Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta, Bali, Indonezija 80631 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvorana Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitness Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i piće Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pogled Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar
Područje Kuta Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3227recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (3227)
Razvrstati po:
Josefa T. Parovi Australia, 14. kolovoza 2015.
Grand Stay at a Grand Hotel

The 3 best things about this hotel is the pool area, the friendly staff and the wide variety breakfast.
9
Our stay was grand! The staff are so friendly, we had no problems with our room, and the breakfast was delicious. Definitely would stay there again!
Prijavi ovu recenziju
Wen Z. Parovi Brunei Darussalam, 11. kolovoza 2015.
Comfortable but smelly and need some renovation.

Comfortable Bed. Near to the biggest mall. Awesome bathroom.
6
Stay was fantastic except for the condition of the room. Floor was somehow damaged and needs some renovation. Bathroom was smelly from the drainage and when we were walking to our room, the hallway smells so awful. Maybe you should consider putting a table beside the sink as we had to go back and forth when washing our face to get our cleanser, cream etc. Love the design of the bathroom, the bed was so comfortable. Room was clean. But I won't stay here anymore unless you guys make the smell go away.
Prijavi ovu recenziju
Juan J. Parovi Colombia, 9. kolovoza 2015.
It was dirty, we had many cockroaches on the bed.

Only the staff.
4,7
Absolutely uncomfortable due to the bugs on the bed and the cleanliness in the bathroom. The staff was very good so spend the time in the swimming pool where the attended us was nice. We expected more!
Prijavi ovu recenziju
Sui F. Parovi Malaysia, 8. kolovoza 2015.
Ok

Sauna room
7,3
Fine
Prijavi ovu recenziju
Marylin N. Grupe Philippines, 8. kolovoza 2015.
Just okay

Breakfast. Staff. Pool.
6,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Suzi L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. kolovoza 2015.
Bargain rate hotel

Cheap, staff friendly and free transfer to Kuta central
7
Excellent rate what we paid for and locate just opposite Bali mall and only negative about this hotel is the room is stink from the toilet. Need a big improve on it. Please!!
Prijavi ovu recenziju
Jason F. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 8. kolovoza 2015.
Great food nice rooms and fantastic staff

Staff , food , pool
8,7
Great will stay again staff are fantastic , food was great and we'll priced rooms are clean
Prijavi ovu recenziju
Hendra S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. kolovoza 2015.
good hotel

good bath room
8,7
this is very good hotel in bali, very recommended
Prijavi ovu recenziju
Samantha L. Parovi Malaysia, 7. kolovoza 2015.
Good

Good
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Srijanti G. Parovi Indonesia, 5. kolovoza 2015.
hotel outlook design and rooms amenities was good

breakfast, next to conv store, easy to get no traffic jam, spacious room
6
we came to Bali to attend a wedd party, my make up artist coul put he stuffs on the table and spacious room was really comfort for dressing up. breakfast was good good location next to indomart and galeria kuta negative commands are : no table for bathing amenities rooms lighting was a bit lousy staffs are really annoying - dis respectful and helpless, careless
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvoranaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitnessGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i pićeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PogledGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06