ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Kafić Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba
Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5076recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5076)
Razvrstati po:
Yung K. Obitelji sa malom djecom China, 17. kolovoza 2014.
Free smartphone for all connection

Free smartphone for all connection
7,7
Free smartphone for all connection
Rizal D. Poslovni putnici Indonesia, 15. kolovoza 2014.
It was very adorable hotel

Clean, nice room, n good location
10
It was good experience n i will be back to that hotel
Kenny L. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2014.
Great Stay! Comfort & Convenient!

Comfort, Convenient & Useful Handy Phone!
9,3
Was worried about the room conditions after read through lots of comments about the rooms are old and not in good conditions. My 5 days stay was perfect! Room is not huge but clean and comfort! Easy to get around since it is in Orchard! I have to mention that the Handy phone in the room is everything for me.. I can call back to Malaysia and call Singapore local number for FREE.. Very useful for business traveller like me!
Wa C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 13. kolovoza 2014.
the hotel is nice, but the bed is to small!

very clean
7,7
Robert L. Solo putnici Australia, 12. kolovoza 2014.
One night

Room , location , amenities
8,3
Nice hotel , great room , check out was not provided on floor 11 like promised
Ratatwit C. Poslovni putnici Thailand, 11. kolovoza 2014.
nice place

shopping niceplace clean
8
Lim T. Grupe Singapore, 10. kolovoza 2014.
Great Location

Great location, good service and nice hotal.
8,3
Ayreza A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. kolovoza 2014.
Great location, near popular dept.store & MRT

Location, staff & room
9,3
Kusnan S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. kolovoza 2014.
A good Hotel great location

the location, it is quite convenient, it's easy to find anything near the hotel
7,7
Just simple , fast cek in /out , quite a long wait when you ask for something the purposes/needs, This lively hotel
Dita N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. kolovoza 2014.
Family friendly hotel with a great location

near MRT, close to shopping area, clean and spacious room
8,7
We stayed with our family on our last trip. Even tough the price was a bit pricey, but the location was just great! It was near Orchard MRT station and a minute away from the shopping district

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - KafićGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Apartman


AS-AGWEB-3A08