Povratak na info o hotelu

Dobro 7,1
na temelju 532 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 532recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,0
  • Objekti 6,8
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac: 7,8
  • Hrana/objedi: 5,8
Sortirano prema

Steven S. od
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Travelers
Very old hotel.
Recenzirano 12 travnja 2016

Jun W. od Malezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Nice return stay at Grand Supreme Hotel
I re-visited this hotel again after trying other hotels in Kuching. So far it is the best budget hotel in my opinion. The rooms are clean and comfortable and no as noisy as other hotels in the city centre. The staffs are very friendly and they assist me in all my request. My additional request is to add safebox in each room for convenience of guests.
Recenzirano 31 ožujka 2016

kyle J. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2015
A good comfortable place
Good, Value for money and Spacious
Always a good hotel to stay when you are on a budget travelling. The Hotel need an uplift because the hotel is a quite a good place thou not luxurious.
Recenzirano 05 siječnja 2016

wan O. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Superb desk and room service, complimentary break.
Silent, desk & room service personal so friendly, informative and helpful.
Enjoyable and valuable for money, just a little bit far walking distance from attractive places around.
Recenzirano 02 siječnja 2016

Tan J. od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Pleasant stay with warm greeting from the counter
We arrived late night and was last to check in for the day. Receptionist was patient and helpful. Location is great.
It was a short stay in this hotel. Price is set right as a 2-star hotel. Shower area is old and need upgrading.
Recenzirano 25 prosinca 2015

frichard R. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
average
location & staff
good..
Recenzirano 24 prosinca 2015

YANG T. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
good
attitude
Good
Recenzirano 17 prosinca 2015

fatiah O. od Malezija
Grupe
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
good great amazing
friendly staff, nice accomodation, great facilities
Recenzirano 08 prosinca 2015

GUAN G. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Managing Director is very friendly and helpful.
Dekat dengan gerai-gerai makan.
Recenzirano 28 studenog 2015

sukardi M. od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Affordable place to stay
Location...staff and invironment
Great place to choose
Recenzirano 25 studenog 2015