Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR

No. 369 Xian Xia Road, Hongqiao i INTEX Changning, Šangaj, Kina 200336

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 574recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (574)
Razvrstati po:
Wayne M. Poslovni putnici United States of America, 6. veljače 2016.
Overnight

Staff extremely friendly and accomodating. Price and location.
9
Prijavi ovu recenziju
Ryuichiro N. Poslovni putnici Japan, 6. prosinca 2015.
decent hotel in Gubei area

location, receptionist, room
7,3
I tend to stay at Grand Mercure whenever I visit shanghai and will continue to choose this hotel for the time being
Prijavi ovu recenziju
Chien L. Poslovni putnici Taiwan, 7. studenog 2015.
good

location
7,7
good
Prijavi ovu recenziju
Martin P. Poslovni putnici Austria, 23. listopada 2015.
Good hotel with friendly staff

Helpfull staff, clean room, location
8
The stay at Grand Mercure was good, staff very friendly and helpful, the location for my business was perfect and therefore I will come back next time when I'm visiting Shanghai.
Prijavi ovu recenziju
Sze W. Poslovni putnici Hong Kong, 24. rujna 2015.
new and clean

new and clean
6
Prijavi ovu recenziju
Myungyel Y. Poslovni putnici South Korea, 27. kolovoza 2015.
comfortable and kind hotel

Kind, good location for business, cleanness
8
Prijavi ovu recenziju
Lam M. Poslovni putnici Malaysia, 11. srpnja 2015.
Grand Mercure

Good Hotel food, service and helpful
7,3
Prijavi ovu recenziju
Benny T. Solo putnici Malaysia, 24. svibnja 2015.
Fair value

Fairly good value in a quiet area of Hongqiao.
7,3
The location is ideal if you prefer not being in the centre of the city. The hotel room condition is a little dated with wear however it is satisfactorily clean. The hotel is conversation from a condo so the layout is somewhat not ideal. My shower/toilet was not ensuite. Rather it was connected to the living room. Otherwise, facilities and amenities are satisfactory, not memorable.
Prijavi ovu recenziju
Ho K. Poslovni putnici Hong Kong, 20. svibnja 2015.
Location is good

Nth
4
Prijavi ovu recenziju
Chan Y. Poslovni putnici Hong Kong, 14. svibnja 2015.
The interior is quite old

Comfy bed, old gear, small room
7,7
The service is quite good but the hotel is a bit too old.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR ŠangajGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Plesna dvoranaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Soba za sastankeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Pub/salonGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - KafićGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Soba za sastankeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Dvorana za fitnessGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Plesna dvoranaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Plesna dvoranaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Pub/salonGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - PredvorjeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - PredvorjeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Soba za sastankeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - BifeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - PogledGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Soba za sastankeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska sobaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Dvorana za fitnessGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Eksterijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Interijer hotelaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Plesna dvoranaGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Soba za sastankeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - PredvorjeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - PredvorjeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Pub/salonGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Dvorana za fitnessGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - RestoranGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Hrana i pićeGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Pub/salonGrand Mercure Shanghai Hongqiao by ACCOR Šangaj - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02