Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahatlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 7924recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (7924)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Wei Y. Grupe Singapore, 25. svibnja 2016.
Nice room and view
5
We were very happy get a room with a view at the 41st floor, room is modern and spacious. About 10 mins walk to siam area and 5 mins walk to ratchadamri bts station. However, it would have been better if hotel offered/staff were more specific in providing info on airport transfer. Even though it was not difficult getting a cab, it was not a good experience to be touted by a cabby while you're heading to the airport.
Wai Y. Parovi Hong Kong, 23. svibnja 2016.
Nice environment and closed to BTS station
6
This is my first booking at Grande centre point, I'm traveling for two days, that's why I have to choose the best location hotel and the important thing is I usually have massage in the hotel. Good experience
Subongoj R. Poslovni putnici Thailand, 23. svibnja 2016.
everything's good except the security at the front
4,7
free coffee at the lobby
Isaac N. Parovi Hong Kong, 22. svibnja 2016.
Good location, good breakfast
5,3
the hotel is good, which is 5 mins next to BTS, and 10 mins to Big C. the swimming pool is good, but i haven't been there.
Celine W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. svibnja 2016.
nice, good location
5,3
nice, good location
Setiawan T. Parovi Indonesia, 17. svibnja 2016.
Good
4,7
Good
Shirish K. Obitelji sa odraslom djecom India, 16. svibnja 2016.
Good hotel but unresponsive staff
5
In spite of advance notice, rooms were not kept ready for us as requested. We were allotted a different floor from our children. Then when I was upset about it finally the lady grudgingly arranged a room on the same floor but 2 hours after we checked in ! No apology nothing. Arrogant reception in a basically nice hotel.
Pui C. Grupe Malaysia, 16. svibnja 2016.
Great
6
Location easy to access to all Shopping Centre. Walking distance just 10-15 min. Taxi from hotel just wait about 5min and hotel staff very helpful.
Jin D. Parovi China, 16. svibnja 2016.
Good location
6,7
Good location and large room, very comfortable
1 od 1 recenzija
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KafićGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07