ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1104recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1104)
Razvrstati po:
Teuku R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. veljače 2015.
Good hotel considering the price

room size, location, value of money
8
Cheap hotel but it's clean, big room, and nice. You pay less than you should
Zubaidah A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. veljače 2015.
A quite disappointing stay

Only the spacious room was the best.
5,7
It was just fine. There was no facial tissues provided either in the room or the bathroom. The towels were very old and weary. The face towel was worse than a rag. The toilet tissue was not given on the second day. We ran out of toilet tissue by noon. Overall my stay there was quite disappointing. I don't think i would suggest the hotel to my friends...
Richard S. Solo putnici United States of America, 20. veljače 2015.
Grand Sakura

Staff, value for money, size of room
7,7
Tour staff were excellent. Size of room is large. Value for money is good.
Gopal R. Poslovni putnici Malaysia, 15. veljače 2015.
super value for money...

clean... staff.. food.. comfort..
8,7
nice and happy
Rudolf S. Parovi Indonesia, 4. veljače 2015.
nice 3 star hotel

price, location n room size
9
The hotel is very nice n comfortable. They have refrigerartor in the room. The staff also very nice. When I check in, our room is full (deluxe room), so the receptionist is upgrading our room into executive room. Which is much larger than deluxe room. The food in the rest is average not too good. But the price is not expensive. Overall our stay in this hotel is good. I will back to this hotel again when Im in medan
Dedi A. Poslovni putnici Indonesia, 1. veljače 2015.
Cheap hotel with great services

near train station, near supermarket, near hospital
8
Noor S. Grupe Malaysia, 14. siječnja 2015.
its very good

its really worth to stay here...
9,3
Love it..
Shah A. Grupe Malaysia, 11. siječnja 2015.
Grand Sakura Hotel

spacious
8,3
very good
Hassan G. Obitelji sa malom djecom Egypt, 4. siječnja 2015.
Nice Hotel and recommended

everything excellent. Value of money , service, location ...
10
i was staying there with my family and all of us very happy. i think should be 4 stars. the best thing there also transportation and travelling service with rent car. any where you can reach easy and they have a good guide program. Really i like this hotel and Medan city very quite and nice.
Victor A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 4. siječnja 2015.
Hotel very Good

The strategic location, safe and beautiful scenery
10
Hotel very Good and The strategic location, safe and beautiful scenery

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B08