ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5337recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5337)
Razvrstati po:
Lilantha W. Poslovni putnici Sri Lanka, 26. listopada 2014.
good location

the friendly and acomodating staff
7
the room was smaller and gloomy. it faced the other wing hence no sunlight to wake you up in the morning.
Olivia R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. listopada 2014.
Nice place to stay,comfy n good staff

Good location near crowd place, shopping center n mrt station
7,7
We enjoy stayed at the hotel
Ferryco T. Parovi Indonesia, 26. listopada 2014.
Fabulous

Location, Value, Food
8,7
Just like before, it was great and just a little problem. They are renovating their restaurant so we can't order our favorite food: Nasi Goreng :(
Michael W. Solo putnici United Kingdom, 26. listopada 2014.
Great stay

Location, service, room
9,3
Very helpful staff. Lovely weekend. Many thanks
Khiet T. Parovi Vietnam, 26. listopada 2014.
Overall review

Friendly staffs, Good location, Comfortable bad
8
I have a pleasant stay at hotel. they have comfortable beds and the bathroom is well kept. most importantly, the staffs are friendly and approachable.
Khiet T. Parovi Vietnam, 26. listopada 2014.
Overall review

Friendly staffs, Good location, Comfortable bad
8
I have a pleasant stay at hotel. they have comfortable beds and the bathroom is well kept. most importantly, the staffs are friendly and approachable.
Wai M. Poslovni putnici United Kingdom, 25. listopada 2014.
Ronny Chow

location, comfortable, nice bar
8
quite satisfied
Tryharto S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. listopada 2014.
Best Placed Hotel in SIngapore

Place, Phone Free Facility, Price
6,7
Nice and clean. .
Jana L. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 25. listopada 2014.
Best location!

Location, receptionists, poolarea
10
Great and unforgettable!
Khiet T. Parovi Vietnam, 24. listopada 2014.
Worth to stay

Good complimentary benefits, customer service good, room service super good
8
Receive great support from the staffs. I like their complimentary benefits. Breakfast is not really nice, limited options

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Apartman


AS-AGWEB-3A08