Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotela Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran
Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotela Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen
Područje Karon Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 584recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (584)
Razvrstati po:
Milan P. Parovi Croatia, 26. siječnja 2014.
Veoma los hotel klima bucna i lose radi stare sobe
5
nista nije dobro osim pozicije Veoma los hotel i nikome ga ne bih preporucio.Dorucak nikakav sobe stare klima bucna skoro niko ne zna engleski osoblje neljubazno jedino dobra pozicija i domaci restorani
Prijavi ovu recenziju
Nathan M. Parovi Philippines, 20. kolovoza 2015.
Perfectly fine

Location / Comfortably cozy room / nice pool
9
Great and very comfortable.Very good location
Prijavi ovu recenziju
Samir K. Obitelji sa odraslom djecom Bangladesh, 13. kolovoza 2015.
Charming

Cleanliness, good staff performance,good attitude
3,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Dawn K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. kolovoza 2015.
spacious clean room

Spacious, clean room, good Internet connection
7,7
Room was spacious and clean, bed is comfortable, Internet connection is good.
Prijavi ovu recenziju
Afsha H. Parovi Bangladesh, 4. kolovoza 2015.
Good things about Grand Sunset hotel

The behavior of the staff was superb and they were very helpful. The location of the hotel waa very good as it was situated only 3 mins walk away from Karon beach. The room was clean and tidy
9
I loved staying at Grand Sunset hotel.
Prijavi ovu recenziju
Alanna M. Solo putnici Australia, 3. kolovoza 2015.
Good accommodation

-
9,3
The rooms are very nice and well maintained. The staff are very friendly and helpful, always creating with a smile. The roof top pool is really nice! Close to restaurants and mini marts etc but taxi ride is necessary to get to pating beach and city centre
Prijavi ovu recenziju
Fan K. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
Not bad.

....
8
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Alyssa W. Solo putnici United States of America, 12. srpnja 2015.
College kids take on Phuket

Location, pool, shower
9
The hotel is very nice and in a quiet location. It is far from the main road with all the bars but the walk is not bad (10 minutes). The walk to the beach is nice (2 minutes). The pool is awesome. It over looks the sea and is a nice alternative to the sandy beach. The rooms are not overly large but the shower does have a rainfall head which was a nice bonus and the balcony has a nice patio set. Overall we had a great stay and would recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Al I. Parovi Singapore, 6. srpnja 2015.
found some insects inside

price, view , location
3,7
Prijavi ovu recenziju
Gary M. Parovi United States of America, 4. srpnja 2015.
It made her happy and thats all required!!

close to the beach, the staff were nice and it made my girl happy!!
8,7
She wanted a clean place close to the beach. I wanted something that wouldn't hurt my pockets! this place was the perfect compromise!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotelaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotelaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08