ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Kafić Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba
Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5123recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5123)
Razvrstati po:
Duc C. Parovi Vietnam, 31. kolovoza 2014.
Good experience

Location, handy smartphone and staffs
8
Good
Kanchan S. Parovi Thailand, 31. kolovoza 2014.
Awesome

location, comfortableness, food
8
pretty good, i have never written a review before but i would like to given a review on this one !love the hotel but could improve service and understanding between customer and staffs
Hau J. Parovi Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Great Location - Orchard Road

great location, friendly staff
9,3
Will choose Grand Park Orchard for my next trip to Singapore
Dean V. Solo putnici Australia, 29. kolovoza 2014.
Comfortable

Friendly staff, nice bar, free local mobile phone to use
8,3
Not much of a view and bathroom a little pokey but overall comfortable. Well located.
Yunita H. Parovi Indonesia, 27. kolovoza 2014.
Nice place to stay,, near from mount e hospital

Location,, price,, hospitality
9,7
Nice
Lesley A. Parovi Philippines, 25. kolovoza 2014.
Good location, very central

Good location, Free wifi, Free mobile phone usage for international calls
8,3
Good location, Free wifi, Free mobile phone usage for international calls, we are very satisfied with the hotel
Sutandi P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. kolovoza 2014.
handy facility nothing comparre to other hotels.

handy, location, price
9,7
Satisfactory...
Kum L. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Grand Park Orchard - Heart of The City

Clean / Great staff / Creative (provide a local / Malaysia calls free mobile phone)
9,3
My stay at the hotel was a wonderful experience. I am totally impressed by the orange color mobile phone that allows u to make local and Malaysia calls at no cost. And it is located in the heart of the city.
Voss L. Poslovni putnici United States of America, 23. kolovoza 2014.
great location, aging hotel

location, free cell phone, location
6,7
The free 3G cell phone was very nice. But the room was showing its age. I expected a better room for the top dollar I spent to stay at this hotel. The shower alternated between hot and cold. Bed was hard as a rock.
Erik T. Parovi Indonesia, 23. kolovoza 2014.
Grand Park Orchard

ok
8
ok

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - KafićGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Apartman


AS-AGWEB-3A03