ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80631 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvorana Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitness Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotela
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kupaonica Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Bazen Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotela Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska soba Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i piće Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Pogled Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2884recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2884)
Razvrstati po:
Zuraida J. Grupe Malaysia, 13. prosinca 2014.
Grand Mega Resort

food choices
7
overall im satisfied with the hotel service. 2 things make me feel uncomfortable: 1) The water supply in bathroom and swimming pool are salty. 2) Early check out. Ask to leave by 12 noon sharp. Most of hotels that i stayed before allowed check out latest by 1pm.
Mira R. Solo putnici Australia, 12. prosinca 2014.
Miravan

The location. That is all.
3
Terrible, filty, smelly, ferral, unhygienic.
Naushad B. Poslovni putnici Sri Lanka, 11. prosinca 2014.
friendly staff

convenient location near mega shopping mall
10
Restaurant got pool view and good swimming pool and pool bar facility good entertainment and very good quality food including roty chanai
Natasha D. Parovi Indonesia, 10. prosinca 2014.
romantic hotel

romantic, cozy, friendly
9,7
Nurul A. Parovi Singapore, 9. prosinca 2014.
nice hotel

pool bar, staffs & room
7,7
Stayed only for a night, i love the room especially the bathtub, open the binder n d view was awesome...pool view...the staffs was friendly n helpful...overall everything n stay was nice..
Jamie K. Parovi Australia, 7. prosinca 2014.
Bad experience

The location
5,7
We got there and the r
Chong Y. Parovi Malaysia, 4. prosinca 2014.
Clean but the food not nice

Near the shopping mall
7,7
Luke C. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. prosinca 2014.
Great pool!

Pool, bathroom, staff
8,3
We really enjoyed it!
Rohit K. Parovi Australia, 2. prosinca 2014.
Never going there again

pool bar, cleanliness and security
4,7
Our stay was just ok, nothing special at all. Horrible staff service and food. Not a good location at all as compared to the other hotels. Never going there again for sure.
Evalyn U. Solo putnici Philippines, 30. studenog 2014.
good place

Price, food and comfort
8,3
This was my third time to stay in the hotel. There are just a few things that I hope will be addressed: the overloud rock music in the pool area did not make it possible for me to eat my dinner at the dining area. It was so offensive to the ears especially because whoever was in charge of the music kept changing the volume from loud to very loud to very very very loud, and then back to loud and then to very loud and again to very, very, very loud. I told the dining staff about it (the women waitresses) and they said that it happens when everyone is already drunk at the pool area.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Plesna dvoranaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Dvorana za fitnessGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Interijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KupaonicaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - BazenGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Eksterijer hotelaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Gostinjska sobaGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hrana i pićeGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - PogledGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centarGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Spa centar


AS-AGWEB-3A06