Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Regal Hotel Davao

Km. 7, J P Laurel Ave, Lanang, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Restoran Grand Regal Hotel Davao Davao - Eksterijer hotela Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salon Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitness Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazen Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazen Grand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitness Grand Regal Hotel Davao Davao - Kafić Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Posao Centar Grand Regal Hotel Davao Davao - Predvorje
Grand Regal Hotel Davao Davao - Sadržaji Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Posao Centar Grand Regal Hotel Davao Davao - Predvorje Grand Regal Hotel Davao Davao - Soba za sastanke Grand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salon Grand Regal Hotel Davao Davao - Predvorje Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazen Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Sadržaji Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Soba za sastanke
Područje Lanang Broj soba: 217
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 219recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (219)
Razvrstati po:
Greg S. Solo putnici United States of America, 29. lipnja 2015.
Excellent hotel

Very nice and well equipped rooms, good food, very nice staff
9,3
Next time I will select a room with hot water also, but other than that this hotel is very good. highly recommended.
Maria C. Poslovni putnici Philippines, 24. lipnja 2015.
Old Hotel

Location, Location, Location. That's the only best thing.
5,3
I use to stay at this hotel, the transferred to another hotel a little further and I was ok. I decided to check again the standards of Grand Regal but I was disappointed. It's really old and not well maintained. The internet was bad, dining (Champagne Bar) took more than 40 minutes to complete my order. I decided to have the food sent to my room, which took another 20 minutes. Also, they only have the shampoo, lotion soap in the bathroom. I asked how come there was no toothbrush, cotton buds etc and they said, there's a charge for that. The water in the sink was bad in the sense that the water wasn't flowing well. The shower water flow was ok but the shower head was so old you can see rust and mineral deposits around it. I was so disappointed during this last stay.
Daisy V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. lipnja 2015.
Really old hotel

Location and friendly staff is the good about this hotel
4,7
This hotel is really old. Carpets are worn and a lot of things come at a fee. Husband forgot his toothbrush and we were charged P60 for a generic looking one. Extra pillows at P50 per piece. Couldn't wait to get out of there.
Stephen K. Parovi New Zealand, 6. lipnja 2015.
staff friendly room was clean pool ok shower avera

bed good size very quiet in rooms hotel very clean
9,3
Only there one night but found it a pleasent place
Michael C. Poslovni putnici Taiwan, 23. svibnja 2015.
Its an average hotel for its value

Nothing
7
Rosfatin H. Grupe Singapore, 10. svibnja 2015.
exceptable condition but pricing to ex

staffs friendly. many taxi outside. toilet is nice
6
William B. Solo putnici United States of America, 4. svibnja 2015.
Excellent value

Friendly staff, good location and good value
8,7
My stay at Grand Regal was very good. The staff was very friendly staff, the rooms are a little tired but very clean and comfortable.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 18. travnja 2015.
Great Hotel

Rooms, Location,Food
8
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 17. travnja 2015.
Nice Hotel

Room, Food, Location
8
Aileen M. Poslovni putnici Philippines, 4. travnja 2015.
Nice stay

Food, room & comfort
8,3
Its nice. The pool is not accessible at night which is very disappointing.. But the room was nice and very comfortable.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Regal Hotel Davao DavaoGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - RestoranGrand Regal Hotel Davao Davao - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao Davao - BazenGrand Regal Hotel Davao Davao - BazenGrand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao Davao - KafićGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - SadržajiGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - Soba za sastankeGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - BazenGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - SadržajiGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Soba za sastankeGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - Obližnje atrakcijeGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao Davao - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - SadržajiGrand Regal Hotel Davao Davao - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - Interijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07