ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2474recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2474)
Razvrstati po:
Iriawan S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. prosinca 2014.
Not bad

Location
6,7
Overall ok
Chua E. Solo putnici Singapore, 16. prosinca 2014.
Location, comfort and staff friendliness

Location, comfort and staff friendliness
8,3
Good.
Tan R. Parovi Singapore, 15. prosinca 2014.
exceeded my expectation

location / many eating place / helpful staff
7,7
I enjoyed my stay and yes i will be back.
Amro E. Parovi United States of America, 14. prosinca 2014.
Almost excellent ... "only if"

clean, big rooms, very fast WIFI
8,7
Generally was great stay ... everything was good ... the ONLY thing they can improve on, is to have a HALAL food offerings within the hotel.
April A. Parovi Philippines, 14. prosinca 2014.
Very nice hotel

Location, Comfort, Ambiance
9,3
Our stay was very comfortable. It helps that the hotel's location is near the train station and to almost every shopping spots. :)
Yisheng L. Parovi China, 14. prosinca 2014.
Average hotel

Quiet, old style, location
7,7
The hotel locates at the City Hall, close to shopping mall and MRT, hotel is a little bit old, but however it is not expensive
Tak K. Parovi Singapore, 14. prosinca 2014.
First time staying in Grand Park City Hall

Location. Breakfast. Outdoor hot pool.
8
A centrally located hotel within walking distance to train stations, clarke quay, boat quay, chinatown and major shopping belts. Got a free upgrade to crystal club which comes with free breakfast. Room is satisfactory but the toilet is a little too small. Overall a nice hotel but facilties are not new. Can see the ageing sign.
Ishak J. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Cleaned, near shopping and attraction

Cleaned, near shopping and value for money
9,7
Was upgraded to deluxe club room. The room was spacious and very big. Near to shopping and attraction.
Ratnawati R. Poslovni putnici Indonesia, 14. prosinca 2014.
The room was quite dark

Clean, friendly staff, location
8
Bafokeng E. Solo putnici South Africa, 13. prosinca 2014.
What a pleasant and beautiful place.

the cleanliness, the Christmas decoration and atmosphere, professional staff.
8,3
The stay was fine but too short.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08