Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Supreme Hotel Kuching

Jalan Ban Hock, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Kafić Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Pogled Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Kafić Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Kafić Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba
Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska soba Grand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 94
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 490recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (490)
Razvrstati po:
Humbul S. Parovi Pakistan, 27. kolovoza 2015.
Excellent Location, Staff and Value for Money

Location, Staff, Value for Money
9,3
The hotel building seems rather old. However, rooms are well kept. The stay was excellent and all amenities/toiletries was great. The best thing about the hotel is its great staff, plausible breakfast and excellent location for food, access to Kuching waterfront, sound sleep and non-smoking rooms. It is certainly the best hotel you can get in Kuching for the money paid. It is highly recommended for families, couples and everybody, citing the value for money and excellent people working there.
Prijavi ovu recenziju
Andrew W. Solo putnici Malaysia, 17. kolovoza 2015.
3 night stay in kuching

location, price
7
the location is near to the city and only walking distance away from the padungan street.the hotel is a bit old but considering its price it is still a great option.
Prijavi ovu recenziju
Kah L. Solo putnici Singapore, 16. kolovoza 2015.
Aircon not cold

Staff was helpful, 17 mins walk to city centre and River front
5,3
Just okay if people like me don't mind do some distance walk to find food n entertainment. The vicinity seems deserted, empty shop n biulding.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Parovi Australia, 5. kolovoza 2015.
Cheap but great

Location, room,and Mr.Wong
7,3
This is our choice of hotel in Kuching, we find that it fulfills our requirements. The staff are very accommodating, you can pay more for less quality. We love it.
Prijavi ovu recenziju
Tay C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. kolovoza 2015.
Satisfaction

good location,
6
satisfectory
Prijavi ovu recenziju
Cecelia B. Parovi Malaysia, 31. srpnja 2015.
always the best choice of all

efficient, clean, comfortable
9,3
Never dissappoint us. Love it.
Prijavi ovu recenziju
Khatrine L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. srpnja 2015.
Pleasant stay

It's was at a strategic location location, the staff was friendly and helpful especially at check in.. Food was decent; good coffee during breakfast
7,7
It was a pleasant stay. Just the hotel is a little old and has a musky smell to it. Smell of old furniture. Staff was helpful when we ask for directions. Waterfront was 15 minutes walk away. We had over night flight so we were really tired when we arrived. The check-in was hassle free and there were lunch buffet at the hotel's cafe. Food is decent there.
Prijavi ovu recenziju
Gary J. Solo putnici United Kingdom, 20. lipnja 2015.
Hotel stay

Hotel is clean and organised, staff are competent and helpful, cost of stay is very resasonable
9,3
Very good, provided what I expected, staff very friendly and helpful. Reasonably central, about 10 mins walk to centre and quiet.
Prijavi ovu recenziju
Synnawarrury J. Solo putnici Malaysia, 18. lipnja 2015.
So so

Cheap, location strategic, available parking space
6
Toilet bowl not clean, there is urine on it. Toilet smelly, Room not enough lighting
Prijavi ovu recenziju
Fatiah O. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
value for money

value for money
6
good and comfortable
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Supreme Hotel Kuching KuchingGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotelaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - PogledGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - KafićGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Gostinjska sobaGrand Supreme Hotel Kuching Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04