ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2390recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2390)
Razvrstati po:
Adeline C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. rujna 2014.
Comfortable, second stay

Location, pool, cleanliness
7,7
It was great, my second time staying here and we were given a free upgrade to crystal club rooms, and a late check out.
Juanita B. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. rujna 2014.
Fine accommadation

Location is excellent, close to shopping centres, MRT, very central, good breakfast
8,3
very good staff very accommodating
Allan C. Solo putnici United Kingdom, 22. rujna 2014.
grand prix weekend

friendly staff, location & room
10
I had a good time here even got a free upgrade to my room because it was the grand prix weekend
Gavin D. Parovi United Kingdom, 22. rujna 2014.
Grand park city hall hotel

Location, upgrade, cleanliness
7,7
Very good stay during F1 Grand Prix weekend. Immediately upgraded to club level, with all facilities included. Excellent location for gate 4 admission to zone 4 and Padang grandstand. Very enjoyable weekend, would recommend to anyone staying for future Grand Prix weekends.
Ko K. Parovi China, 19. rujna 2014.
Excellent location for F1

Location, Price
7,3
Ok
Doug S. Solo putnici United States of America, 17. rujna 2014.
Great central location in Singapore

Location, standard of service, comfort
9,3
I enjoyed this hotel a lot. It was a bit pricier than I was after, but the location and comfort made up for it. The rooms were arctic-cold, which was a welcome change after the heat and humidity of the streets. The in-house food services were very expensive, and I would recommend striking out to nearby alternatives. I might or might not stay here again, because there is a lot of choice in Singapore.
Nam N. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 15. rujna 2014.
Pleasant Stay

Hotel is clean. Staff is very helpful, especially concierge. Room is a bit small and the view is unpleasant. Only a short walk to City Hall MRT and easy access to Funan Mall.
8
We booked a deluxe room. The room was a bit small for three of us (husband, wife and a 2 year old). Room was clean. Condition of bathroom is old and a bit smelly. The hotel has no view. However, location is very convenient. Would not matter if your main transportation is taxi though.
Sim L. Parovi Singapore, 15. rujna 2014.
room too old. stuff wake me up at 10 am for room s

Grand Park City Hall Hotel
4,7
Just like a 5 star hotel at all
Muhammad T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. rujna 2014.
Excellent Staff / Service

Good service, clean room
8,3
It was pretty decent. There were some areas that could be improved. But, the lasting impression was the staff who went out of their way to help us out of the vehicle, got us a stroller/pram for our sleeping toddler, and insisted on helping us all the way to the room with our bags.
Nor A. Parovi Singapore, 13. rujna 2014.
beautiful convenient hotel

Nice room....good location and worth the money
8,3
I love the hotel even that was my first visit.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B07