ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2417recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2417)
Razvrstati po:
Sharifah N. Poslovni putnici Singapore, 30. listopada 2014.
Hotel room condition is quite run down

Staff were friendly
5
According to our consultant from London, the hotel rooms are quite run down, he has to change to another room as the toilet shower came off & rooms were dark.
Su C. Poslovni putnici Malaysia, 30. listopada 2014.
Very nice and clean room. Near to MRT as well.

Near to MRT. Clean and nice room. Spacious.
9,3
It was nice and memorable for my business trip.
Viengdalat S. Solo putnici Laos, 27. listopada 2014.
Great Value - Best Customer Service

Location, Value and Perfect
9,3
I had a late check in and everything went smoothly, I actually booked superior room with single bed. But the lady at the reception at the counter upgraded my room for a CLUB floor at level 9 with big - even better, big window, king size bed, big area, full set of things like iron, hair dryer, tv, fridge, mini bar, etc etc. Perfect Stay - Would definitely come back next time !
Mark B. Poslovni putnici Australia, 27. listopada 2014.
Great Value Hotel

Location, friendly staff, value
7
I was upgraded to the Club Lounge, staff were great and a very convenient location for me and I will stay there again.
Kwong M. Grupe Hong Kong, 25. listopada 2014.
Enjoyable stay

Convenient location, friendly and helpful staff
8,7
An enjoyable stay for 5 nights with my family.
Yunhui K. Parovi South Korea, 19. listopada 2014.
Nice

good location, nice food, kind staff
9,7
Marina C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. listopada 2014.
Friendly and helpful staffs

Food was good. Near town area. Hotel is clean
8
It was a pleasant stay.
Marina C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. listopada 2014.
Great for shoppers!

Near to shopping malls. Easy access to food.
8
Ting-Ying W. Parovi Singapore, 11. listopada 2014.
Convienient and Confortable

1.Location, 2.Cleaning 3.Large room space
9,3
Andrew M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 10. listopada 2014.
Free upgrade!

Location, staff and a nice room
9
We were given a free upgrade upon arrival which always helps a stay. The staff were very pleasant and the rooms were comfortable. Breakfast was a bit cold though.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A03