Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Ulaz Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i piće
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2187recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2187)
Razvrstati po:
Eng H. Grupe Singapore, 1. srpnja 2015.
Really Nice place to stay

Their in-room Dining was really good, staff was helpful.
8
Love the fact the hotel was situated conveniently beside a mall. We came in late, and ordered in-room dining(24hrs) which had really nice Indonesian cuisine, particularly the Soto Ayam. Staff was really helpful. 1 bad point however was as we were situated on the 12th and 15th floor on different nights, the odor of smoke can be smelt throughout the corridor, not so much in the rooms. It did not really bother me, but if smell is a deal breaker for you, perhaps don't choose this hotel.
Andi N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. srpnja 2015.
Great location

Room is spacious. Clean. Great locatioan since its location is in the centre of medab city
8,3
Overall I loooove my staying in this hotel. There's a mall next to to hotel make you easy to find various food and also a there's a big supermarkerlt on the ground floor. The room is big, the carpet is clean, the bed is big, the bath room is clean and big. But the breakfast is okay, not special. Gum is so so a.k.a bad. Sauna is okay. Pool is clean. Room service is very expensive. Tiramisu cake at rhe swiss cafe tastes great.
Amanda F. Parovi Australia, 29. lipnja 2015.
It was ok

Gym and breakfast
5,7
Average hotel that needs a makeover. Fine for a one night stay between travelling
Yoga A. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
Good n excellent

Everything was good . My room air conditioning was not good . Temperature was not cold
10
Johny S. Solo putnici Indonesia, 24. lipnja 2015.
Shower mampet

Wifi, Access to Mall
6,7
Aik P. Poslovni putnici Singapore, 9. lipnja 2015.
Nice hotel

Location, clean, comfortable
8,3
Very slow elevator, but generally good location as it is next to a small mall with many food options. Breakfast wide spread but not as tasty as true medan food culture.
Suandi L. Poslovni putnici Indonesia, 9. lipnja 2015.
Cleaness Drop

Clean Bed Sheets/Clean Towels/Room Well Equipped, are all dropped
6,7
Kenneth Y. Parovi Malaysia, 7. lipnja 2015.
Great Location

Good location, Value for money and clean
9
Stayed for 3 nights. Great location as it is above Cambridge Mall, hence, it is easy to find food etc. Rooms are big, bed is firm and water pressure is strong. The dinner buffet is surprisingly good with a combination of local and international cuisine. Probably the only complain is that the pool is a tad small and the key card does not work quite often.
Rony Y. Poslovni putnici Indonesia, 6. lipnja 2015.
Nice hoyel

Location and good hotel
7,3
This hotel choose good equipment and stuff, but they must more concern about maintenance. They have complete facilities that suit with business traveler. Dining is OK with various menu, but not the best one.
Larry P. Solo putnici Australia, 5. lipnja 2015.
Very nice hotel

Great location
9,3
I always stay here

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - UlazGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepcijaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KupaonicaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07