ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1055recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1055)
Razvrstati po:
Mohd Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. studenog 2014.
Comfortable stay

The room was clean, spacious and comfortable. The stay was liked feel at home. The service by the staff was fairly good.
6,7
Hotel is good for family. The service is fairly good. However the breakfast has to be improved. The service fairly serve bu the staff.
Hilmi M. Solo putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
Hotel

location,bed and friendly staff
8,3
Awesome...
Reika F. Solo putnici Japan, 13. studenog 2014.
very nice and clean

clean staff are friendly nice
10
very nice
Romy S. Poslovni putnici Indonesia, 11. studenog 2014.
nice clean and comfortable

location, price, room size
7,3
Overall great hotel with great value for the money. However breakfast was terrible, foods are slow to replenish and selections were poor
Shaderon S. Grupe Malaysia, 10. studenog 2014.
comfortable and cost saving

large room,value for money,quite
7
make my stay comfortable
Nurfaizati R. Parovi Malaysia, 27. listopada 2014.
Value For Money

Room, Staff Perfomance & Location
9
Pleasant. Big Room and clean. Location near to attractions such as Istana Maimun, Masjid Medan, Pasar Ikan and Shopping Malls
Benedikt W. Solo putnici Germany, 25. listopada 2014.
Was OK for the money.

Rooms are OK.
5
Was Ok for the less money. Room was clean. But can be cleaner. Staff would like to have money for everything. Like a call to a taxi driver. Staff in the restaurant you cant need. I would really say they are a bit stupid. We orderd to times, because they forgott and than the wrong meal came. But we got a new one after waiting 30min. And that was when we are the only persons in restaurant. Maybe thta is Medan.
Manmohan S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. listopada 2014.
GOOG CHOICE

GOOD FOOD , GOOD SERVICE , ROOM ARE GOOD.
9,7
VERY COMFORTABLE ENJOYED MY STAY THERE. I WOULD RECOMMEND YOU TO STAY HERE. EVERYTHING WAS GOOD NO PROBLEMS.
Donny H. Poslovni putnici Indonesia, 23. listopada 2014.
improve staff performance like service,

room clean and comfort
5
I will back to stay at the grand sakura if i'am traveling to medan
Eddy W. Parovi Indonesia, 16. listopada 2014.
nice for budget traveller

big room, clean cheap
7
just nice... recommended

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B03