Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Men Seng Hotel

Magallanes-Anda Streets, Poblacion, grad Davao , Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska soba Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Restoran Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Restoran Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Restoran Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Restoran Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Bazen Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Bazen Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Bazen Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Bazen Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Bazen
Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Predvorje Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotela Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotela Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Soba za sastanke Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotela Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Restoran Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Recepcija Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotela Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Predvorje Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Eksterijer hotela Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Sadržaji Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Recepcija
Područje Poblacion Broj soba: 70

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 93recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (93)
Razvrstati po:
Dal M. Solo putnici Australia, 23. prosinca 2015.
GRAND Men Seng

comfort,excellent front desk personnel, fantastic value for money ...... hoel is well-above a 3 free rating. Thank you
9,7
My stay was short but extaordinarily comfortable. The staff could not have been better and are a bonus for the management of this premises.
Prijavi ovu recenziju
Steven H. Parovi United States of America, 28. rujna 2015.
A must stay

Service, price, location
9
I love this hotel in the heart of the city. Very large pool, and clean.
Prijavi ovu recenziju
Charlemagne C. Poslovni putnici Philippines, 20. rujna 2015.
Very Old Hotel

It's near the city center, huge room, big lobby
4,3
Stay wasn't so nice. The bed was not comfortable to sleep at. The sitcom doesn't work so well. The shower heater makes the water boiling hot and can't be used in taking a shower.
Prijavi ovu recenziju
May J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. lipnja 2015.
Good

Staffs, location and cleanliness
8,3
It was good;)
Prijavi ovu recenziju
Jee K. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2015.
Just a place to spend overnight. Nothing to talk a

Good location, large room and large lobby
6,3
No proper sit in the lobby. Chase you out of restaurant if you wear share even is proper one. Staff zero innovation.
Prijavi ovu recenziju
Catherine J. Parovi Philippines, 28. svibnja 2015.
My Davao stay

Clean, comfort and value
6,7
Relaxing
Prijavi ovu recenziju
Princess M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. travnja 2015.
Old hotel

Grand Men Seng Hotel
4
the room is smelly. Need to renovate and change carpet
Prijavi ovu recenziju
Anna C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
We enjoyed our stay at this hotel.

Spacious and Clean Room, Great Food, Helpful Staff
9
We enjoyed our stay at this hotel. The room is big and clean. The bathroom is okay. The pool is okay but can be renovated or needs re-design to attract more travellers. Even the front and side view of the Hotel exterior needs renovation and re-design. The buffet breakfast is great. And the hotel staff even the guards are all helpful and polite. Although I think we paid a little higher than the average prices of the hotels in Davao, I think it's worth it and I will recommend this to my friends, and even go back to this hotel in the future :)
Prijavi ovu recenziju
Rene J. Parovi United States of America, 24. ožujka 2015.
Falling apart...nice people but no upkeep

Nice staff...ok location...good food for a reasonable price
5,3
Very friendly staff, good restaurant for reasonable price but the management is not taking care of the place....this last time I went there, this is the last time I will be there...no hot water / cold shower, the elevator did not work, the wifi did not work (never worked well in the past, even in the restaurant), and coffee latte was off the menu because the milk steamer did not work. Everything in poor condition! Go some where else before the roof falls down on someone!
Prijavi ovu recenziju
Brian H. Parovi United States of America, 17. ožujka 2015.
This is a quiet reasonably priced hotel

pool restaurant room
8,7
I had a nice stay at the hotel
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Men Seng Hotel grad Davao Grand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RestoranGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RestoranGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RestoranGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RestoranGrand Men Seng Hotel grad Davao  - BazenGrand Men Seng Hotel grad Davao  - BazenGrand Men Seng Hotel grad Davao  - BazenGrand Men Seng Hotel grad Davao  - BazenGrand Men Seng Hotel grad Davao  - BazenGrand Men Seng Hotel grad Davao  - PredvorjeGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotelaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotelaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Soba za sastankeGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotelaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RestoranGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RecepcijaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Interijer hotelaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - PredvorjeGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - SadržajiGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RecepcijaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - RecepcijaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - KupaonicaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - KupaonicaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - KupaonicaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - KupaonicaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Men Seng Hotel grad Davao  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03