Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1235recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1235)
Razvrstati po:
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 13. travnja 2016.
nice
4
Nice room and great location
Prijavi ovu recenziju
Jeremydavid M. Solo putnici United Kingdom, 8. travnja 2016.
smoke and mirrors
4
the restaurant was overpriced , the food very average , and variable in quality. Heavy smokers in the restaurant made eating unpleasant. So why eat there? The location is out of the way, you cant walk in Medan, you have to take taxis or trikes. Just extra hassle. Breakfast. so so . Close to the airport train station. Very good View from the room window. A wall. Room. Best shower ever. Bed very comfortable. Room great . Has a safe box.
Prijavi ovu recenziju
Adam P. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 27. ožujka 2016.
Good tidy hotel
5,3
The rooms were clean, the buffet breakfast was good for local food. Yes would recommend this hotel, booking online will save you close to half price!
Prijavi ovu recenziju
Selwendran W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. ožujka 2016.
very average

prising for dinner okay
5
Very average
Prijavi ovu recenziju
Reny F. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. veljače 2016.
Good location, comfort room

near hospital, safety, big room
7,7
It was a nice stay in this room, good location because I took elderly people in this trip, big and comfort room, unfortunately there was no place to sit on the bath room and the hotel couldn't provide the chair in bath room. This hotel would be unforgettable place for us because my father had his last conscious there, since we had to take him to hospital emergency unit, a night before our check out date in this hotel.And he passed away in the hospital 5 days after that. Thanks for the staffs for helping us during our 3 nights days in this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Jochen H. Solo putnici Germany, 10. veljače 2016.
Medan is worth traveling
5,7
if they'd woken me up in time it would have been perfect
Prijavi ovu recenziju
Saravanan S. Poslovni putnici Malaysia, 10. veljače 2016.
GOOD DEAL FOR MONEY

LOCATION, STAFF AND CLEANLINESS
6,7
GOOD STAY AND FRIENDLY STAFF
Prijavi ovu recenziju
Yudhi A. Parovi Indonesia, 8. veljače 2016.
most comfortable hotel in town

food, room, waiting riom
10
I think this placa was a comfortable place in town, the security, the service, its great !
Prijavi ovu recenziju
Nabila N. Solo putnici Malaysia, 7. veljače 2016.
A great stay

Afforable, comfort, value for money
8,3
A great stay. Will come back again
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 5. veljače 2016.
nice
4
good place, good service,
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08