Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Regal Hotel Davao

Km. 7, J P Laurel Ave, Lanang, grad Davao , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 248recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (248)
Razvrstati po:
Cris M. Parovi Japan, 22. svibnja 2016.
We stay there for 5days
4
We stay there for 5 days the staff in the restaurant was very kind and serve us and they are smiling..they are very nice...but in the information little bit dissapointed because i ask for wifi password and i didnt hear clear he is little angry... And room wifi was slow
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 21. svibnja 2016.
Nice Hotel
5,3
I found the Grand Regal Hotel a fantastic place. Its full of Davao charm and the staff are fantastic. I was initially startled by the carpeted floors but hey, it goes with the place, the rooms are spacious and the price is average and affordable. The hotel is located abot 7 Klm from. I found the Grand Regal Hotel a great place, good security with internet in rooms and of course the whole of the lobby area is free wifi also. My recommendation is to go there and enjoy the hotel.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 20. svibnja 2016.
Nice Hotel
5,3
I found the Grand Regal Hotel a fantastic place. Its full of Davao charm and the staff are fantastic. I was initially startled by the carpeted floors but hey, it goes with the place, the rooms are spacious and the price is average and affordable. The hotel is located abot 7 Klm from. I found the Grand Regal Hotel a great place, good security with internet in rooms and of course the whole of the lobby area is free wifi also. My recommendation is to go there and enjoy the hotel.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 14. svibnja 2016.
Nice Hotel
5,3
Good food, roms and location
Vicky O. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 9. veljače 2016.
Complicated Hotel

Location and Casino only
5,3
It was confusing and no explanation. The switch light are tricky and nobody told us in the beginning. The carpet needs cleaning. The bedsheets are dirty old white. The breakfast buffet is an appealing and etc. Sorry but I will not recommend this place to anybody.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 4. veljače 2016.
Nice hotel

Room, location, breakfast
8
I found the Grand Regal Hotel a fantastic place. Its full of Davao charm and the staff are fantastic. I was initially startled by the carpeted floors but hey, it goes with the place, the rooms are spacious and the price is average and affordable. The hotel is located abot 7 Klm from. I found the Grand Regal Hotel a great place, good security with internet in rooms and of course the whole of the lobby area is free wifi also. My recommendation is to go there and enjoy the hotel.
Eric F. Solo putnici United States of America, 25. siječnja 2016.
Davao Grand Regal Hotel

The warmth and caring attitude of the staff - very attentive to any help needed. The staff in champagne bar in evenings - especially Friday and Saturday night with the fantastic Stagelights Band!
10
My stay was no problem - the hotel offers great service at good value a good weekend break!
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 19. siječnja 2016.
Nice hotel

Room, Location, Food
8
Henry U. Parovi Philippines, 30. studenog 2015.
One of my worst experience
2,3
Bad experience. Never again.
Giovanni V. Grupe Philippines, 29. studenog 2015.
Great Stay

Great location near Samal, not that far from the city too
8
1 od 1 recenzija
Grand Regal Hotel Davao grad Davao Grand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - RestoranGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - BazenGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - BazenGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - KafićGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - SadržajiGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Soba za sastankeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - BazenGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - SadržajiGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Soba za sastankeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Obližnje atrakcijeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - SadržajiGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04