ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2340recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2340)
Razvrstati po:
Angela L. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2014.
Need to refurbish

Location, room size n svc
6
They need to refurbish their rooms to make it more sound proof. Staying at the club room however can hear noise from outside the hotel or room nxt to it..
Seah C. Poslovni putnici Singapore, 17. kolovoza 2014.
Grand park city hall

Location, clean
7
Seah C. Poslovni putnici Singapore, 16. kolovoza 2014.
Grand park city hall

Location, clean
7
Chowhan T. Poslovni putnici India, 11. kolovoza 2014.
room facility are damaged

location only
5
i am not satisfied with the room-club room as the telephone is out of order and no people is coming to repair after informed hotel staff. the water basin is stucked and no repair. the room look like ages no people stay and take care. i totally in opinion that the price pay for this club room is not worth for money. thanks and hope this hotel will improve above.
Aaron C. Solo putnici Singapore, 11. kolovoza 2014.
Good Location, Near City Hall MRT

Cleanliness, Staff Performance, near shopping centre
8
Thank you for upgrading my room. Good Location, Free Handy phone, wifi, international call.
Traci H. Parovi Malaysia, 10. kolovoza 2014.
Comfort Stay

Location, Environment, Cleaness
7,7
Henny R. Parovi Singapore, 10. kolovoza 2014.
One of great stays in City Hall area

Clean, friendly staff, convenient
9,7
This is one of the great place to stay if you decide on City Hall area of Singapore. The public transports and shopping havens are all within walking distances. Friendly staffs but not so good at taking feedbacks.
Lim B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. kolovoza 2014.
Big delux room

Accessible location, large room
7,7
TV channels were not workg properly. Cld not enjoy shows at nite.
Bora M. Parovi United States of America, 6. kolovoza 2014.
Right in the City, walking distance to many attrac

Location, Service, Crystal Lounge
8,7
Staffs were very helpful and welcoming. We had great local food following the recommendation from hotel staff and location was very good. (Walking to N. Clark Quay for fun night) Con: small room
Alvin H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
dusty room

location
5
the room very dusty, and smell not good, i have dust alergy, and i cant sleep, i've told the hotel staf but its not gets better on second day. the furniture is old, but stil useable. hope they can make hotel more clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C03