ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kupaonica Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restoran
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcija Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Predvorje
Područje Siam Broj soba: 526
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 6846recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (6846)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Kam W. Parovi United States of America, 28. siječnja 2015.
Excellent

Location, food,services
10
Excellent
Wan M. Poslovni putnici Malaysia, 26. siječnja 2015.
Good

Comfortable
10
Ibrahim A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 25. siječnja 2015.
The best

Location price staff
10
Mei Y. Solo putnici Hong Kong, 25. siječnja 2015.
grande centre point hotel ratchadamri
8,3
good
Chun W. Poslovni putnici Hong Kong, 22. siječnja 2015.
nice stay

big n comfortable room, nice staff, good location
8,7
Seow M. Grupe Singapore, 22. siječnja 2015.
Good hotel

Service room location
8,3
Good
Fung Y. Solo putnici Hong Kong, 20. siječnja 2015.
good location

swimming pool
8,3
bell boy help me to find a taxi to airport, but that's not by meter. I'm so disappointed
Amelia T. Parovi Singapore, 20. siječnja 2015.
Very good

price, location, cleanliness
8
Relaxing
Francine B. Parovi New Zealand, 19. siječnja 2015.
Brilliant hotel

Beautiful Rooms, great location, wonderful staff
10
Stayed here in jan 2015 with my boyfriend for 3 nights in the standard room. Staff were so kind and helpful and respectful. Room and facilities were immaculate, the bed was so comfortable, room was spacious with amazing views of the city we were on 28th floor. Breakfast was nice lots of options. Price very reasonable and very good value for money. Location was superb close to shops and malls a very nice clean area of Bangkok we felt very safe and it was 2 minute walk to sky train station. Will stay here again next time we are in Bangkok, absolutely loved it!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KupaonicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcijaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcije

recenzije korisnika - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3B06