ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2450recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2450)
Razvrstati po:
Jacky K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. studenog 2014.
Cosy but compact

Location, clean room
7
Just as mentioned by others, rooms are cosy and clean, but very tiny. Seriously dont think it's 28 sqm, rather felt like a 20 sqm room.
Kiet V. Poslovni putnici France, 21. studenog 2014.
reasonable

convenience, clear and friendly
6,7
Erdenetsogt J. Parovi Mongolia, 19. studenog 2014.
Good hotel value for money

Good room creaning, location, close to mrt station
8,3
We have stayed two weeks. Upon our arrival room is upgraded to elite club member with free breakfast for all days. Thanks for it. Good hotel, good location, good service. Just small advice to hotel manager : to put more tables in lobby restaurant during the breakfast and dinner to avoid unnecessary queue.
Maeve C. Poslovni putnici Malaysia, 18. studenog 2014.
Wonderful Stay

Location, cleanliness and service
8
Fantastic!
Jocelyn Q. Parovi Singapore, 15. studenog 2014.
Good location

Good location , customer service , big bathroom
9
Vinna C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. studenog 2014.
nice hotel

nice hotel, clean
8
Yetty R. Poslovni putnici Indonesia, 14. studenog 2014.
Always great, love the location, room size, staff

Clean, staff and food
5,3
Always great, love the location, room size, staff professionalism and restaurants. Will stay there again.
Manoj L. Poslovni putnici India, 14. studenog 2014.
Excellent

Location, Service, Ambience
9,3
Very good....except I could not get vegetarian food during breakfast.
Leong S. Poslovni putnici Malaysia, 8. studenog 2014.
Very Good Hotel

Big Room, Great Location, Very Clean Bathroom
8,3
Frank C. Poslovni putnici United States of America, 8. studenog 2014.
High Standard but lower end of the 5 Star Options

The Staff, the reception and the baggage handling
7
The Grand Park served the purpose of providing a good value option for the deal we got. It is a nice hotel with friendly staff but among the 5 star hotels this one is at the lower end. Bathroom was rather small but they overall stay was good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04