ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80631 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvorana Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitness Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i piće Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pogled Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2987recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2987)
Razvrstati po:
Yang S. Parovi Singapore, 4. ožujka 2015.
Worth the value

friendly staff, facilities, pool
7,7
enjoyed the stay. Just that is far from beaches and the water tastes weird and smelly. Others else everything great.
Kulvir S. Parovi Australia, 3. ožujka 2015.
kulvir

kitchen staff good.. always clean and helping
8,7
Relaxing., amazimg
Bassma G. Obitelji sa malom djecom Australia, 28. veljače 2015.
Good value for money

location, friendly staff, facilities
9
My husband and I stayed at Grand Mega Hotel with our 4 years child for one night, last friday, location was perfect, as we arrived to Bali at 9:30pm. Upon arrival, we found the driver waiting to escort us to the hotel. Welcome drinks were served, which was nice. Went up to the room that was medium size, reasonably clean with nice pool view. We ordered some food to be delivered to our room late at night which was very nice. breakfast served in the morning was great, with so many options to choose from. Staff were extremely nice and helpful. They have nice spa facility with very good prices available on site too Definitely recommend to other, to me it was a great choice for a short stay.
Harun N. Parovi Malaysia, 20. veljače 2015.
Smelly room, water taste weird

Friendly staff, great location, warm welcome gift
7,7
The water taste weird and cause body feel sticky after bath (just like bath by using sea water). The pillow case have unpleasant smell that is unbearable. The bed is not queen size bed, but two single beds combined together.
Yu S. Obitelji sa odraslom djecom China, 18. veljače 2015.
just so so

staff food location
7,3
Georg T. Parovi Australia, 10. veljače 2015.
Value for money

Breakfast = Staff = Pool
7,3
The stay was quite pleasant. The location was the main drawback. It was too far to walk in the heat to all the tourist locations.There is a Hypermarket across the street but is was very dangerous to get across the street ( you took your life in your own hands) The Security Guard was indifferant about helping you across the busy bypass.But the Hotel was nice.
Roman Z. Parovi Czech Republic, 7. veljače 2015.
a bit overrated

breakfast, air condition,friendly staff
8,3
We stayed there for 7night, the breakfast has been OK plenty of everything. Staff has been friendly,room tidy,we just missing more furniture for the clothes.. Kuta beach is about 20min walk but cross the road has been the challenge for us because the traffic is really busy.
Siti R. Solo putnici Singapore, 7. veljače 2015.
Awesome!

Their good location. Their food. Their comfort
9,7
I love it. Their staff are friendly. Room was so good. i would love to come back again.
Abid A. Poslovni putnici United Kingdom, 6. veljače 2015.
Good experience

friendLY staff good size room and brilliant pool
9
Azzah A. Parovi Malaysia, 6. veljače 2015.
good hotel

location, clean, new
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvoranaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitnessGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i pićeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PogledGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar


AS-AGWEB-3C04