ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grand Waldo Hotel

Sul da Marina Taipa-sul, junto à Rotunda do Dique Oeste, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grand Waldo Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Waldo Hotel Makao - Eksterijer hotela Grand Waldo Hotel Makao - Predvorje Grand Waldo Hotel Makao - Apartman Grand Waldo Hotel Makao - Apartman Grand Waldo Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Waldo Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Waldo Hotel Makao - Gostinjska soba Grand Waldo Hotel Makao - Kafić Grand Waldo Hotel Makao - Pub/salon Grand Waldo Hotel Makao - Restoran Grand Waldo Hotel Makao - Bife Grand Waldo Hotel Makao - Bazen Grand Waldo Hotel Makao - Dvorana za fitness Grand Waldo Hotel Makao - Apartman
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 316

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2514recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2514)
Razvrstati po:
Annie C. Solo putnici Australia, 21. lipnja 2013.
Should provide in room free wifi service

Nice breakfast.
6,7
Good experience but staffs needs to be more friendly to provide efficiency service .
Max L. Parovi Singapore, 21. lipnja 2013.
Pleasant and enjoyable

Peaceful, clean and comfortable
7,3
Pleasant; friendly front desk staff, peaceful, clean & tidy.
Josephine T. Parovi Philippines, 19. lipnja 2013.
Convinienly located & relaxing

breakfast buffet, convinient & very close to Galaxy & Venetian Hotel, relaxing
8,7
Alex R. Solo putnici United Kingdom, 16. lipnja 2013.
What I was looking for

Big, clean and quiet
7,3
Can't complain about my stay at the Grand Waldo. Got exactly what I was looking for in terms of a hotel that wasn't expensive, was clean and quiet. Would recommend the hotel for people looking to stay in the area but aren't wanting to spend too much on accommodation. The one minor inconvenience was that a lot of taxi drivers didn't know where the hotel was, but once you've checked in and have your room key with the address on it any of these issues are eliminated.
Peter O. Poslovni putnici Slovenia, 15. lipnja 2013.
nice hotel, good stay

location, price, confort
7,3
Peter O. Poslovni putnici Slovenia, 14. lipnja 2013.
good hotel, nice stay

location, price, confort
7,3
Stephen S. Parovi United Kingdom, 14. lipnja 2013.
it was o.k.

casino on site. buffet breakfast included. very big outdoor swimming pool.
7,3
it was o.k. we could walk from The Grand Waldo to Galaxy Hotel and Casino to use their shuttle bus. we used the casino on site and i used the pool a couple of times. the room was nice and big and was o.k. for a 3 night stay.
Josephine T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. lipnja 2013.
Relaxing, enjoyable, convinient & comfortable

Good breakfast buffet, very near Galaxy Hotel, value for money
8,3
Peter O. Poslovni putnici Slovenia, 13. lipnja 2013.
nice hotel, good stay

price, location, confort
7,3
Natchakorn H. Poslovni putnici Thailand, 13. lipnja 2013.
Nice hotel.

Good survice. Nice view. Good food
8
In room not have wifi. It's too bad. Only lobby hotel have. If have wifi in the room will better. But the room so nice. And have a good view.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grand Waldo Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Waldo Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Waldo Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrand Waldo Hotel Makao - PredvorjeGrand Waldo Hotel Makao - ApartmanGrand Waldo Hotel Makao - ApartmanGrand Waldo Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Waldo Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Waldo Hotel Makao - Gostinjska sobaGrand Waldo Hotel Makao - KafićGrand Waldo Hotel Makao - Pub/salonGrand Waldo Hotel Makao - RestoranGrand Waldo Hotel Makao - BifeGrand Waldo Hotel Makao - BazenGrand Waldo Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrand Waldo Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C01