Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3105recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3105)
Razvrstati po:
Hyo S. Parovi South Korea, 1. svibnja 2016.
they transfered me to grand park orchard so i stay
5,7
its good to stay and value for money as well
Prijavi ovu recenziju
Angel H. Poslovni putnici Malaysia, 29. travnja 2016.
Decent hotel with strategic location.
4,7
With the price I paid, this is a good hotel to stay.
Prijavi ovu recenziju
Nugroho H. Parovi Indonesia, 25. travnja 2016.
Visiting family trip
5
The hotel was good, price vs quality was good, although they are under big renovations, but they can keep the construction sound on minimal. For just staying over night and no need to use the facilities than it would be good price, clean and nice. I reckon once the renovation finished, this hotel will be great place to stay. Location is nice, in the middle of business and leisure area, walking distance to Clark Quay, and on the other side to Bugis....and Financial District as well as Suntec. Perfect.
Prijavi ovu recenziju
Rina S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. travnja 2016.
...
5,3
...,
Prijavi ovu recenziju
Vanessa G. Parovi Malaysia, 25. travnja 2016.
Not a 5 star
4
I bought this deal from AGODA Secret Deal for our honeymoon. Prob best to miss for a while as they have started a major renovation which is turning the place upside down. The staffs are friendly and helpful as ever. This hotel is prob 15 years old, the room was old, the carpet in the room smelled, bathroom is mouldy and bed is not comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Faris R. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Staycation
4,7
Renovation period. So it's understandable. However, because the hotel is under renovation, it should not participate in Agoda's secret deal. Disappointed in Agoda as well.
Prijavi ovu recenziju
Rozianah S. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Good Stay
5
Cons I came late for check-in and even so, they made us wait 1 hour for the room. Secondly, I chose the smoking room but the smoke smell lingering in the room was very very strong even for me as a smoker. Lastly, our room was access by the a staff thinking that the room is empty. Pros The hotel is centrally located. The bathroom was spacious and clean. Room service didn't take too long either.
Prijavi ovu recenziju
Goh D. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
1 night stay
3,7
So so hotel. More like a 4 star.
Prijavi ovu recenziju
Hock G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. travnja 2016.
There is nothing I like about this hotel. Simply t
3,3
Will definite not go back again.
Prijavi ovu recenziju
Charles T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. travnja 2016.
hotel under renovation
5,7
Got an old room, abit dark, hopefully after renovation, all room will be clean and comfortable.location in prime location
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - RestoranGrand Park City Hall Hotel Singapur - PredvorjeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salonGrand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salonGrand Park City Hall Hotel Singapur - Luksuzni salonGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - OkružjeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - KupaonicaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07