Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Predvorje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2614recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2614)
Razvrstati po:
Mary J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. svibnja 2015.
walking distance to major malls and tourist spots

near marina bay
9,7
Totally satisfied
Mary J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2015.
near tourists attractions

friendly staff, budget-friendly
9,7
I am totally satisfied and the hotel is beyond my expectation. The rooms are big, All major malls and tourist attractions are just few minutes walk and transportation is very accessible.
Choo S. Solo putnici Malaysia, 20. svibnja 2015.
Great Location, Just few minutes walk from MRT

Great Location, near to MRT & Bus Station
8,3
Location is in heart of city and very near to MRT and bus station at the back of the hotel. Room is spacious but its a little too dark, the hotel is actually located behind the Peninsula Shopping Center which its abit too quiet when you walk back to hotel at night from MRT station.
Graeme M. Parovi United Kingdom, 11. svibnja 2015.
Singapore slingers

cleanliness. Spacious rooms, bathrooms and staff
9
Vert comfortable
Minjeong C. Poslovni putnici South Korea, 9. svibnja 2015.
recommend this hotel!

location, facility, price
10
Everything was very nice.
Davin P. Poslovni putnici India, 6. svibnja 2015.
comfort

staff response time is really good
8
I just had meetings lined up... So was busy with it but the staff always saw to that my needs are taken care off...
Wong K. Parovi Malaysia, 5. svibnja 2015.
helpful staffs, location good, room ok

reception, coffee house staffs, housekeep,location
4
Nice n good
Edbert W. Solo putnici Indonesia, 4. svibnja 2015.
Near to public transport

Public Transport, Reasonably Priced, Cleanliness
9,7
Ming S. Poslovni putnici China, 2. svibnja 2015.
This hotel is located in Manina Bay. noteworthy!

1) safety 2) clean 3) position
7
I feel comfortable in hotel. When I am off work, I can walk around hotel which there are so many landscapes
Raema N. Grupe New Zealand, 2. svibnja 2015.
Great location

Location, foyer, staff
7
The staff were very helpful, the breakfast was amazing. Beautiful foyer, enjoyed listening to the music each night. Our room was very smelly though, quite musty. Even with the ac running over the two days the smell did not dissipate. The room was in need of a makeover, it was dark and dank.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - PredvorjeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06