ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2411recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2411)
Razvrstati po:
Yunhui K. Parovi South Korea, 19. listopada 2014.
Nice

good location, nice food, kind staff
9,7
Marina C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. listopada 2014.
Friendly and helpful staffs

Food was good. Near town area. Hotel is clean
8
It was a pleasant stay.
Marina C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. listopada 2014.
Great for shoppers!

Near to shopping malls. Easy access to food.
8
Ting-Ying W. Parovi Singapore, 11. listopada 2014.
Convienient and Confortable

1.Location, 2.Cleaning 3.Large room space
9,3
Andrew M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 10. listopada 2014.
Free upgrade!

Location, staff and a nice room
9
We were given a free upgrade upon arrival which always helps a stay. The staff were very pleasant and the rooms were comfortable. Breakfast was a bit cold though.
Syeu Y. Solo putnici Singapore, 7. listopada 2014.
Fuss over change of room

If you get the right room (in the right corner), the location is the best.
6,3
I booked in twice, first from 25 to 29 Sept, was given a room at a dark corner, there was a building renovation near the corner where my room was located, therefore I requested for a change of room. My wish was granted and I was moved to a room facing the front of the hotel which is bright and beautiful. I came to realised that if you don't insists, the hotel will give you a less desirable room. My second booking was from 2 to 7 Oct, this time I have a upgrade to a supposedly better room, but the room was again in A dark corner, where the beds were position against the next room's bathroom, I can hear everything that was going on from the bathroom next door, therefore I requested for a change. The hotel informed me all the rooms (I believe it is called delux as it is upgraded type) are of the sam design. I then ask to down grade to the similar room type that I had on my first visit even though I had paid for a more expensive rate for this second booking. The hotel agreed and told me they will reserve a room for me of my request, when I come back to the hotel at night the room should be ready. When I return to the hotel around 8:30pm on 3 Oct, only to find out they have given me a room at a dark corner near the construction site again, also, my luggage were still left at the original room where I booked in. After nearly one hour of confusing exchange of words (not very pleasant), I got to finally moved to the room they promised. The whole process was really disappointing. The location of the hotel is to die for, but the fact remain that you have to ask for a better room, otherwise you will be stuck on a much less desirable room that you wish even though you paid money for it.
Stephen C. Parovi United Kingdom, 6. listopada 2014.
Good place

General atmosphere, staff, location
8,7
Perfect for a short stop to get to see the centre of Singapore, but it would also be a great place to spend a few days longer.
Wong C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. listopada 2014.
Comfort Hotel

Good Food / Comfort Hotel
8,3
Rupert H. Obitelji sa malom djecom Australia, 3. listopada 2014.
Great hotel

Service, location, rooms
8,3
Pei T. Poslovni putnici Malaysia, 3. listopada 2014.
Best-in-class

crystal club, gym, breakfast
10
Too good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C07