Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2332recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2332)
Razvrstati po:
Farida T. Poslovni putnici Indonesia, 10. travnja 2016.
Nice hotel
5,3
Nice hotel for business traveler
Prijavi ovu recenziju
Suzan A. Parovi Indonesia, 10. travnja 2016.
Great stay
6,7
nice bathroom with nice bath tub
Prijavi ovu recenziju
Suandi L. Parovi Indonesia, 6. travnja 2016.
disappointed
3,3
dirty
Prijavi ovu recenziju
Gordon L. Poslovni putnici Singapore, 1. travnja 2016.
Great hotel at a Great Price
5,7
Had a great 5 days stay only disappointment is they put me in smoking room on a smoking floor. Other then that a Great Hotel!!!
Prijavi ovu recenziju
Lenny A. Solo putnici Indonesia, 1. travnja 2016.
Perfect choice to make !!
6,7
connected to Cambridge Mall which makes Swiss Bel Hotel so convenient. Will be my only choice to stay in Medan city.
Prijavi ovu recenziju
Vennesa T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 28. ožujka 2016.
Excellent
5,3
The hotel is attached to the mall, very good hospitality, great facilities, clean and comfortable. I book this hotel every year whenever I go visit Medan
Prijavi ovu recenziju
Erwin E. Poslovni putnici Indonesia, 28. ožujka 2016.
worth

worth, comfortable and location
7
comfort and relax, good location and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Rusna R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. ožujka 2016.
Religion trip
6,7
Parking space not enough for guess hotel
Prijavi ovu recenziju
Laurensius L. Parovi Indonesia, 4. ožujka 2016.
Nice hotel in good location
5,3
The location is good, connected to shopping mall with many restaurant. It was cozy but many ants in the bathroom and also near the bed. My room in the 20th floor, so quite strange with many ants.
Prijavi ovu recenziju
Nelly T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. veljače 2016.
value money,near shopping
6,3
Good breakfast
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PredvorjeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Luksuzni salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Luksuzni salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PredvorjeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07