ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kupaonica Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restoran Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitness Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastanke Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcija Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka
Područje Siam Broj soba: 526
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 6494recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (6494)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Michiko S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. studenog 2014.
Good service.

Clean, good service, value for money
9,3
Debra L. Parovi Australia, 21. studenog 2014.
Amazing amazing !! Def place to stay !!

Location - room - service - everything!
10
Amazing hotel! Staff was beyond excellent! Catering to everything! Breakfast amazing! The resort had gorgeous pool, facilities, gym, and the room was spectacular! They upgraded us and while our aircon and washing machine broke they fixed immediately! I also advised it was our anniversary and they put beautiful decorations on the bed! It was my partners first trip to overwhelming BKK and this hotel made him feel so relaxed! Would recommend highly!!
Jatinder S. Poslovni putnici Australia, 21. studenog 2014.
Staff need to be trained more about English

Location cleanness value for money
8,3
I had good experience but in the end staff made biggest mistake I could have missed my flight if I was relying on staff .i called reception night before to wake me up at 445 am as my plane was leaving 910 am .i set alarm on my mobile phone as well coz I slept very late .no one call me to wake me up I checked out at 530 and no one even apologies Reception staff need more training I explained twice and make sure they wake me up 445 am .this was very serious issue
Chanh Q. Parovi Vietnam, 19. studenog 2014.
Spacy Room

This is my fourth stay at the hotel, that means I am more than happy to come back everytime I come to Thailand. Different to the last three times when I visited Thailand and stayed at the hotel with
9
Amy L. Parovi United States of America, 17. studenog 2014.
Thai opulence and hospitality beyond expectation

The best 3 things about this hotel was the staff, the opulent architecture and amenities and the location.
9,7
My husband and I booked this hotel on Agoda.com for a brief one and a half day stay on our way home. My husband was so amazed by the property from the moment we arrived. We chose to stay in the immediate neighborhood due to the proximity to excellent food and interesting locations. The shrine to the four faced Buddha is literally around the corner and offers wonderful traditional Thai dancing and music to enjoy with many local people. We also spent a luxurious block of afternoon time poolside. This pool environment is so close to absolute perfection.....it is only lacking a bar poolside to reach that status. But considering the beauty and design that is a lacking that is easily overlooked. We are already planning a family vacation with our adult children to return to the Grande Centre Pointe. The sooner, the better.
Poh K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. studenog 2014.
my experiance

location, facilities, room
7,7
Excellent!
Darryl A. Solo putnici Australia, 16. studenog 2014.
Excellent Location and Value

Location, Value, Rooms / facilities
9,7
Excellent in all aspects. Friendly staff, great location, excellent value for money, good size rooms and quality and exceedingly clean.
Julie P. Obitelji sa malom djecom Canada, 16. studenog 2014.
Great place for families with young children

Location, play area, room
9,7
We had an excellent stay. It was a really great hotel for our young son: free cot, padded indoor play area, outdoor playground, and shallow pools.
Natalie M. Solo putnici Canada, 16. studenog 2014.
Grande centre point

Location, service and comfort
9,7
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KupaonicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcijaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prijevoz u bliziniGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkružjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkružjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcije

recenzije korisnika - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3B06