Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Supreme Hotel Kuching

Jalan Ban Hock, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Kafić Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pogled Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Kafić Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Kafić Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba
Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 94
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 482recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (482)
Razvrstati po:
Khatrine L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. srpnja 2015.
Pleasant stay

It's was at a strategic location location, the staff was friendly and helpful especially at check in.. Food was decent; good coffee during breakfast
7,7
It was a pleasant stay. Just the hotel is a little old and has a musky smell to it. Smell of old furniture. Staff was helpful when we ask for directions. Waterfront was 15 minutes walk away. We had over night flight so we were really tired when we arrived. The check-in was hassle free and there were lunch buffet at the hotel's cafe. Food is decent there.
Prijavi ovu recenziju
Gary J. Solo putnici United Kingdom, 20. lipnja 2015.
Hotel stay

Hotel is clean and organised, staff are competent and helpful, cost of stay is very resasonable
9,3
Very good, provided what I expected, staff very friendly and helpful. Reasonably central, about 10 mins walk to centre and quiet.
Prijavi ovu recenziju
Synnawarrury J. Solo putnici Malaysia, 18. lipnja 2015.
So so

Cheap, location strategic, available parking space
6
Toilet bowl not clean, there is urine on it. Toilet smelly, Room not enough lighting
Prijavi ovu recenziju
Fatiah O. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
value for money

value for money
6
good and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Fatiah O. Grupe Malaysia, 14. lipnja 2015.
value for money

value for money
6
good and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Debbie P. Grupe Malaysia, 8. lipnja 2015.
Clean room, value for money

Value for money, basic necessities are provided, clean room
7,3
Worth the money spent. Will consider to stay here again if travelling in group ( they have triple deluxe room). Since i like to travel by bus and walking, the location is not so strategic for me. Otherwise, a good bargain.
Prijavi ovu recenziju
Cecelia B. Parovi Malaysia, 30. svibnja 2015.
Worth paying for

The best thing about grand supreme is that it is a budget hotel that is comfortable, clean , good housekeeping service and wifi connections are the best!
9
I enjoyed my stay. It was a pleasant and comfortable stay. However, the breakfast provided was not good although included in the booking package and tv channels were quite boring.
Prijavi ovu recenziju
Priscilla A. Parovi Malaysia, 24. svibnja 2015.
Just fair

lokasi, budget nice
7
air con maintenance panas
Prijavi ovu recenziju
Kean M. Parovi Singapore, 22. svibnja 2015.
Simple hotel

located in quiet area, food shops nearby
6,7
Old hotel, simple breakfast provided, value for money hotel stay
Prijavi ovu recenziju
Faiz R. Grupe Malaysia, 12. svibnja 2015.
Cleanliness is the key

Clean,location and value for money
7,3
Satisfied by the big triple room.Breakfast need to be varied everyday
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Supreme Hotel Kuching KuchingGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotelaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - PogledGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06