Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahatlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 7862recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (7862)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Prijavi ovu recenziju
Dwi P. Poslovni putnici Indonesia, 3. svibnja 2016.
Good hotel
6
Good hotel in a good location. breakfast should be improved. airconditioner is centralised. at times were very cold. spacious bright bathroom with deep bath tub, very nice. kitchenette and washing machine are very useful.
Prijavi ovu recenziju
Yue K. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2016.
Good location & friendly staff
5,7
Hotel location is convenient to acess to attraction places & shopping malls by walking distance. The staff are friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Hideki K. Poslovni putnici India, 2. svibnja 2016.
Very good
5
I feel hotel impression very nice!
Prijavi ovu recenziju
Andrew P. Obitelji sa malom djecom Canada, 2. svibnja 2016.
Weekend trip with kids
6,3
Great value for money. Booked a 1 bedroom suite including breakfast. We stayed for 4 nights and we are a family with a 3 year old and a 8 month old. 1 bedroom suite has a big fridge/freezer, washer/dryer, microwave, toaster and instant hot water kettle. There was a electric stove, but no pots/pans. Location is great, walking distance to all the shopping centres/food courts and erawan monument. BTS train station is very close by. We had our 8 month old in a stroller, so note that there is no elevator to take you to station unless you go into the St. Regis hotel. Basic supermarket at top of street, comprehensive supermarket (Villa) 8 minutes walk away. No convenience store nearby. Food options in hotel are limited. Since we had 2 young kids, we had to put them to sleep early, then try to figure out dinner. We got tired of the limited room service menu. Also, can't order any beer or wine via room service as it is a 'dry' menu. As Thailand has weird laws surrounding buying alcohol (11am-2pm and 5pm onwards and sometimes no alcohol sales on election days, etc.) and high tax on wine, champagne, my suggestion is to pack a bottle per adult of your favorite wine. Huge ice maker on pool floor level, so you can chill your wine/champagne/beer. Other gripe is that the ensuite bathroom (which has a washlet) had a toilet that made a lot of noise after flushing as the cistern refilled. Pool has sun in the mornings and is shaded in the afternoon (another plus for kids). Overall a good place to stay with kids if you plan to eat out a lot.
Prijavi ovu recenziju
Chan C. Grupe Hong Kong, 2. svibnja 2016.
Great location cleanliness and pool
6,7
I didnt use the pool but from the window I saw a nice pool with an exotic environment which is essential for a getaway trip. Great location...convenient...can walk to BTS ratchadamri (silom line) and BTS chitlon (sukchumvit line). Quiet environment...slept through the whole night without being disturbed at all... I have stayed at GCP ploenchit T21 and Ratchadamri...all of them are great and I will stay at one of them again...
Prijavi ovu recenziju
Stephanie D. Poslovni putnici Philippines, 1. svibnja 2016.
Excellent Hotel
6,3
I stayed in this hotel a few years back and the rooms and services are still consistent with what I remembered it to be - all excellent.
Prijavi ovu recenziju
Shopee C. Parovi Malaysia, 1. svibnja 2016.
Fantastic
6
Everything are good. I will stay in same hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Brian H. Parovi New Zealand, 30. travnja 2016.
We keep coming back here
6,7
This is our base when we move in and around Bangkok. Consistently high quality hotel, very friendly staff, lovely clean and well furnished apartments. We are always made to feel very welcome. Look forward to going back in the future.
Prijavi ovu recenziju
Goun L. Solo putnici South Korea, 30. travnja 2016.
Very good!
6,3
I chose this place again. Very kind people and good service.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KafićGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04