ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 997recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (997)
Razvrstati po:
Lysia L. Grupe Indonesia, 19. srpnja 2014.
not safe to stay

not safe, not hospitality, uncomfortable
3,3
I will not recomend anyone to stay in this hotel.
Elis H. Parovi Indonesia, 7. srpnja 2014.
Good location

Good location, easy to find restaurant, Clean
6,3
The location of the hotel is in the city area, easy to find taxi and food.
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 3. srpnja 2014.
Good Hotel Good Location

Affordable Price, Good Location and Comfortable
8
Diadzani J. Grupe Indonesia, 29. lipnja 2014.
Comfort

Comfort Cheap Best location
8
Great place, nice room,easy transportation to the center, oke for budget
Shelvy T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. lipnja 2014.
Nice and Average Hotel

Clean, Friendly, Comfortable
6
The hotel seems quite old. Since I booked this hotel with a great discount, I have a pleasant stay, especially they upgraded our room with no charge. But if you book it with normal price, I guess there are other hotel with a better service and room condition. Staff is attentive and helping with our needs. Room and hotel lobby is clean. Nothing special on the breakfast. Fast WiFi and can be use in the room.
Amy L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. lipnja 2014.
ok

location staff food
6,3
the hotel is alright but the room could do better with better amenities
Tg N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. lipnja 2014.
Comfortable hotel but not walking distance to the

Clean and
7,7
Jun L. Solo putnici Malaysia, 7. lipnja 2014.
Good value for money.

city central located, near to railway stesen to airport, friendly stadd
7
At 1st, I just plan to stay there at the first night when I reach Medan as the second day will go to Lake Toba. This hotel is comfortable and the center city located make me decide to stay with at the following day when I back from Lake Toba. Clean room, attentive & helpful staff, near with hypermarket and local food stall make my trip become more easier as backpacker. But please be aware that there might not easier to wait for any blue bird when you just wait at the hotel.
Tengku H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. lipnja 2014.
Pleasant stay.

Staff, airport shuttle & clean.
8
Good hotel, happy to stay but it will be better if the room lighting is more bright and the door to to the smoking section at the restaurent is always closed after entry.
Ketut B. Parovi Indonesia, 31. svibnja 2014.
Clean& big room but location abit far from centre

Room, friendly staffs, value for money
7,3
Room is big, breakfast was okay, staffs very friendly, but location a bit far from city centre

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B01