Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotela Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Recepcija Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran
Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Restoran Grand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotela Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska soba Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen Grand Sunset Hotel Phuket - Bazen
Područje Karon Broj soba: 54
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 576recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (576)
Razvrstati po:
Milan P. Parovi Croatia, 26. siječnja 2014.
Veoma los hotel klima bucna i lose radi stare sobe
5
nista nije dobro osim pozicije Veoma los hotel i nikome ga ne bih preporucio.Dorucak nikakav sobe stare klima bucna skoro niko ne zna engleski osoblje neljubazno jedino dobra pozicija i domaci restorani
Prijavi ovu recenziju
Fan K. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
Not bad.

....
8
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Alyssa W. Solo putnici United States of America, 12. srpnja 2015.
College kids take on Phuket

Location, pool, shower
9
The hotel is very nice and in a quiet location. It is far from the main road with all the bars but the walk is not bad (10 minutes). The walk to the beach is nice (2 minutes). The pool is awesome. It over looks the sea and is a nice alternative to the sandy beach. The rooms are not overly large but the shower does have a rainfall head which was a nice bonus and the balcony has a nice patio set. Overall we had a great stay and would recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Al I. Parovi Singapore, 6. srpnja 2015.
found some insects inside

price, view , location
3,7
Prijavi ovu recenziju
Gary M. Parovi United States of America, 4. srpnja 2015.
It made her happy and thats all required!!

close to the beach, the staff were nice and it made my girl happy!!
8,7
She wanted a clean place close to the beach. I wanted something that wouldn't hurt my pockets! this place was the perfect compromise!
Prijavi ovu recenziju
Mei S. Grupe Singapore, 11. lipnja 2015.
normal hotel

location, room, price
7,3
not too bad would recommend anyone who wants to stay in phuket
Prijavi ovu recenziju
Peter W. Parovi Australia, 18. svibnja 2015.
beaut

great location and clean rooms
8,7
Prijavi ovu recenziju
Mishael L. Parovi Philippines, 12. svibnja 2015.
worth your money

great location, value for money, friendly staff
7,3
enjoyed our stay at the hotel. clean room, comfortable bed. the beach is just across the street. wifi is good. you can also use the laptops at the lobby if you need to. the food was a bit pricey compared to the options you have just a few steps outside the hotel. the staff are friendly and very helpful. no umbrellas at the pool and the pool needed cleaning. other than that everything else was fantastic.
Prijavi ovu recenziju
Lynn F. Solo putnici Canada, 6. svibnja 2015.
Great little hotel, great value for money

clean, close to beach, great value
8,7
Staff was very pleasant. Checked in late and left early AM so didn't get the full experience. I would go back to take full advantage of the hotel (especially the roof top pool).
Prijavi ovu recenziju
Daniel Z. Solo putnici Australia, 6. svibnja 2015.
Happy days

It was clean, air con was tops, no hassles at all
7,7
Was great, honestly nothin to complain about at all.........would stay again
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotelaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RecepcijaGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - RestoranGrand Sunset Hotel Phuket - Eksterijer hotelaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - Gostinjska sobaGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - BazenGrand Sunset Hotel Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05