Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall

Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2267recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2267)
Razvrstati po:
Yee C. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 6. srpnja 2014.
Comfortable & Close to MRT

Upon Check-in to Crystal Club (?) - 9th Floor, room was equipped with a Handy Phone for Complimentary use! Comfortable Bed and Cold Air-Cond.
7,3
Good location, 5min walk to MRT station. Convenient stores just across the street. For the rate you are paying, definitely a recommended stay. Won't mind returning to this hotel for another stay in the near future.
See T. Grupe Brunei Darussalam, 6. srpnja 2014.
Good place to stay

Good staff n house keeping . Near to MRT city hall . The foods in park restaurant was very yummy .
8
We stay 4 night in the hotel . The room was clean , comfort , friendly staff .
Steven Y. Poslovni putnici Malaysia, 6. srpnja 2014.
Enjoyable Stay

Great location, Comfy Room & Value for money
8
Had to attend event nearby, decided to give Grand park a try. Am impress with the hotel, check in was quick and easy, room had pretty much everything, Comfy bed and clear toilet. Hotel is near MRT, so easily access but there plenty of taxi anyway. Will definitely choose this hotel again in the near future.
Fong W. Grupe Malaysia, 4. srpnja 2014.
Like handy phone

Handy mobile Wifi
7,7
Michelle R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. srpnja 2014.
Great location,generally comfortable stay

Free use of Handy phone for free International calls, free shuttle service to Convention center, very friendly staff
7,7
Loved the smell of the lobby it relaxed me after a long day at the Convention center. Very friendly and accommodating staff. Hotel in close proximity to malls, MRT and shopping areas. Just wished the airconditioning was a tad bit cooler especially on a warm day. Great idea about the free Handy phone use, huge help! Generally good hotel 5 day stay.
Mandy A. Parovi Singapore, 1. srpnja 2014.
Pleasant, memorable

Free upgrade to crystal club, luxurious, grand
8,3
Good and comfortable
Fei T. Parovi China, 30. lipnja 2014.
amazing

location
10
Amazing
Rohaizat J. Grupe Singapore, 30. lipnja 2014.
It was a short staycation.i love the bathroom.

The best things in this hotel is the location, the friendly staff and the rooms itself...
7,3
Stay is fine. the room is cozy and i loved the bathtub.
Dk N. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 28. lipnja 2014.
A short fruitful break in Singapore!!

1) The Hotel customer service, 2) Near MRT, 3) access to subway link to Suntec City
9
It was great experienced, the staffs, the room and the available gadgets can make international calls for free, access to internet. All came in handy!.
Jose M. Poslovni putnici India, 27. lipnja 2014.
Good

Blah
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C08