ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotela Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran
Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotela Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen
Područje Karon Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 500recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (500)
Razvrstati po:
Milan P. Parovi Croatia, 26. siječnja 2014.
Veoma los hotel klima bucna i lose radi stare sobe
5
nista nije dobro osim pozicije Veoma los hotel i nikome ga ne bih preporucio.Dorucak nikakav sobe stare klima bucna skoro niko ne zna engleski osoblje neljubazno jedino dobra pozicija i domaci restorani
Tan K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. lipnja 2014.
Quiet and simple

Walking distance to beach, clean towers
4,7
Nurain S. Grupe Singapore, 14. lipnja 2014.
Comfortable and scenic

Cleanliness Close to the beach Away from crowd
5,7
A pleasent and comfortable stay. Clean and spacious room.
Chin H. Grupe Malaysia, 8. lipnja 2014.
Average

Beach, Massage
6
Nothing special. Average room size, although pictures here make it looks much bigger. Nice pool though. And breakfast can be ordered, a change from the typical buffet spread. The bedsheet has stains though. And ants are visible at the table and walls.
Chin H. Grupe Malaysia, 8. lipnja 2014.
Average Average

Close to beach
6
Nothing to shout about. Just be vary of the depicted pictures here. Its much smaller than it seems.
David M. Parovi Australia, 23. svibnja 2014.
Relaxing stay close to beach

Close to beach, friendly staff and rooftop pool.
8,7
Happy with everything except for the lack of hot water 90% of the time
Maxchloe S. Grupe Hong Kong, 15. svibnja 2014.
so hot and many mosquitos.good service after tips

many different types.
6,3
great view on the roof pool.so quiet and relaxing.
Nikorn P. Grupe Thailand, 14. svibnja 2014.
Cheap but nice location, friendly staff

Hotel room , rainshower , not far from beach
9
Very good, i will spend more nights here next time! Worth for money!
Agustina S. Solo putnici Indonesia, 9. svibnja 2014.
Good

Kind staff, clean room, best location near beach
7,3
I was surprising about kind and helpful staff (receptionist) of this hotel. The hotel has best position, near Karon beach, I could walk a minute to get there. In the other hand, the TV station only local broadcast of Thai and just two or three of them were international broadcast. The airport transfer (taxi) was not on time and I almost late to check in my flight.
Antonio M. Parovi Philippines, 5. svibnja 2014.
Our stay at Grand Sunset Hotel was steady.

Grand Sunset was near the nice beach of Karon, close to good restaurants & rather away from the crowd.
7,7
Our stay at Grand Sunset Hotel was steady. Room was simple yet spacious and clean. Roofdeck pool was a relaxing place. Hotel is a 5 minute walk to the beach. It is close to good restaurants yet still away from the crowd.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotelaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotelaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3B07