Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Margherita Hotel Kuching - Predvorje Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Hrana i piće Grand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Restoran Grand Margherita Hotel Kuching - Sadržaji Grand Margherita Hotel Kuching - Bazen Grand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvorana Grand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitness Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke
Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Kupaonica Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba Grand Margherita Hotel Kuching - Bazen Grand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1471recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1471)
Razvrstati po:
Qin Q. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. svibnja 2015.
My stay in superior(renovated) room is superb!

The superior room, the good food and accomodative staffs
8,7
My experience of staying in superior room (the renovated room) is so so so much better than staying in the deluxe room. It has nice and clean bathroom, nicely lit room and is very comfortable. The food was nice too.
Wan A. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2015.
good hotel

location.food.staff
8,3
Very good..location at city centre.walking distance to kuching waterfront
Nur F. Parovi Singapore, 17. svibnja 2015.
Comfortable Stay And Good Location To Every Places

In front of Sarawak River;Close to eating places, close to Kek Lapis making place
8,3
Comfortable and so much comfortable.
Amir H. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
old hotel, terrible cleanliness.

location
4
Terrible, the hotel is old - carpet, toilet, facilities etc. Also very noisy with the karaoke at night and in the morning. will not stay here again.
Ariffin M. Parovi Singapore, 10. svibnja 2015.
My stay in front of the cats

1.Location 2.The staff 3.The river view
10
Very pleasant.The river view is nice even though the water is murky.Excellent taxi service and very prompt room service.
Gina B. Parovi United States of America, 9. svibnja 2015.
Three night stay

Comfortable room, good location, and nice toiletries
7
My partner and I stayed here for three nights. Very nice hotel but a bit pricey for not including breakfast. We bought the buffet breakfast one day which ended up costing around $15 each and the quality of the food was just so so. We ended up going elsewhere the next mornings. They put us in a smoking room without asking our preference (which is non-smoking), so I reccomend you make it known if you don't want a smoking room. We would stay here again if their were another discount on a room.
Munzir Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. svibnja 2015.
Superb location

Location; value for money; comfort
8,7
Mohamad H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. svibnja 2015.
NIce hotel

good location, nice room and worth for cash
8
very nice, with spacious room and good location
Munzir Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
Best value for money

Value for money; location; room comfort
8,7
Jacqueline P. Parovi Malaysia, 4. svibnja 2015.
Clean and tidy room

Clean, tidy room and near to shopping mall
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - PredvorjeGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Hrana i pićeGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - SadržajiGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvoranaGrand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitnessGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - KupaonicaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska sobaGrand Margherita Hotel Kuching - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08