Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Ulaz Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i piće
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2236recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2236)
Razvrstati po:
Muhammad F. Poslovni putnici Malaysia, 20. kolovoza 2015.
It is a great hotel.

Nice, Clean & Comfortable
8,3
It is a good hotel for business & couple.
Prijavi ovu recenziju
Franciscus H. Parovi Indonesia, 19. kolovoza 2015.
very nice hotel

efficient check in and out, staff is friendly and helpful, the location is very good, breakfast is nice and many choices
8,7
we stayed for 2 days, the room is nice and large enough, clean and comfortable, minor complained in our opinion that the light must be brighter, now is a little bit dark.However it didn't disturb us
Prijavi ovu recenziju
Aya M. Poslovni putnici Japan, 11. kolovoza 2015.
Cleaning not thoroughly done.

Inexpensive rate.
5,3
It was not very comfortable as the cleaning was not thoroughly done. The AC could not be adjusted somehow, and the room was too cold no matter what I did with the temperature control and fan speed etc. The gym was also very small and bit smelly.
Prijavi ovu recenziju
Malcolm S. Poslovni putnici Singapore, 9. kolovoza 2015.
This

Is
8
Yummy
Prijavi ovu recenziju
Low P. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2015.
service as good as my 1st visit 1.5 years ago

Great hospitality, clean, spacious & comfort room
8,3
This was my 2nd time staying in this hotel, the last time was March 2014. I choose to come back not only the room was very comfortable with a great bathroom facilities & spacious, the hotel staff were polite, friendly & helpful, be it at the front desk, breakfast cafe, concierge, or housekeeping. A call to housekeeping was being attended to efficiently. The Cambridge Square within hotel compound was convenient for shopping and fast food. For good local food, were within walking distance of 15-20 mins to the right direction from hotel main entrance after St. Thomas school, eg local noodle, chicken rice Aman, Zuki's layer cakes, fried rice noodle, etc etc. The traffic in Medan were heavy & is a challenge to cross the road like a running chicken, the vehicles just kept coming.
Prijavi ovu recenziju
Rizkina U. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. kolovoza 2015.
Great location and the kids love it here!

Great location, step away from the mall, and clean rooms
8
Fantastic, great room, and the kids love it here
Prijavi ovu recenziju
Jessica K. Parovi Indonesia, 4. kolovoza 2015.
The facility

My husband doesn't like the jacuzzi's atmosphere, he feels uncomfortable while being inside.
8
We feel very comfortable and very satisfied with our room. Thanks to Agoda for upgrading our room from deluxe to superior deluxe. It worths a lot.
Prijavi ovu recenziju
Leonard T. Poslovni putnici Malaysia, 29. srpnja 2015.
The room is really nice and comforatble

Room comfort, cleanliness and value for money
8,3
The stay was really good, room lighting is a little bit dim. Tried to have a drink at the rooftop restaurant, but I was only allowed to have a drink with a meal and the meal choices are limited. It's disappointing to being able to try the rooftop restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Larry P. Solo putnici Australia, 28. srpnja 2015.
Great hotel

good location, great service
9,3
nice rooms and very good service, home sweet home
Prijavi ovu recenziju
Larry P. Parovi Australia, 27. srpnja 2015.
home sweet home

good location, nice rooms
9,3
will be back, good location and great service
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - UlazGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepcijaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KupaonicaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03