ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1009recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1009)
Razvrstati po:
Lukman T. Solo putnici Indonesia, 30. srpnja 2014.
Grand Sakura Hotel
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Heng K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. srpnja 2014.
Grand Sakura Hotel

new ,clean , comfortable
6,7
good
Febrianto F. Poslovni putnici Indonesia, 23. srpnja 2014.
Spacious and OK stay

Spacious Room, Clean Room, Nice Bed
6,3
It was an OK stay, the location kinda far from crowd, but overall its quiet good.
Lysia L. Grupe Indonesia, 19. srpnja 2014.
not safe to stay

not safe, not hospitality, uncomfortable
3,3
I will not recomend anyone to stay in this hotel.
Elis H. Parovi Indonesia, 7. srpnja 2014.
Good location

Good location, easy to find restaurant, Clean
6,3
The location of the hotel is in the city area, easy to find taxi and food.
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 3. srpnja 2014.
Good Hotel Good Location

Affordable Price, Good Location and Comfortable
8
Diadzani J. Parovi Indonesia, 29. lipnja 2014.
Comfort

Comfort Cheap Best location
8
Great place, nice room,easy transportation to the center, oke for budget
Dody W. Poslovni putnici Indonesia, 12. lipnja 2014.
Nice budget hotel

big room, clean, value for the price
7
Nice clean hotel. A little bit outside city centre. Friendly staffs. Poor wifi, but I'll stay there again next time.
Shelvy T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. lipnja 2014.
Nice and Average Hotel

Clean, Friendly, Comfortable
6
The hotel seems quite old. Since I booked this hotel with a great discount, I have a pleasant stay, especially they upgraded our room with no charge. But if you book it with normal price, I guess there are other hotel with a better service and room condition. Staff is attentive and helping with our needs. Room and hotel lobby is clean. Nothing special on the breakfast. Fast WiFi and can be use in the room.
Amy L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. lipnja 2014.
ok

location staff food
6,3
the hotel is alright but the room could do better with better amenities

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C01