ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Restoran
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5647recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5647)
Razvrstati po:
Remco V. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 23. ožujka 2015.
Enjoyable w/ stay family 2 young kids

The staff is very friendly & helpful , great location close to great shopping streets Scott's & Orchard roads , easy to reach by taxi .
8
Very enjoyable stay , we arrived with 2 young kids and they upgraded our room . We left early next morning . The staff is always very helpful . Location is great as its close to paragon , takashimaya etc .
Tuyet N. Poslovni putnici Vietnam, 22. ožujka 2015.
Back again

Great location, convinient and comfy
9,3
It's my third time to stay here so, i don't have much thing to say. You know what i mean.
Dewa A. Parovi Indonesia, 22. ožujka 2015.
perfect place and location to stay

atmosfhere, location, friendly
2,7
i feel comfotable, because good location and clean
Al S. Poslovni putnici United States of America, 21. ožujka 2015.
Excellent Hotel

Location, comfort & value.
9,7
This hotel was a great option nor business travel. Excellent quality accommodations, friendly staff and perfectly located for business and pleasure.
Souksakhone P. Solo putnici Laos, 20. ožujka 2015.
Tigur

Location, room comfort and service
9
I stayed there for two nights. the hotel is located next two Paragon and right in the centre where i can access to high street malls. I got a deluxe room with an upgrade to access to the crystal club. I was impressed that my room provides a wireless phone with data connection so I can take it with me and make phone call locally and internationally. However, the cleanliness is not satisfied. there some dust on the desk.
Anto A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. ožujka 2015.
Good

Location, price,staff nice
8,3
Nice
Alexander W. Parovi Philippines, 20. ožujka 2015.
Insight

Location, handy phone, quick service
7,7
Bar music too loud at night causing discomfort to tenants room above bar area.
Toto D. Poslovni putnici Indonesia, 19. ožujka 2015.
I am returnee costumer to the Grand Park Orchard H

location and the staff I am encounter with.
7,3
This was the worst time i stayed in the Grand Park Orchard Hotel, the ac in the room was not working properly and the next morning I asked to fix it and when I return in the evening, nothing was done and had to stay out while someone was fixing the AC. When we return to sleep..... Nothing changed and it was another terrible evening!!! It was not a 5 stars treatment!~!
Williem A. Poslovni putnici Indonesia, 18. ožujka 2015.
nice hotel, great location plus free cellphone

location, price and facility
7,7
Great
Imelda S. Solo putnici Indonesia, 17. ožujka 2015.
I would recommend to stay at Grand Park Orchard

love the free phone n wifi. The bed quite comfy.
7,7
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3A05