ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1021recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1021)
Razvrstati po:
Ferdiansyah F. Poslovni putnici Indonesia, 2. rujna 2014.
House keeping very poor

-
5,7
Yeo S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. rujna 2014.
Good and nice place

Staff friendly, hotel upgrading and food ok
8
Pleasant, only that the fridge was not refill up Also there was electricity trip due to renovations but the management has acted fast by providing generators to back up.
Niko A. Poslovni putnici Indonesia, 31. kolovoza 2014.
Not bad for a three star hotel, but can be better

large room, value for money, close to Merdeka Walk
6,7
the stay was good, we spend 7 nights in this hotel. This hotel is really value for money, three stars with buffet breakfast. This is already good. But, the cleanliness of the room is not very good, even though they already make up the room, but i still can feel the dust, grainy sand at the room entrance. Maybe they just sweep the floor without vacuum it. Another thing is the hot water is only for 5 minutes. If you shower more than 5 minutes, prepare yourself to get cold water. Other than that, i love the big spacious room they have.
Nurul A. Grupe Indonesia, 25. kolovoza 2014.
nice and clean

breakfast, cleaness, location
7,3
Enjoy our stay for one night and apprecite the complimentary to raise our room from superior to executive. Just a little note for frontdesk staff, please kindly be informed us (any guets) immediately if we check-out the hotel without taking back the money we deposit.
Kirin B. Solo putnici Australia, 22. kolovoza 2014.
Good value Hotel

No significant bad things
6
I enjoyed my stay at the hotel. Hotel does give special rates periodically, so check with the hotel for special offers by telephone before booking online. I would stay here again.
Raguib M. Parovi Bangladesh, 7. kolovoza 2014.
Nice Hotel, location not so good

Clean, good staff, new
8,7
Stay was good, staff was very cooperative, very clean
Lukman T. Solo putnici Indonesia, 30. srpnja 2014.
Grand Sakura Hotel
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Heng K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. srpnja 2014.
Grand Sakura Hotel

new ,clean , comfortable
6,7
good
Febrianto F. Poslovni putnici Indonesia, 23. srpnja 2014.
Spacious and OK stay

Spacious Room, Clean Room, Nice Bed
6,3
It was an OK stay, the location kinda far from crowd, but overall its quiet good.
Lysia L. Grupe Indonesia, 19. srpnja 2014.
not safe to stay

not safe, not hospitality, uncomfortable
3,3
I will not recomend anyone to stay in this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A07