Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 6268recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (6268)
Razvrstati po:
Danial K. Parovi Singapore, 8. veljače 2016.
Great location but breakfast isn't that good.

Location, Clean, Comfortable
8,7
To start off, for a 5* hotel, their breakfast needs to be better. The food wasnt that great and the spread is limited. It was my girlfriend's birthday and I arranged a surprise for her through Agoda and it is ruined by the front of office staff that totally blew the entire surprise when he asked me when do I want the cake to be delivered when my girlfriend is just beside me.
Prijavi ovu recenziju
Eliseba S. Poslovni putnici Indonesia, 4. veljače 2016.
My favorite hotel

Location, good service and comfort
9
my stay in this hotel is always satisfied
Prijavi ovu recenziju
Cheong K. Grupe Malaysia, 2. veljače 2016.
Great hotel

The location is superb
7,7
Very good.
Prijavi ovu recenziju
Richard T. Parovi Australia, 1. veljače 2016.
We will be back again.

Location, Good Vibe and free handphone + wifi.
9,3
Great !
Prijavi ovu recenziju
Kim S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. veljače 2016.
Value for money

Location. Clean nice room
9
Vety comfortable
Prijavi ovu recenziju
Irene I. Solo putnici Indonesia, 1. veljače 2016.
nice place to stay :)

clean, staff is nice, comfortable
7,3
Everything excellent
Prijavi ovu recenziju
Brian O. Poslovni putnici Malaysia, 30. siječnja 2016.
Overrated
3
It was expensive and overrated. The breakfast was definitely disappointing and the music was like being in a club while you are eating. My room was supposed to be for my entire family but I was put into a very small room the would not fit any of us. The bed was extremely uncomfortable a felt like a cheap mattress. I was extremely disappointed and will not chose this location again
Prijavi ovu recenziju
Walter Z. Parovi Australia, 27. siječnja 2016.
Uncomfoirtable

Position, cost and until now service
6,7
Our stay was terrible, the room was not as advertised, very much smaller and the bathroom was less than half the size of our normal one The room was not clean, the ac did not work properly, the blanket was so thin compared to before When we complained to the girl at the desk she suggested we upgrade for S4$ When we showed our Voucher again for a Deluxe room with extra benefits, she said, that is Agoda We pointed out that we wre regulars, but that did not interest her All and all it was a big disappointment after all the times we vcisited the hotel before !
Prijavi ovu recenziju
Brett S. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. siječnja 2016.
Great location, average breakfast, dirty room

Location, location, location (if shopping)
6,3
Prijavi ovu recenziju
Ms I. Poslovni putnici Indonesia, 25. siječnja 2016.
Good place for shopping and get your free call

Close to shopping area, Free Call with handy smartphone
8,7
Grand Park Hotel is located cross to Paragon and Takashimaya Shopping Mall. Every room has a handy smartphone that can be used for free call in and outside the hotel. Even the breakfast is standard, but the location and the free call provided by the hotel win it all. Outstanding
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - SadržajiGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05