ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2555recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2555)
Razvrstati po:
Vincent Y. Parovi Singapore, 29. ožujka 2015.
mr

staff location price
9,3
Good experience
Karen K. Solo putnici United Kingdom, 25. ožujka 2015.
Very good

location, value for money
7,7
Very good overall All efficient. I wold say the concierge individuals could have been a little more helpful when asking for directions but overall it was good. Thanks.
Satish K. Poslovni putnici India, 25. ožujka 2015.
Good location... Neat and clean hotel

location, ambience, comfort
7,7
reasonably good stay it was
Teong C. Poslovni putnici Malaysia, 22. ožujka 2015.
Comfort but overpriced

Bed is extremely comfort, Bathtub is clean, Staff is helpful
7
Superior Room is quite small compared with Park Royal Hotel with almost the same price. If you like spaceful room, don't stay Superior Room. Overall, its a comfort and nice place to stay.
Marlon K. Poslovni putnici Australia, 17. ožujka 2015.
Convenient location, that's about it

Location, convenient, wifi
6,7
Location is quite central to Singapore, but the food is very average and the staff had a bit of attitude. Lobby smells mike mould. Won't be returning.
Danny Y. Parovi Singapore, 15. ožujka 2015.
heart of the city

location, cleanliness, well maintained
8,3
a great hotel to stay when in singapore. its right at the city center, 5mins walk to the nearest MRT station. very convenient to travel around.
Norman K. Poslovni putnici Australia, 11. ožujka 2015.
Very good hotel

Location price and service
8
We enjoyed and want to back again in this hotel.
Leeping L. Poslovni putnici Malaysia, 11. ožujka 2015.
The hotel bed is not comfortable

location
6,3
The hotel is quite old already. bed is not comfortable as compare to last year when i stayed. the breakfast buffer taste also drop. quite dissapointed.
Hanis A. Grupe Singapore, 8. ožujka 2015.
Pleasant

Great location, excellent service and good leanliness
9
I love the location of this hotel. It was really convenient to go anywhere. The hotel staffs were very friendly too. I definitely would love to stay in this hotel again!
Suffian M. Parovi Singapore, 8. ožujka 2015.
bad staffing

big,good location ,many foods
4,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07