Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall

Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Mjesto: Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2132recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2132)
Carsten S. Poslovni putnici Germany, 7. travnja 2014.
good location

location
7
Jorg D. Parovi Australia, 7. travnja 2014.
Great location at a reasonable price

Location, price, room size
9,3
Great. Stayed there before and would stay again. Good location at reasonable price.
James C. Parovi United States of America, 7. travnja 2014.
Great location and nice hotel

great location, quiet, comfortable
7,7
This is a nice hotel and no major problems. The room was a bit musty smelling, but not overwhelming. I did not try the breakfast or restaurants. Near to MRT station and short walk to many bars and restaurants.
Boo X. Parovi Singapore, 6. travnja 2014.
Nice n enjoyable

The room, the staff n their service
9
it have been so long since our last check in. We find that it was great especially with their current promotion whereby we can check out at 2pm
Holger K. Poslovni putnici Germany, 6. travnja 2014.
No maintenance!

Close to Suntec City and MRT, some friendly staff
5,7
The maintenance is a desaster! Ants on the desk, shower/bath switch broken, water coming out of taps an the washbowl and the staff only reacted after the 3rd complaint - with no result!
Ling S. Poslovni putnici Malaysia, 6. travnja 2014.
Nice hotel with comfortable environment

Convenience and easy to excess to Subway
7,7
Big Hotel, Big Room and Clean
Ronald B. Parovi Germany, 6. travnja 2014.
Sightseeing weekend

friendly personal, central location, walking distance to 'Clark Quay'
9,3
Thanks to the Team of Grand Park City Hall for the comfortable stay. Fast and friendly response for all questions and wishes is your charakteristic and personality. We would like to come back and sure we will stay at Grand Park again.
Carsten S. Poslovni putnici Germany, 6. travnja 2014.
location

location
8
Carsten S. Poslovni putnici Germany, 6. travnja 2014.
location

staff is great
7,3
Carsten S. Poslovni putnici Germany, 6. travnja 2014.
location

locatipon
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C03