Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1167recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1167)
Razvrstati po:
Ruby S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. kolovoza 2015.
Very good

Spacious room. Cheap. Good location
8
Amazing stay
Prijavi ovu recenziju
Boon K. Poslovni putnici Malaysia, 5. kolovoza 2015.
Great Staff

Staffs and location Only
6,3
I would like to note that I have booked the room for 2 and we are heading separate directions. When I requested for another key it was duels rejected by the front receptionist saying that they are only allowed to provide 1 key even though the room was for 2 person which I felt was not reasonable.
Prijavi ovu recenziju
Somjate K. Grupe Thailand, 31. srpnja 2015.
Trip in Medan

Breakfast
6,7
Prijavi ovu recenziju
Jauharsyah P. Grupe Indonesia, 27. srpnja 2015.
Big room

Big room, good location, valuable for short stay
7,7
I booked 4 rooms through agoda. Hotel upgrade my room from superior to executive room, thank you.
Prijavi ovu recenziju
Budi S. Poslovni putnici Indonesia, 19. srpnja 2015.
clean and spacious. Good food Love it

Clean. Friendly. Delicious food.
9,7
Love this hotel cuz near to city centre. The staffs are helpful and friendly. The room is spacious and clean. And the food was delicious.
Prijavi ovu recenziju
Bien T. Parovi Vietnam, 19. srpnja 2015.
Good location, torn and old towels

Big room
7
It was fine staying there. The room is big but the design and architecture are weird. Everything is so oldfashioned. The towels seems to be 10 years old. Breakfast is okay. For what I had to pay I think its a good value hotel.
Prijavi ovu recenziju
David M. Solo putnici Australia, 13. srpnja 2015.
excellant service,nice food,comfortable,good locat

cleanilness breakfast and comfort
8
Very good.2complaints though.cups in room are stained and need to be bleached..Room not serviced on saturday(l stayed fri.sat and sun.)
Prijavi ovu recenziju
Celeste B. Grupe South Africa, 12. srpnja 2015.
Centrally situated hotel

location, cleanliness, friendly staff
8,3
comfortable hotel, centrally situated
Prijavi ovu recenziju
Merry A. Grupe Indonesia, 4. srpnja 2015.
Good hotel to stay

Room is large, food is good for what you payed and the hotel staff is quite helpfull
7,7
Very good. Since it was ramadhan and we are moslems, the hotel not only gives food before fasting but also when we have to break our fasting.
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Parovi Malaysia, 3. srpnja 2015.
budget hotel

cheap, big room
5,7
Traffic jam in front of the hotel, hardly get a taxi there. Beware of the becak drivers that try to cheat the tourist.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C07