Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Supreme Hotel Kuching

Jalan Ban Hock, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 522recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (522)
Razvrstati po:
Nur S. Parovi Malaysia, 10. travnja 2016.
good
5,3
Good location... near the city.
Prijavi ovu recenziju
Steven S. Poslovni putnici 8. travnja 2016.
Travelers
1,3
Very old hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jun S. Parovi Malaysia, 27. ožujka 2016.
Nice return stay at Grand Supreme Hotel
6,3
I re-visited this hotel again after trying other hotels in Kuching. So far it is the best budget hotel in my opinion. The rooms are clean and comfortable and no as noisy as other hotels in the city centre. The staffs are very friendly and they assist me in all my request. My additional request is to add safebox in each room for convenience of guests.
Prijavi ovu recenziju
Wan O. Solo putnici Malaysia, 27. prosinca 2015.
Superb desk and room service, complimentary break.

Silent, desk & room service personal so friendly, informative and helpful.
7,7
Enjoyable and valuable for money, just a little bit far walking distance from attractive places around.
Prijavi ovu recenziju
Tan J. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. prosinca 2015.
Pleasant stay with warm greeting from the counter

We arrived late night and was last to check in for the day. Receptionist was patient and helpful. Location is great.
6,7
It was a short stay in this hotel. Price is set right as a 2-star hotel. Shower area is old and need upgrading.
Prijavi ovu recenziju
Frichard R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2015.
average

location & staff
5,7
good..
Prijavi ovu recenziju
Yang T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. prosinca 2015.
good

attitude
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Kyle N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. prosinca 2015.
A good comfortable place

Good, Value for money and Spacious
5,7
Always a good hotel to stay when you are on a budget travelling. The Hotel need an uplift because the hotel is a quite a good place thou not luxurious.
Prijavi ovu recenziju
Guan K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. studenog 2015.
Managing Director is very friendly and helpful.

Dekat dengan gerai-gerai makan.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sukardi M. Parovi Malaysia, 23. studenog 2015.
Affordable place to stay

Location...staff and invironment
8
Great place to choose
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Supreme Hotel Kuching KuchingGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - PogledGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03