Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80631 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvorana Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitness Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i piće Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pogled Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3122recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3122)
Razvrstati po:
David P. Parovi Australia, 30. svibnja 2015.
Great staff and service

Friendliness, attention to detail, above and beyond expectstions
9,3
Had a amazing time always felt welcome and staff helped Out in any way possible!!
Alex C. Grupe Malaysia, 26. svibnja 2015.
Worth To Stay &. Value For Money

Foods, Room Comfortable & Hotel Deco is nice.
9,7
We do have a great stay in Grand Mega Resort. It's worth to stay & the foods was nice.
Lisa Y. Parovi Indonesia, 22. svibnja 2015.
close to mall

close to mall,helpful staf ,clean
7,7
this is my second time to stay there. It was 2 years ago and again i found the same menu. You have to change the menu
Santha S. Solo putnici Singapore, 19. svibnja 2015.
Excellent

Very clean, great food and great location
8,3
Really enjoyed it. Loved the spa
Chong M. Solo putnici Malaysia, 17. svibnja 2015.
A acute hotel

1. Friendly and smiling staff.2. Attentive Staff.3. Helpful staff
7,7
This is the best hotel I everstayed while on travelling.Highly recommended to my friends.
Felitaamelinda H. Grupe Indonesia, 11. svibnja 2015.
Nice Room

room ,friendly staff , food
7,7
Prasetya A. Parovi Indonesia, 6. svibnja 2015.
The quality of the room is not really good.

The staff is very nice, fast respond, good location
7,7
It was okay
Ricardo G. Solo putnici United States of America, 6. svibnja 2015.
spacious room

the pool the room the staff
7
this is an amazing hotel to stay at, besides the location... it is far from the beach and any nightlife. great place to get away and relax.
Margaret C. Solo putnici Australia, 4. svibnja 2015.
Look elsewhere

Nil
4
The room was smelly and mouldy, we booked for 2 single beds and got a double and a small lounge, they would not change it. Asked for sheets for the lounge, got a fitted sheet and 4 pillow cases, asked for more linen, got another fitted sheet. The aircon didn't work, they supplied bubble bath, but no bath plug, asked twice for one, didnt get one. It was very noisy on the main road and fluro lights changing colour all night, apparently we were upgraded to an executive suite. Stated in the ad, in the heart of Kuta, 10 mins taxi ride from Kuta beach
Low C. Grupe Malaysia, 4. svibnja 2015.
Every thing is good

Service, room condition
4,3
Staffs are nice, room is good and the view from the pool bar is great.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvoranaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitnessGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i pićeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PogledGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar


AS-AGWEB-3C05