Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta, Bali, Indonezija 80631 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvorana Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitness Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i piće Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pogled Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar
Područje Kuta Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3197recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3197)
Razvrstati po:
Charles S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Not suitable as 4 stars hotel

The lobby, swimming pool, & food is fine.
5
I was stayed in room number 330. The room was lack of maintenance. First I entered the room it was very smelly. And in the hallway leading to the room there is no air ventilation so it feels stuffy. Less parking area. My opinion this hotel is not suitable to be categorized as 4 stars hotel.
Prijavi ovu recenziju
Maddison M. Parovi Australia, 20. srpnja 2015.
Better places for same price

Interior, pool bar, staff
6
The hotel is nice but needs some TLC. There were so many small things in the room that were damaged and have obviously been for a long time. There was also an unusual smell in the room. The location isn't ideal. It's about a 20-30 minute walk to Kuta square, but you have to cross the highway a couple of times. The breakfast was average as most of the hot food was cold but it was free at the very least. The staff are friendly and the rooms are nice but I think there are nicer hotels closer to Kuta beach/markets for the same price.
Prijavi ovu recenziju
Andrea C. Grupe Philippines, 18. srpnja 2015.
photos are not what its really like

location
6
their photos are deceiving. the hotels rooms are run down and old. while toilets seems fancy its not well-designed.
Prijavi ovu recenziju
Kamaldeep K. Grupe India, 14. srpnja 2015.
Worst experience ever ,every thing stinks in hotel
2,3
we were there for only one night that was enough for us would not stay in the hotel ever again everything was so dirty plus they change you for every little thing for example bucket of ice , phone call from reception. Staff wasn't helpful at all foul smell in the room, gym needs upgrade, whole hotel needs a detail cleaning
Prijavi ovu recenziju
Steve S. Parovi Australia, 10. srpnja 2015.
GRR8

FOOD POOL ROOM
10
EVERY THING WAS GRRRRRR8
Prijavi ovu recenziju
Nai W. Parovi Malaysia, 9. srpnja 2015.
satisfactory stay

food, view,good staff !
6,3
stisfactory stay !
Prijavi ovu recenziju
Jason S. Grupe Australia, 3. srpnja 2015.
Comfortable and clean stay just out of Kuta

Staff friendliness, clean rooms, swimming pool
8,3
We had a very enjoyable stay at the Grand Mega. We found it to be a little far from the action however Kuta central is only a $2 taxi ride away. Value for money was the major winner here. The rooms were clean and seem to have been recently refurbished. There was generous space in the room and bathroom was large. Some areas of the hotel had a slight smell but nothing unbearable. Overall we had a great time at the grand mega and would recommend to friends and family. Breakfast provided was more traditional Balinese and had minimal "American" breakfast options however was still tasty.
Prijavi ovu recenziju
Hieng N. Parovi Malaysia, 2. srpnja 2015.
Vacation on room rating

Decoration tower, staff helpful, facilities on room
5
Hotel designed 4 star but inside room value only 3 star
Prijavi ovu recenziju
Chatrine L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. lipnja 2015.
The big hotel

Good air conditioner, big room, big lobby
4,7
My family not convenient enough when we have breakfast, because the staf not tolerant the time to clean up all the food include water. We think better management have the SOP how to make customer satisfied when they have the breakfast, the other about the food (omlete) the size or how to cook, they dont have sop and last point the water heater not good condition...
Prijavi ovu recenziju
Rajul P. Obitelji sa malom djecom India, 29. lipnja 2015.
Everything is good

Service and price
9,7
2
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvoranaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitnessGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i pićeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PogledGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08