Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Regal Hotel Davao

Km. 7, J P Laurel Ave, Lanang, grad Davao , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 244recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (244)
Razvrstati po:
Vicky O. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 9. veljače 2016.
Complicated Hotel

Location and Casino only
5,3
It was confusing and no explanation. The switch light are tricky and nobody told us in the beginning. The carpet needs cleaning. The bedsheets are dirty old white. The breakfast buffet is an appealing and etc. Sorry but I will not recommend this place to anybody.
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 4. veljače 2016.
Nice hotel

Room, location, breakfast
8
I found the Grand Regal Hotel a fantastic place. Its full of Davao charm and the staff are fantastic. I was initially startled by the carpeted floors but hey, it goes with the place, the rooms are spacious and the price is average and affordable. The hotel is located abot 7 Klm from. I found the Grand Regal Hotel a great place, good security with internet in rooms and of course the whole of the lobby area is free wifi also. My recommendation is to go there and enjoy the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Eric F. Solo putnici United States of America, 25. siječnja 2016.
Davao Grand Regal Hotel

The warmth and caring attitude of the staff - very attentive to any help needed. The staff in champagne bar in evenings - especially Friday and Saturday night with the fantastic Stagelights Band!
10
My stay was no problem - the hotel offers great service at good value a good weekend break!
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 19. siječnja 2016.
Nice hotel

Room, Location, Food
8
Prijavi ovu recenziju
Henry U. Parovi Philippines, 30. studenog 2015.
One of my worst experience
2,3
Bad experience. Never again.
Prijavi ovu recenziju
Giovanni V. Grupe Philippines, 29. studenog 2015.
Great Stay

Great location near Samal, not that far from the city too
8
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 27. studenog 2015.
Nice Hotel

Room, Location, Food
8
Prijavi ovu recenziju
Eric F. Solo putnici United States of America, 25. listopada 2015.
Davao treat!

The hotel staff and the wonderful "Stagelights Band" in the champagne bar who will play your favorife songs and play them so well with a smile. Highly recommended!!
8,3
My stay was too short - I loved the courteous staff who are always there to help!
Prijavi ovu recenziju
Donald M. Poslovni putnici United States of America, 22. listopada 2015.
Overrated

????
6
Unacceptable - Will not go back. Had the worlds worse club sandwich. Bathroom fixtures need replacing.
Prijavi ovu recenziju
Jim C. Parovi Australia, 11. listopada 2015.
Top class hotel

Location great. Staff extremely well mannered. All amenities were fabulous. Plus Breaky was delicious 👍🏽😊
9,3
Very very good. 8.5/10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Regal Hotel Davao grad Davao Grand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - RestoranGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - BazenGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - BazenGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - KafićGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - SadržajiGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Soba za sastankeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - BazenGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - SadržajiGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Soba za sastankeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Obližnje atrakcijeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - SadržajiGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04