grand Magherita also provide 2 or 3 rooms apartment?
Prijavi ovu recenziju
Kardi K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
very good location

have a big size bed
8
good location and room
Prijavi ovu recenziju
Awaludin A. Parovi Indonesia, 20. srpnja 2015.
Good location

Good location, value for money, nice dining
8
I think it is very comfortable because it is near waterfront and easy to go any wonderful places.
Prijavi ovu recenziju
Hing C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Good area

Good Area ,Good serve, Good price
7,7
Good location with central area at Kuching. good view and easily to found restaurant (kopitiam) with local food. Staff was very friendly. Will access again in next time.
Prijavi ovu recenziju
Vicgner J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. srpnja 2015.
Value for money and strategic location

Nice and big room, lots of variety for breakfast, strategic location
8
Nice stay and will come back again to this hotel
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - PredvorjeGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Hrana i pićeGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - SadržajiGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvoranaGrand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitnessGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08