ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Voćnjak, Singapur 238857 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Park Orchard Singapur - Pogled Grand Park Orchard Singapur - Interijer hotela Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Predvorje Grand Park Orchard Singapur - Pub/salon Grand Park Orchard Singapur - Bazen Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Luksuzni salon Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Gostinjska soba Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Apartman
Grand Park Orchard Singapur - Apartman Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Restoran Grand Park Orchard Singapur - Sadržaji
Područje Voćnjak Broj soba: 308
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5699recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (5699)
Razvrstati po:
Wong S. Parovi China, 17. travnja 2015.
Good value

Chic n comfort , convenient
8
Nice
Desliana K. Grupe Indonesia, 13. travnja 2015.
good location

good location good service
9
good service
Jane T. Parovi Malaysia, 12. travnja 2015.
Experience 14 Apr

good location, nice pool & mini bar
5,7
year buiIt 2010 but look not as new. provide smart phone without charger, receptionist lack of patient when check in. The others are good.
Yee K. Grupe Singapore, 12. travnja 2015.
Good Shopping Location

Centralised Location , Orchard Road , a heaven for shopping n food , nearby with subways station .....
7,3
Iko G. Solo putnici Indonesia, 10. travnja 2015.
nice room.clean.friendly staff.

warm welcoming staff.complimentary mobile device during stay.fast check in/out.
7,7
Finola P. Parovi Ireland, 10. travnja 2015.
Great location but not 5*

Location, location, location
8
Very good overall but the food was a real let down.
Adriaan D. Poslovni putnici Indonesia, 8. travnja 2015.
Good hospitality

Location loaction location
8,7
Good
Jessica L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. travnja 2015.
Great Hotel

Clean, Great Location, Big Room
9,3
Fantastic Hotel, Great Location, Clean, Big room !
Pajaree S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 5. travnja 2015.
Great location with comfortable room

Location, handy free phone and comfortable room
8,7
Kerry N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. travnja 2015.
Not worth the rate

Location, location, free handy
7
My stay was so so.. I've stayed in various 5 star in various cities, i even stayed at various 5 star in singapore, but to me this place is seriously overrated. First i enter the lobby and hello, it's like a 3 star hotel, futuristic kind of way and small and gloomy. The room itself was so small, the furniture was cheap and chipped all over, the tv has very limited channel. And then we went for breakfast, and oh my, it has very limited choice and plating is rare that i have to ask the waiter over and over again to refill and it's still 8 am. The pool is small and see through, you will have to be super confident to swim there because it's side by side with a bar where people smoke non stop there. There is a handy in the room that is quite useful for calling landlines at your home country and to use 3 g tethering. But actually just by a singapore phone card, activate the internet and phone away freely using lots of apps. The staff was nice, some are super nice and some are just polite. But for me, for location better stay at mandarin orchard or holiday inn express. Will never go back.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - PogledGrand Park Orchard Singapur - Interijer hotelaGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - PredvorjeGrand Park Orchard Singapur - Pub/salonGrand Park Orchard Singapur - BazenGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - Luksuzni salonGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - Gostinjska sobaGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - ApartmanGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - RestoranGrand Park Orchard Singapur - Sadržaji


AS-AGWEB-3C08