Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Sadržaji
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5869recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5869)
Razvrstati po:
Jung E. Poslovni putnici South Korea, 3. srpnja 2015.
reasonable price, convenient location

kind staff, convenient location, spacious room
7,3
nothing too bad, just value for hotel price
Edwind A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. lipnja 2015.
Close to shopping mall

Location, location, location
8,3
Good
I G. Poslovni putnici Indonesia, 29. lipnja 2015.
Good hotel, comfort & clean and very good location

Good location
8,3
Yun H. Parovi Malaysia, 28. lipnja 2015.
great location, bad food

location
5,7
the stay was ok. room service for cleaning was very slow, they only cleared up my room at around 4pm. the breakfast was terrible. most terrible breakfast i had ever had. Overall is good but because of room service and f&B i don't think they qualify to rate themselves as 5 star.
Fanny G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
Good

Very good location
9,7
Fanny T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. lipnja 2015.
Will come back

Best
10
Love it
Chulpol B. Parovi Thailand, 25. lipnja 2015.
Nice clean, modern hotel.

Nice, modern, & neatly decorated. Centrally located.
9
Great! Professionaly designed and developed. Attentive service staff.
Herlien H. Parovi United Kingdom, 24. lipnja 2015.
Good hotel......... good foot and good location

Location...... food and ambiance
7,7
It is a good hotel and good location. The only disappointment is the room is small even I was upgraded to executive room.
Toni B. Parovi Indonesia, 23. lipnja 2015.
clean hotel,location&free mobile phone call

Best location especially free call from mobile..the best hotel ever
10
Very nice,satisfied
Arnold T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. lipnja 2015.
Nice Hotel

Location,Food,Room
8
Good Stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05