ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i piće Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centar Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvorana Grand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastanke Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitness Grand Park City Hall Hotel Singapur - Posao Centar
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Bazen Grand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotela Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska soba Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 2376recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2376)
Razvrstati po:
Angela L. Poslovni putnici Singapore, 12. rujna 2014.
Repeat stay

Clean, Spacious room and centrally located
7,3
Excellent
David C. Poslovni putnici United Kingdom, 11. rujna 2014.
Decent club floor for the price

Service, Location, Location!
7,7
In an overpriced market its a relative bargain. Location is fantastic, staff very good. Rooms a bit worn but clean. Overall I'd stay there again
Qi S. Parovi China, 9. rujna 2014.
very good experience

good service, comfort living condition, good location
10
It was a very good experience, have been luckily upgraded the room. Especially thanks for the handy phone has been provided which helped a lots when we stay in Singapore as a traveller without a local phone.
Ban E. Grupe Malaysia, 5. rujna 2014.
excellent

strategy location, good service and value for money. would stay on our next trip to Singapore
9
One word" -Good"
Ooi P. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. rujna 2014.
Sue

Location, pool, convenience
8
Enjoyed the stay. Museums, churches, shopping mall all around the hotel. MRT is so close by.
Jack S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. kolovoza 2014.
Good value for central location

Hotel facade and room are classy, room is big, swimming pool comes with warm jacuzzi which is great for kids.
8,3
Generally a pleasant stay, but the service at reception is slow for check in especially. Also, because there's only 2 queues for checking in and out, it resulted in a long wait to check out when the staff are handling check in for the front customers.
Lilian W. Poslovni putnici China, 30. kolovoza 2014.
good location

good location value of money with free internet
7,3
good location value of money with free internet
Zhenhan N. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2014.
staycation

spacious,lgoodnocation
8
Good
Peng K. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 29. kolovoza 2014.
Not a good experience

Free wifi, location and clean room
7
My first stay was much better than my second. I will not go back again.
Richard H. Poslovni putnici United Kingdom, 28. kolovoza 2014.
Great Hotel and fantastic Location

Location, Gym, Food and Drink
8
Great stay, staff were really friendly and the hotel had good facilities.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Hrana i pićeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Spa centarGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Plesna dvoranaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Soba za sastankeGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Dvorana za fitnessGrand Park City Hall Hotel Singapur - Posao CentarGrand Park City Hall Hotel Singapur - BazenGrand Park City Hall Hotel Singapur - Eksterijer hotelaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Gostinjska sobaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A08