ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2114recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2114)
Razvrstati po:
Jeny J. Parovi Indonesia, 10. ožujka 2015.
The room is spacious, and the location strategic

Spacious & comfortable room, close to shopping malls & free shuttle to train station.
7
I love it
Maysun T. Grupe Malaysia, 9. ožujka 2015.
Great stay

stuffs are very nice and helpful.
9,3
Iswan S. Parovi Malaysia, 8. ožujka 2015.
good

location,roomservice and transport
8,3
good
Eric L. Solo putnici Singapore, 4. ožujka 2015.
Best hotel in Medan

proximity to shopping centre, great dining, good deco and clean
9,3
my third stay here, clean rooms with working and contemporary fixtures. Big bathroom, great service and great hotel food.
Junaidi L. Poslovni putnici Singapore, 1. ožujka 2015.
Hotel in City Centre

Located in town area, next to cambridge mall, so its easy to find food and drinks, short walking distance to Sun Plaza, other than that, nothing special
6,3
Ok, but its overrated to be 5 stars, since its lacking of luxury in services and over all experiences Facilities is average, small swimming pool, spa facilities is average, service is just average I was having trouble to go up due to faulty lift access and even with my access card , it didnt work in one of the lift, the manager inside the lift also cant help me, and continue hie journey to upper floor. I complain about this to front desk, they insist that no need access card before midnight, instead of check the lift . I have to tell them that " your manager was in the lift with me, and he also cant help me. Finally, the manager come down and inform the front desk about one of the faulty lift
Bryant K. Grupe Malaysia, 25. veljače 2015.
Good location

Hot spa, nice swimming pool and breakfast
8
Novie O. Solo putnici Indonesia, 24. veljače 2015.
Room

Room, staff
8
Was a pleasant stay
Shaderon S. Parovi Malaysia, 22. veljače 2015.
SATISFACTION

LOCATION,COMFORTABLE,ENTERTAINMENT
9
I,M FEEL VERY SATISFIED AND MUST COME BACK AGAIN.
Bryant K. Grupe Malaysia, 22. veljače 2015.
Good hot spa

Free Hot spa, nice breakfast & connect to mall
8
Chua B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. veljače 2015.
good location..best hotel

near shopping center
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


AS-AGWEB-3B05