Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Margherita Hotel

Jalan Tunku Abdul Rahman, P.O.Box 2362, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Margherita Hotel Kuching - Predvorje Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Hrana i piće Grand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salon Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela Grand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastanke Grand Margherita Hotel Kuching - Restoran Grand Margherita Hotel Kuching - Sadržaji Grand Margherita Hotel Kuching - Bazen Grand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvorana Grand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitness Grand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela
Mjesto: Gradski centar Kuching Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 955recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (955)
Kanagarajah R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. travnja 2014.
Good 4* hotel

value for money, location, clean
8
comfortable, good breakfast
Helen V. Parovi United Kingdom, 5. travnja 2014.
Very pleasant and clean hotel

Comfortable bed and room, swimming pool, breakfast
8
Good stay - nice comfortable room and helpful staff when we wwanted to change to a non-smoking room. Huge buffet breakfast.
Chim T. Poslovni putnici Malaysia, 2. travnja 2014.
Great location and staff

Location, staff and comfort
8
Stayed there for business purpose for a week. Check in was speedy, comfortable room, decent location, friendly staff and breakfast was good.
Gwee C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. ožujka 2014.
Not a pleasant one

Breakfast
4,7
First step at the counter was not even greet. Simply just took your document & process. Then pass u the key cards. Cann't be bother to tell you where the lift. Room smelly, dirty toilet, water leakage. Lights not working, Aircon control not working. Poor
Boon H. Poslovni putnici Malaysia, 26. ožujka 2014.
Good

good hotel, nice people, good enviroment
8
Kean H. Poslovni putnici Malaysia, 25. ožujka 2014.
Calm, comfortable & convenient stay.

Nice pool area, warm reception & strategic location.
6,3
Calm, comfortable & convenient stay.
Boon H. Poslovni putnici Malaysia, 25. ožujka 2014.
Good

good hotel, nice people, good enviroment
8
Abdullah S. Poslovni putnici Malaysia, 24. ožujka 2014.
Strategically located in the heart of Kuching

Clean, quiet, location
9,3
The last time i went to this hotel was named Holiday Inn. Location is good. Wether u will get the room facing the river or the city. Privacy is good, the soundproof is also good. Room is spacious and you even can bring a family of 4 to 5 to stay in a deluxe room. Highly satisfied. Definitely will plan to stay here again in my next visit to Kuching.
Yukari F. Obitelji sa malom djecom Japan, 23. ožujka 2014.
Good location and reasonable

location, swimming pools, price
9
We chose this hotel because it was centrally located in the Kuching city while much more reasonable compared to other nearby 5-star hotels such as Hilton and Pullman. Probably not as luxury as these big hotels, it was good enough for us with a very small child. We could easily take our son to a short stroll on the waterfront or take him to the swimming pool. The room was comfortable too.
Wei L. Poslovni putnici Singapore, 22. ožujka 2014.
It was OK but not great...

Location,location,location !!
6,7
Comfortable but hotel in need of renovation especially to the carpets.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Margherita Hotel KuchingGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - PredvorjeGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Hrana i pićeGrand Margherita Hotel Kuching - Luksuzni salonGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotelaGrand Margherita Hotel Kuching - Soba za sastankeGrand Margherita Hotel Kuching - RestoranGrand Margherita Hotel Kuching - SadržajiGrand Margherita Hotel Kuching - BazenGrand Margherita Hotel Kuching - Plesna dvoranaGrand Margherita Hotel Kuching - Dvorana za fitnessGrand Margherita Hotel Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C02