Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Ulaz Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Sadržaji Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i piće
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2211recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2211)
Razvrstati po:
Resty I. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
Location, Room, facilities

Location are near to the centre of the city, facilities are good, staffs are friendly.
9,7
It was a nice stay, and we definitely will stay at this hotel again everytime we visit medan.
Eng C. Solo putnici Singapore, 20. srpnja 2015.
Hotel is slacking in its maintainence

Location and great staff attendance
6,7
This hotel is one of my favorite hotels in Medan, and its truly a good hotel, next to the Cambridge shopping mall. I have always asked for a corner room as I am a light sleeper and early riser, so having the room facing east was a plus. 2 things that were not satisfactory though. 1 - the air conditioning thermostat wasn't working at all. I set the temp to 24 degrees C at night and it went up to 28 on my first night, the staff came, and then it never went up beyond 22 degrees C. 2 - on two separate mornings, the water from the tap were brownish, like its clearing rust or the water tanks were being cleaned. Absolutely flirty. Otherwise, this hotel always has great service, but the maintenance is slacking. At most, it a low 4 star or a upper 3 star, but definitely not a 5 star hotel.
Wooi S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
4 stars yes but not 5 stars

food, close to mall, food
7
Breakfast good as usual but the hotel is small in physical size and not definitely not 5 stars rated.
Yeo M. Poslovni putnici Singapore, 19. srpnja 2015.
for convenience, good staff and amenities

good staff, clean, good amenities
8
great!!!
Tina M. Poslovni putnici Indonesia, 19. srpnja 2015.
Best location in the city

Located in the centre of city, attached to mall, good attitude and service
7,3
It is was a great stay ang surely will choose this hotel for another business trip
Huey B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Location good

Location
6,7
Location good, easier to crave for food
Claudia L. Parovi Indonesia, 18. srpnja 2015.
cozy and quiet

cozy, clean and quiet room
8
My stay at Grand Swiss Belhotel was delightful, the room was nice and quiet. But, at breakfast, the occupancy was too high that there wasn't enough food.
Ivy C. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
good and worth for money

near to shopping mall, cleanliness of hotel
8
Worth for money.
Shervia R. Parovi Indonesia, 17. srpnja 2015.
Great Location

Shopping, Dinning
10
Very comfort stay.
Terence W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. srpnja 2015.
Upgraded to supreme deluxe even more lousy

Location and mall is just beside the hotel
4,3
Upgraded from deluxe to supreme deluxe and the toilet door lock and handle is spoiled. The handle even wanted to drop off. The queen size bed is noisy and squcky. Horrible upgrade. Told the reception staff but they did nothing till I checked out. Zero for the attentiveness for the front office staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - UlazGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hrana i pićeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - SadržajiGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RecepcijaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KupaonicaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07