Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Restoran Grand Park City Hall Hotel Singapur - Predvorje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salon Grand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salon Grand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salon Grand Park City Hall Hotel Singapur - Kupaonica Grand Park City Hall Hotel Singapur - Okružje
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2986recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2986)
Razvrstati po:
Ranjit C. Poslovni putnici India, 5. veljače 2016.
Good location , great for business meetings,

Location beside City Hall MRT, Clarke Key and Marina Bay around the corner for Night life, Good for Business meetings
10
The Hotel is located in the heart of the business district with the Prime Ministers office a stones throw away, City hall MRT closeby, The hotel is good for business travellers, food is good, there is underground parking available for guests and visitors of guests. Rooms are good , clean and housekeeping is good.
Prijavi ovu recenziju
Hafiz B. Parovi Singapore, 4. veljače 2016.
A decent stay

The location, the breakfast & the staffs.
7
The pillow was way too soft. The room was way too dim even when we switched on all the lights. I don't really had a good sleep on all the nights. Wouldn't have stayed there if not for their good promo.
Prijavi ovu recenziju
Ornwipa M. Parovi Thailand, 3. veljače 2016.
Great location

Location,comfortable and service.
9
the best holiday in Singapore.
Prijavi ovu recenziju
Lily T. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Enjoyed my stay

Late check out; comfort; convenient
9,3
It was good..
Prijavi ovu recenziju
Rohaizad M. Parovi Malaysia, 24. siječnja 2016.
Good location

Location
9
Was there for the Art Stage and National Art Gallery. Great location and most convenient.
Prijavi ovu recenziju
Andrew W. Parovi Australia, 19. siječnja 2016.
Was in need of a renovation, rooms and bathrooms w

Location, sraff were very helpful,free internet
7,3
The rooms and bathrooms we in need of a renovation. The hallways were a little dark and dated.
Prijavi ovu recenziju
Chatriya L. Solo putnici Thailand, 18. siječnja 2016.
old hotel needs renovation

Central location, competitive prices, helpful staff
6,7
This hotel is quite old and should get some renovation. For room size of 32 sqm the actual space that we can use is smaller. The bathroom was big but quite old and not clean. The carpet also has a old smell.
Prijavi ovu recenziju
Theanh P. Poslovni putnici Singapore, 17. siječnja 2016.
Overrated

Breakfast, Central location, Staff service
6
- Access cards are not sensitive. - Lifts are located too far for many rooms - Swimming pool is too small for such high rating hotel. - Water flood to corridors sometimes. - Room air is polluted with non-fresh air
Prijavi ovu recenziju
Yi H. Parovi Singapore, 17. siječnja 2016.
Old amenities

Location
6
A refurbished old building. Our stay could have been better if not for the mattress. It was a Simmons mattress manufactured in 1996 (yes, we checked). No wonder it felt a little off. That was my only complain anyway.
Prijavi ovu recenziju
Ferry A. Solo putnici Indonesia, 16. siječnja 2016.
Nice Hotel

Clean, comfortable, near mrt
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - RestoranGrand Park City Hall Hotel Singapur - PredvorjeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salonGrand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salonGrand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salonGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - OkružjeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03