Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Predvorje Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2674recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2674)
Razvrstati po:
Low S. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
will be back again..

Location, comfort and cleanliness
8,3
We have a wonderful stay at Grand park city hall. Everything was fine and we are happy with their service. If really want to pick bones inside an egg, the only issue will be the water pressure for the tap is pretty small.
Wiliam W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
Hospitality

Nice place
6,7
Cozy
Aashish P. Obitelji sa malom djecom India, 28. lipnja 2015.
Great location

Location near attractions and MRT, restaurants nearby, Malls nearby
8,3
No complaints about anything, MRT accessibility was great with hardly 5 minute walk. Lots of restaurants in the hotel complex with happy hours for beverages. Only thing we did not like was Steam room and Sauna is only available if we take a spa treatment and they are pricey averaging Sing $ 150 + ! In my opinion this hotel will fall under 4.5 stars.
Heinz R. Poslovni putnici Switzerland, 26. lipnja 2015.
good location

good location staff performance nice lobby
7,3
it is ok smal rooms for 5*
Ngar Y. Poslovni putnici Hong Kong, 26. lipnja 2015.
hotel experience

Clean, grand, helpful staff attitude
7
House keeping has to step up in cleaning standard. Glasses are with strong detergent smell when use. replenishment of toiletry item is not complete. Room is very very cold even the temperature has adjusted. Feel comfort only when switch off.
Sii B. Parovi Malaysia, 25. lipnja 2015.
Comments

Friendly staff, near to mrt, quiet at night and good for rest.
8,3
Enjoyable with staff that are friendly
Jianming X. Obitelji sa odraslom djecom China, 23. lipnja 2015.
Value for money

Right in the city center, good service, good food.
7,7
Bus stop is right in front of the hotel, convenient to take bus to the museum, China town, Duck tour... We enjoyed very good food and service at the crystal club, we had most of the breakfast and supper there.
Wong Y. Solo putnici Hong Kong, 21. lipnja 2015.
Ok

Ok
10
Ritze V. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
NOT A STAYCATION OPTION

big bath tub, big room, nice tea
6
The hotel was just normal, didn't meet my expectation for a 5-star hotel. Althought, the reception staff were accommodating, it wasn't the reason why we stayed there. The facilities are not child friendly (I meant the swimming pool), the club room bath tub was big though. The mini bar (fridge)wasn't working, the small pillows got stains (like from saliva). It wasn't really worth the price, a 4-star hotel have so much more to offer.
Anita A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. lipnja 2015.
Strategic Location

Service, Location, Big room
9,7
We love our stay at Grand Park City Hall Hotel The location is very strategic as it is near many shopping malls and bus stop The room is very comfortable and clean The hotel staffs are very helpful and friendly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - PredvorjeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G03