ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kupaonica Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restoran Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitness Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastanke Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcija Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka
Područje Siam Broj soba: 526
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 5983recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (5983)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Darryl H. Obitelji sa malom djecom Australia, 30. srpnja 2014.
Great location and great facilities

The room size, location and facilities
8,7
Great location and facilities. The breakfast is however very basic and not that interesting. Were there for three days and went for breakfast with 45min left on first day and food was towards the end and not that interesting. Did not eat there again.
Nigel S. Parovi Singapore, 28. srpnja 2014.
Simply great!!!

Staff, Spacious Room & Facilities
9,3
I simply love the hotel from the moment I walked in till the day I check out. Managed to get the suite and the moment I walked into the room, I was WOW. The room is very spacious. Everything is above my expectations. For the price I paid for, there is no way I will be staying at another hotel if I were to visit Bangkok again. Simply fantastic!! If I must choose one problem with the hotel, I would suggest that they improve on the Wi-fi as it's slow.
Sim H. Solo putnici Singapore, 24. srpnja 2014.
nice hotel with great view of bkk

well designed rooms, deco and spacious
9
A pleasant stay hence will stay again for next visit
Jacob S. Poslovni putnici United States of America, 23. srpnja 2014.
Great Hotel

great value and location
9,3
Great stay.
Chi W. Solo putnici Hong Kong, 22. srpnja 2014.
Good location

Room spacious, good location, free wifi
8
Good
Parovi 22. srpnja 2014.
Comfortable , have sepcial Kitchen. Place

Clean , service , smell very well when I go in hotel
9,3
Everything derive best of I choose from before hotel
Ngai K. Grupe Singapore, 21. srpnja 2014.
clean,comfortable,quiet surrounding

clean,comfortable,near bts.
8,7
2nd stay in this hotel. relax, comfortable stay. close to 4 face buddha,bts.
Hide I. Solo putnici United States of America, 21. srpnja 2014.
No alcohol, what's up with that

Location, room size and comfort, view
7,3
I've stayed at this hotel once before, back then I really enjoyed it so I rebooked it again this time. As usual the checkin was great, the staff attentive, the room was excellent...BUT...they no longer serve alcohol. I wanted to get a simple glass of red wine when I was told that they no longer can serve beer or alcohol and that I would have to walk outside and go buy it and bring it back. This was not the situation in the past. So unfortunately on this trip, I have to rate them poorly over average at best. I was not going to go outside in the pouring rain one block to get a bottle of wine. If I left the place, I would just hang out someplace else and drink it there instead.
Eugene C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. srpnja 2014.
Friendly Staff

1. Friendly and helpful staff 2. Good location .. easy access to Erawan and all the shopping 3. Quiet and secure area
8,7
It was a good and comfortable break ...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KupaonicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcijaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prijevoz u bliziniGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkružjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkružjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcije

recenzije korisnika - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3B08