Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kupaonica Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restoran
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcija Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Predvorje
Područje Siam Broj soba: 526
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 7179recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (7179)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Andrey P. Parovi Russia, 17. svibnja 2015.
Excellent!

Location, room size, service
10
Very good extremely comfortable hotel with genuine Thai hospitality at exclusive location
Sok V. Obitelji sa malom djecom Cambodia, 15. svibnja 2015.
Nice room, nice swimming , nice playground

Good location , nice room & friendly staff
9,7
Kokchin T. Grupe Singapore, 14. svibnja 2015.
Overall good service

Clean spacious and they provide room upgrade during my stay
9
Clean spacious and they provide room upgrade during my stay
Robert H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 14. svibnja 2015.
Great hotel

Location, pool, facilities in room
9,7
If was everything and more
Helen G. Poslovni putnici Singapore, 8. svibnja 2015.
Good stay as Internet is free. good central locat

room is spacious, location is great, drinks at lobby is good for a short mtg
7,7
My stay is excellent as I am able to hop on the bts for my mtg. When my business associate came to the hotel, we were able to grab a complimentary hot drink for a short mtg.
Ka L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. svibnja 2015.
Good Location

Convenient Location, Swimming Pool, Clean Room
7,3
Convenient location, near to Erawan Shrine and BTS. Shopping Mall (Centra World, Siam Paragon, Big C......) in walking distance. Clean room with stable wifi. With a great spa at the 8th floor of the hotel. And a big swimming pool. Staffs are helpful & friendly. However, the breakfast doesn't taste good.
Ka W. Solo putnici Macau, 3. svibnja 2015.
good

good
8
Vincent S. Poslovni putnici Singapore, 1. svibnja 2015.
excellent service.

Staff attentive, polite and helpful
9,3
Tung H. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 30. travnja 2015.
nice room

room design, location, price
8
Ok, just the breakfast is so poor. Will stay next time but not book for breakfast.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KupaonicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcijaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcije

recenzije korisnika - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3B02