ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2352recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2352)
Razvrstati po:
Jack S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. kolovoza 2014.
Good value for central location

Hotel facade and room are classy, room is big, swimming pool comes with warm jacuzzi which is great for kids.
8,3
Generally a pleasant stay, but the service at reception is slow for check in especially. Also, because there's only 2 queues for checking in and out, it resulted in a long wait to check out when the staff are handling check in for the front customers.
Peng K. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 29. kolovoza 2014.
Not a good experience

Free wifi, location and clean room
7
My first stay was much better than my second. I will not go back again.
Elisabet E. Parovi Indonesia, 28. kolovoza 2014.
Good location. Clean room.

Location, location, lication
8
Near MRT. Clean hotel room. Staffs were friendly.
Michal R. Solo putnici Israel, 25. kolovoza 2014.
Enjoy Singapore staying at this hotel

Staff everywhere.Rooms.Location
9,3
I am delighted I was their guest.If I go again to Singapore,I shall certainly book again with them.
Lee W. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2014.
Nice stay

Comfortable accessible affordable
6,7
I like their crystal club access. Quiet environment but a little small.
Angela L. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2014.
Need to refurbish

Location, room size n svc
6
They need to refurbish their rooms to make it more sound proof. Staying at the club room however can hear noise from outside the hotel or room nxt to it..
Sonia L. Grupe Malaysia, 19. kolovoza 2014.
Repeat stay

Location, helpful concierge and staff, comfortable
7,7
This is our third stay at the hotel. We loved the location of the hotel. It is situated within 5 minutes to the City Hall MRT. It is also close to Chinatown and Bugis Junction. No fault with location. The hotel is however getting a little run down. The rooms need an update and the maintenance of equipment is a little poor eg Telephones not working and Staff was very helpful especially the Concierge. They were great
Ciara J. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2014.
Good hotel

Room clean, good location, great wifi
7,7
Great location many nearby malls, staff not so accomodating
Seah C. Poslovni putnici Singapore, 16. kolovoza 2014.
Grand park city hall

Location, clean
7
Chowhan T. Poslovni putnici India, 11. kolovoza 2014.
room facility are damaged

location only
5
i am not satisfied with the room-club room as the telephone is out of order and no people is coming to repair after informed hotel staff. the water basin is stucked and no repair. the room look like ages no people stay and take care. i totally in opinion that the price pay for this club room is not worth for money. thanks and hope this hotel will improve above.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B04