ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Regal Hotel Davao

Km. 7, J P Laurel Ave, Lanang, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Restoran Grand Regal Hotel Davao Davao - Eksterijer hotela Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salon Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana Grand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitness Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazen Grand Regal Hotel Davao Davao - Bazen Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitness Grand Regal Hotel Davao Davao - Kafić Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba
Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Posao Centar Grand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska soba Grand Regal Hotel Davao Davao - Predvorje Grand Regal Hotel Davao Davao - Sadržaji Grand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana
Područje Lanang Broj soba: 217
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 208recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (208)
Razvrstati po:
Joseph B. Poslovni putnici Philippines, 27. veljače 2015.
Convenience and Spacious

Location and spacious
6
Its good enough under this rate per night
Gerard B. Poslovni putnici Netherlands, 13. veljače 2015.
ok however with a but ...

location- clean - airport service
8
this time : internet very slow and too much noise from a "somewhere " installed 24 hour running diesel? generator in the hotel ( also confirmed )
Romeo D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 29. prosinca 2014.
Davao trip 2014

Staff, location.
8
It was ok.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 14. prosinca 2014.
Nice Hotel

Rooms, Locations, Food
8
Arnel L. Poslovni putnici Philippines, 8. prosinca 2014.
Aircon For Comfort

Nice Lounge, Friendly Staff and Good Location
6
Ana K. Poslovni putnici Philippines, 29. studenog 2014.
I dont like the breakfast food 😊

Staff are friendly
8
Good and nice place 😊😊😊
Rafael L. Solo putnici Philippines, 11. studenog 2014.
Grand & Regal

location, privacy, maintenance
7,3
It was quite relaxing to be on my own those two days I spent at the hotel... the staff was very helpful and solicitous, too, for my needs. Going around the city from and back to the hotel was a breeze, let alone the speed limit for vehicles implemented within city limits. I would definitely consider the hotel for future travels.
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 30. listopada 2014.
Nice Hotel

Room, Location, Food
8
I found the Grand Regal Hotel a fantastic place. Its full of Davao charm and the staff are fantastic. I was initially startled by the carpeted floors but hey, it goes with the place, the rooms are spacious and the price is average and affordable. The hotel is located abot 7 Klm from. I found the Grand Regal Hotel a great place, good security with internet in rooms and of course the whole of the lobby area is free wifi also. My recommendation is to go there and enjoy the hotel.
Takuma E. Poslovni putnici Japan, 16. listopada 2014.
Nice and Comfort stay

Good location, Reasonable Price, Friendly staffs
6
It’s worth paying the price considering the location and services.
Rudolf K. Poslovni putnici Austria, 17. rujna 2014.
Good for events

Good function rooms, good parking area, friendly staff
6,3
Repeated stay and always professional

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Regal Hotel Davao DavaoGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - RestoranGrand Regal Hotel Davao Davao - Eksterijer hotelaGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Pub/salonGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvoranaGrand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao Davao - BazenGrand Regal Hotel Davao Davao - BazenGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Dvorana za fitnessGrand Regal Hotel Davao Davao - KafićGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - Posao CentarGrand Regal Hotel Davao Davao - Gostinjska sobaGrand Regal Hotel Davao Davao - PredvorjeGrand Regal Hotel Davao Davao - SadržajiGrand Regal Hotel Davao Davao - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3B03