Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1217recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1217)
Razvrstati po:
Yeo T. Solo putnici Malaysia, 13. siječnja 2016.
Hotel good but the location far from city

Clean, nice and comfortable
6,7
Prijavi ovu recenziju
Maurisa C. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2015.
Honeymoon trip

Staff is helpful and danau toba tour is just right downstair.
5,3
Aircond was not cold, bed was not comfortable at all. Table was filled with ants. Breakfast was not bad. Overall stay is ok, will go back to danau toba tour again but won't be staying in grand sakura again.
Prijavi ovu recenziju
Fawzi K. Grupe Malaysia, 21. prosinca 2015.
Easy acess and nearvy Railway Station ti Airport

Comfortable, Spacious room and easy access
8
Comfortable, Spacious room and easy access
Prijavi ovu recenziju
Diana T. Poslovni putnici Indonesia, 16. prosinca 2015.
Good

Comfy
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Lingeshvarry M. Grupe Malaysia, 13. prosinca 2015.
Satisfactory Level

Cleanliness of the room, Staff competencies, effiency
8,3
Overall, I was happy with my stay in the hotel. The room was good and the washroom was clean. However, I was not satisfied with their buffet breakfast and their room service food. Breakfast was included in our room charges for total 4 pax and 1 extra breakfast at 43,000 IDR. The buffet provided was not worth at all. It was the same food throughout our stay and less varieties. It was not worth at all. Besides, the room service food is also not good. Expensive but not worth. On top of that, I was upgraded to deluxe room but the minibar was not complimentary. I have stayed in other hotels where they gave us free upgrade and entitlement for the benefits. This was disappointing. Despite that, the staffs were really friendly and helped us with all our queries promptly. Taxi and Trishaw is always there around the hotel therefore, no need to worry about transportation.
Prijavi ovu recenziju
Narayanan P. Solo putnici Malaysia, 13. prosinca 2015.
very good

clean,tidy space
7,7
value for money
Prijavi ovu recenziju
Narayanan P. Solo putnici Malaysia, 13. prosinca 2015.
overall ok

clean and big room
8,3
overall ok the place
Prijavi ovu recenziju
Gunalan N. Solo putnici Malaysia, 6. prosinca 2015.
My Stay - Internet was down, towels were very old,

Breakfast
5
The towels were dirty and no internet connection in the room for the first day. Internet connection is always down. The rooms were so congested and no emergency exit. very dangerous in case of emergency.
Prijavi ovu recenziju
Abdul K. Grupe Malaysia, 5. prosinca 2015.
Good service

Trusted staff Good food at resonable price Clean
9,3
Memuaskan .
Prijavi ovu recenziju
Noor J. Solo putnici Malaysia, 4. prosinca 2015.
Nice hotel

Clean & cozy
7
Sleep well
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02