Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2341recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2341)
Razvrstati po:
Maria A. Poslovni putnici Indonesia, 21. svibnja 2016.
Accomodate to our fast but simply need
6
I love a corner room regarding to the comfort space & view. I regularly book for it every my staying there.
Prijavi ovu recenziju
Lai S. Poslovni putnici Malaysia, 20. svibnja 2016.
Nice hotel to be stayed.
4,7
Good location, clean room and nice customer service
Prijavi ovu recenziju
Michael S. Obitelji sa malom djecom Canada, 7. svibnja 2016.
For A Vacation
6,3
We booked the hotel just for a simple vacation in the city where we live. The hotel is perfect as it is close to almost everything. The food in the hotel was great. Highly recommend this hotel to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Tan H. Solo putnici Malaysia, 1. svibnja 2016.
Short Trip for Business
5,7
The hotel is located at a strategic location. It is right in the centre of the city and is conveniently near to places for F&B, shopping, offices and local authentic food stores. The people in the hotel are friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Abhishek K. Poslovni putnici India, 29. travnja 2016.
Facilities, location, warm and helpful staff
5,7
Food Mall is just adjacent to Mall
Prijavi ovu recenziju
Suganthan S. Solo putnici Malaysia, 27. travnja 2016.
Simply superb..
6,7
From check in to check out, the staff were very responsive and friendly. The rooms were gorgeous..and the bathrooms very neat. The hair dryer wasnt really working due to the cable i reckon but i didnt use it hence no complaints there. The free shuttle service to the malls and to the train station is just awesome. In fact the hotel transport (brand new Toyota Innova) to airport cost us 300,000Rp, which is USD30 for a 2.5hrs drive. Thats really quite all right in my book. The spa,pool and gym were fantastic. If i am in Medan, i will look no further. This is where i will stay again.
Prijavi ovu recenziju
Suzan A. Parovi Indonesia, 10. travnja 2016.
Great stay
6,7
nice bathroom with nice bath tub
Prijavi ovu recenziju
Farida T. Poslovni putnici Indonesia, 10. travnja 2016.
Nice hotel
5,3
Nice hotel for business traveler
Prijavi ovu recenziju
Suandi L. Parovi Indonesia, 6. travnja 2016.
disappointed
3,3
dirty
Prijavi ovu recenziju
Gordon L. Poslovni putnici Singapore, 1. travnja 2016.
Great hotel at a Great Price
5,7
Had a great 5 days stay only disappointment is they put me in smoking room on a smoking floor. Other then that a Great Hotel!!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PredvorjeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Luksuzni salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Luksuzni salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PredvorjeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07