Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Ulaz Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i piće
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2303recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2303)
Razvrstati po:
Larry P. Solo putnici Australia, 16. siječnja 2016.
Great hotel

good location, great staff
9,7
always enjoy my stay here, great staff
Prijavi ovu recenziju
Jason L. Parovi Singapore, 11. siječnja 2016.
Bad

Location. Transport. Mall
6
Toilet floor trap wasn't maintain & after bath water flooding outer dry area @ toilet bowl. Bedsheet with blood stain??? Furniture with dust collected. Poor house keeping. Breakfast no much choice.....
Prijavi ovu recenziju
Larry P. Parovi Australia, 1. siječnja 2016.
Great hotel

good location and great staff
10
Front office staff always helpful and fill requests when they can. Very good service
Prijavi ovu recenziju
Hendri W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. prosinca 2015.
nice, spacious, comfy

facilities, location, warm and helpful staff
8,3
best
Prijavi ovu recenziju
Hairil K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. prosinca 2015.
Always 5 stars service

Service, bath, food
8
very nice and good service
Prijavi ovu recenziju
Kathrin S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. prosinca 2015.
Good hotel in the heart of Medan

Location
7
It was a nice stay, the location is very good in the city center but overall I think it's just a 4-star hotel with premium price.
Prijavi ovu recenziju
Kathrin S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. prosinca 2015.
Good hotel in the heart of Medan

Location
7
It was a nice stay, the location is very good in the city center but overall I think it's just a 4-star hotel with premium price.
Prijavi ovu recenziju
Fenny S. Poslovni putnici Indonesia, 18. prosinca 2015.
wonderfull hotel

the hotel hv a great location, nice room. for the breakfast i think it needs more change.
8
the hotel hv a great location, nice room. for the breakfast i think it needs more change.
Prijavi ovu recenziju
Velisia S. Poslovni putnici Indonesia, 12. prosinca 2015.
Carpet is not well maintained.

Location is good. Easy to get basic needs for business travelers. Attentive Staff. Good SPA and Massage center.
7
Overall I have enjoyed my stay. Connected to a Shopping Mall, which has almost what I need as Woman business traveler. I wish the Management give more attention to maintain the Carpet. It really not a nice odor when we opened the Lift and walk along the aisle.
Prijavi ovu recenziju
Fifi F. Grupe Malaysia, 6. prosinca 2015.
GOOD

GOOD CONDITION, HOSPITALITY & PERFORMANCE
8,3
VERY VALUE FOR MONREY WITH GOOD ROOM CONDITION & COMFORTABLE
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - UlazGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepcijaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KupaonicaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02