ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20752 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvorana Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Bazen Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salon Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastanke
Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska soba Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotela Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centar Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran Grand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2096recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2096)
Razvrstati po:
Novie O. Solo putnici Indonesia, 24. veljače 2015.
Room

Room, staff
8
Was a pleasant stay
Shaderon S. Parovi Malaysia, 22. veljače 2015.
SATISFACTION

LOCATION,COMFORTABLE,ENTERTAINMENT
9
I,M FEEL VERY SATISFIED AND MUST COME BACK AGAIN.
Juliana H. Parovi United States of America, 21. veljače 2015.
first timer

Auto - toilet, nice closet with full mirror, office space with couch
6,7
It's not as new as I thought, I asked for the best viewer on the highest floor - I got the highest but room's quality is dispointing - teared wallpaper, stained wall, one of the bathroom lights didn't work, and ants. I requested to move, the new room is better, but the hairdryer always atop working after every minnute.
Shelly S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. veljače 2015.
Grand Swiss-Belhotel Medan
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Chrycia P. Parovi Singapore, 13. veljače 2015.
Medan hotel

Clean, fantastic location beside mall & Gd service (staff: Pauline)
9,3
Comfort and clean
Nicola P. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 13. veljače 2015.
Nice hotel after two days in the jungle

Standard, comfortable beds, shopping mall attached
7,7
Good hotel, especially by Indonesian standards. There is a shopping mall attached but it is quite basic but does have a kids play area on the top floor. As with everywhere else in Indo staff were extremely friendly and helpful. Ordered a taxi for 4:30am and it was waiting for me when I came down at 4:15. We were there less than 24 hours so didn't use the pool or explore the area. But after 2 days in the jungle this hotel was just what we needed to relax and clean up!
Andrian G. Poslovni putnici Indonesia, 10. veljače 2015.
Great Hotel, Good Value, Free Wifi

Location, Free Wifi, Price
8,3
This is one of the best value for a five star hotel that you can get in Medan. The location is superb being joined to Cambridge mall. You can find many restaurants, and cafes there. Next I love the fact that you can get free Wifi in your room. Not the fastest of connections, but it is quite decent. Good enough for the business traveller who needs to send off some emails in the middle of the night. Finally, I think that the price is not too expensive, much better value compared to JW Marriot which I almost picked, but decided not to because there were no WiFi available there.
Wahyu S. Poslovni putnici Indonesia, 10. veljače 2015.
Satisfied as always

Clean, Comfort, Nice Location
8,3
so far so good, keep it up !
Irna W. Parovi Indonesia, 9. veljače 2015.
Hotel with comfortness

Strategic location, easy access to malls, excellent service.
7,7
It was a great stay.
Fazilah F. Parovi Malaysia, 2. veljače 2015.
Great Stay

Staff service was excellent especially House keeping
10
Great Stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Plesna dvoranaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - BazenGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Eksterijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pub/salonGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Soba za sastankeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Gostinjska sobaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Interijer hotelaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Spa centarGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RestoranGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Restoran


AS-AGWEB-3C06