ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2521recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2521)
Razvrstati po:
Christopher S. Poslovni putnici United Kingdom, 29. siječnja 2015.
great city location

gym, location, staff
8,3
Good.
Rhys T. Parovi Australia, 28. siječnja 2015.
Classy & Brilliant

Fantastic Room, Clean Modern Environment & Super-Friendly Staff
9,3
Mya T. Obitelji sa odraslom djecom Myanmar, 27. siječnja 2015.
good hotel

location, clean
7
William G. Poslovni putnici Singapore, 25. siječnja 2015.
Hotel near MRT

central, shopping , convenient
8
Paul H. Parovi United Kingdom, 25. siječnja 2015.
Weekend in Singapore

The swimming pool and the lobby
6,7
The bed was comfortable but the rooms are dated and there is a musty damp smell throughout the hotel. Also it was impossible to completely close the curtains which let early morning light into the room which disturbed our sleep. Saying that, the location was good and the price was reasonable.
Ng K. Parovi Singapore, 25. siječnja 2015.
Centralize Hotel

Good location, great shopping & delicious food
8,3
Good service staff, feel very accommodating
Zemin L. Parovi Australia, 25. siječnja 2015.
Not a five star

Nothing
6
Zemin L. Parovi Australia, 24. siječnja 2015.
Not really a 5 star

the staff and service is great; but the room is terrible
6
Magdalene H. Parovi Singapore, 17. siječnja 2015.
Excellent

The room conditions, the excellent staff and the location
9
Nguyen T. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 17. siječnja 2015.
good location

Location, staff, price
7,3
Nice stay, I would come back here.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04