ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20234 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Gostinjska soba Grand Sakura Hotel Medan - Restoran
Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Restoran Grand Sakura Hotel Medan - Predvorje Grand Sakura Hotel Medan - Soba za sastanke Grand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 120
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1114recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1114)
Razvrstati po:
Mohd N. Parovi Malaysia, 16. ožujka 2015.
Above average. Not happy with very small cardboard

room size is big and clean
8
Comfortable and enjoyable
Mohd F. Parovi Malaysia, 9. ožujka 2015.
good to stay for a while..

near the town
6,3
Philip N. Solo putnici Indonesia, 1. ožujka 2015.
Short Visit to Medan

Value for money (room are very spacey); Location (quite near the central train station & easy access); And comfort.
7,3
It was a pleasant stay, no complain for the service, could buy improve but its okay. What's the downside are, quite far from eating stall where Medan is famous of. One more thing, the traffic in front of the hotel is not pedestrian friendly.
Teuku R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. veljače 2015.
Good hotel considering the price

room size, location, value of money
8
Cheap hotel but it's clean, big room, and nice. You pay less than you should
Zubaidah A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. veljače 2015.
A quite disappointing stay

Only the spacious room was the best.
5,7
It was just fine. There was no facial tissues provided either in the room or the bathroom. The towels were very old and weary. The face towel was worse than a rag. The toilet tissue was not given on the second day. We ran out of toilet tissue by noon. Overall my stay there was quite disappointing. I don't think i would suggest the hotel to my friends...
Richard S. Solo putnici United States of America, 20. veljače 2015.
Grand Sakura

Staff, value for money, size of room
7,7
Tour staff were excellent. Size of room is large. Value for money is good.
Gopal R. Poslovni putnici Malaysia, 15. veljače 2015.
super value for money...

clean... staff.. food.. comfort..
8,7
nice and happy
Rudolf S. Parovi Indonesia, 4. veljače 2015.
nice 3 star hotel

price, location n room size
9
The hotel is very nice n comfortable. They have refrigerartor in the room. The staff also very nice. When I check in, our room is full (deluxe room), so the receptionist is upgrading our room into executive room. Which is much larger than deluxe room. The food in the rest is average not too good. But the price is not expensive. Overall our stay in this hotel is good. I will back to this hotel again when Im in medan
Dedi A. Poslovni putnici Indonesia, 1. veljače 2015.
Cheap hotel with great services

near train station, near supermarket, near hospital
8
Noor S. Grupe Malaysia, 14. siječnja 2015.
its very good

its really worth to stay here...
9,3
Love it..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Gostinjska sobaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotelaGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - RestoranGrand Sakura Hotel Medan - PredvorjeGrand Sakura Hotel Medan - Soba za sastankeGrand Sakura Hotel Medan - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A05