ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5482recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5482)
Razvrstati po:
Deborah W. Parovi Singapore, 21. prosinca 2014.
Good location

Location, cleanliness, staff
8
Zyong Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. prosinca 2014.
Nice stay!

Good location, clean and comfortable
7
Arvind G. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. prosinca 2014.
Convenient

Location,Location,Location
8,7
Fransiscus E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. prosinca 2014.
very good hotel

clean, near hospital, at the center of malls
8,3
i enjoyed it
Yang J. Parovi Singapore, 16. prosinca 2014.
nil

nil
10
Good
Yi H. Parovi Singapore, 15. prosinca 2014.
Gotta be kidding me that this is a 5 star hotel

Location, Front Desk Service
4,3
This must be one of the dirtiest/worst 5 star hotel in the world. The bed sheets has stains on it, amenities box are dusty and mouldy. Room service has no more than 15 items on their menu. Forget about paying extra for their "buffet" breakfast which only has 6 warm dishes, you will be better off going outside for your brunches. The only 5 star this hotel deserve is their front desk staffs. Each and every staff was always full of smiles, ready to help and go the extra mile.
Chairudin H. Solo putnici Indonesia, 14. prosinca 2014.
great service and accomodation

nice service. good location. clean.
9
Perfect
Aiyshwarya L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
Awesome stay

The location was good,the room was clean and we was given a phone to use to call which was awesome...
9,7
We will come again
Teck H. Parovi Singapore, 14. prosinca 2014.
superb

shopping
10
All staff are great superb
Poh C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
3rd Stay

Location in Orchard, Friendly Staff and Spacious Room
7,7
I was there for business and brought my family along. My family had a great time enjoying shopping and the food orchard has to offer. A bit touristy but good for 1st time visitors not familiar with Singapore.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Apartman


AS-AGWEB-3B03