Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Sadržaji Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Kupaonica Grand Park Orchard Singapur - Kupaonica Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5927recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5927)
Razvrstati po:
Herfini H. Parovi Indonesia, 27. srpnja 2015.
Hotel with very good location for shopping

Location, location and location
7,3
The hotel is close to the center of shopping area. It s also easy to get food around.
Prijavi ovu recenziju
Hadi K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2015.
Nice Hotel and Great Location

Room , Location , and Service
8,7
Fun and Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Lim V. Poslovni putnici Singapore, 25. srpnja 2015.
Short but pleasant stay

Location, Bed, Ambience
8,3
Due to work constraints, I've checked in late 2am but the staff nonetheless were courteous. When someone flies in after a long day; tired, what one expect is fast efficient check-in - your concierge did just that - well done
Prijavi ovu recenziju
Sukirman U. Solo putnici Indonesia, 23. srpnja 2015.
strategic location and quiet atmosphere

location, bar and clean
8
Beautiful and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Jhuma K. Parovi United States of America, 23. srpnja 2015.
Stayed July 21-23, 2015

Location, staff are helpful and go out of their way to accommodate guest needs when requested.
8
Smoking floor ventilation is poor. View of Orchard Road only from premium rooms. Air conditioning thermostat doesn't work well. Staff are very helpful when any problems are reported.
Prijavi ovu recenziju
See H. Solo putnici Brunei Darussalam, 22. srpnja 2015.
Bad Surprise

I can only think of one thing and that is her fantastic location.
6,3
After 8 hours of flying from Australia I arrived at the hotel at 5 pm. I had to wait for 35 minutes for my room. The waiting area and the condition of the sofas very poor. I had to sit under direct sunlight for 35 minutes because there was no curtain or blind to block the sunlight which was shinning through the glass. It was very hot and not pleasant at all. Catching a taxi from this hotel at night is quite a challenge as very few taxis would want to come here. Both the bedside lamps are very dusty. The overhead shower unit was not in a working condition. Also, the temperature of the water from the shower head was not constant. I experienced intermittent "Very hot" water which kind of burn my skin.
Prijavi ovu recenziju
Rosario P. Solo putnici Philippines, 22. srpnja 2015.
The Hotel

great location, nice room, friendly staffs
7,7
I had a great time in GrandPark Hotel. Only one thing that they improve they internet connection. Everytime I go there I used to call their IT administrator to connect in wifi. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Rinaldo S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Good one

Lokasi
7,7
Prijavi ovu recenziju
Adrian D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. srpnja 2015.
Another stay in Grand Park Orchard

Location, Location, Location
8,7
Location is the main reason I always choose Grand Park as my place to stay. Located in the centre of Orchard and the room is good enough for me. Also not the most expensive one in Orchard.
Prijavi ovu recenziju
Lee F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
Food no good

No
6
So so only
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - SadržajiGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - KupaonicaGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03