Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Ulaz Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i piće
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2181recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2181)
Razvrstati po:
Yoga A. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
Good n excellent

Everything was good . My room air conditioning was not good . Temperature was not cold
10
Johny S. Solo putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
Shower mampet

Wifi, Access to Mall
6,7
Aik P. Poslovni putnici Singapore, 9. lipnja 2015.
Nice hotel

Location, clean, comfortable
8,3
Very slow elevator, but generally good location as it is next to a small mall with many food options. Breakfast wide spread but not as tasty as true medan food culture.
Suandi L. Poslovni putnici Indonesia, 9. lipnja 2015.
Cleaness Drop

Clean Bed Sheets/Clean Towels/Room Well Equipped, are all dropped
6,7
Kenneth Y. Parovi Malaysia, 7. lipnja 2015.
Great Location

Good location, Value for money and clean
9
Stayed for 3 nights. Great location as it is above Cambridge Mall, hence, it is easy to find food etc. Rooms are big, bed is firm and water pressure is strong. The dinner buffet is surprisingly good with a combination of local and international cuisine. Probably the only complain is that the pool is a tad small and the key card does not work quite often.
Rony Y. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2015.
Nice hoyel

Location and good hotel
7,3
This hotel choose good equipment and stuff, but they must more concern about maintenance. They have complete facilities that suit with business traveler. Dining is OK with various menu, but not the best one.
Larry P. Solo putnici Australia, 5. lipnja 2015.
Very nice hotel

Great location
9,3
I always stay here
Tan C. Parovi Singapore, 5. lipnja 2015.
Good location with friendly staff

Location , service , value
8,3
Value for money with friendly staff.
Prakash R. Poslovni putnici India, 5. lipnja 2015.
overrated grand swiss Belinn

location of the hotel, the access from the hotel to the Cambriddge mall.
5,3
Christine Y. Poslovni putnici Indonesia, 5. lipnja 2015.
Another option business hotel in Medan

Spacious, quick response and location
8,3
Its my first time to stay at Grand Swiss-Belhotel Medan.. after several times had business trip at Medan. This hotel has a spacious room, they have bathtub and shower, but I admired with their quick response. When I checked in (I requested for 1 big bed, instead of twins) the front liner informed no availability of big bed, but they organize the bed become one instead of twins.. I really appreciated.. And their concierge helped to pack the box, giving me a solution to reach the airport and ordered the taxi too.. Superb and quick response concierge ! Too bad, I am not impressed with the breakfast experience. I sat at the table for almost 15 minutes, noone asked me what would like to drink.. need me to come to their waiter station and order the tea. I request the aglio olio pasta without chili flakes, the chef said he will deliver the food to my table, after 15 mins foods not delivered - and I went to the counter again and the chef cooked my pasta with chili flakes. He said he would cook again and deliver to my table.. and guess what.. I did not get my pasta for an hour..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - UlazGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepcijaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KupaonicaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03