ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

153/2 Soi Mahadlekluang 1, Ratchadamri Road, Lumpini, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bazen Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska soba
Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interijer hotela Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Kupaonica Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Restoran Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Bife Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitness Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastanke Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Recepcija Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salon Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržaji Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klub Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupka
Područje Siam Broj soba: 526
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 6514recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (6514)
Razvrstati po:
Nikolina S. Parovi Croatia, 22. prosinca 2013.
Hotel s prekrasnim pogledom na grad

Impresivan pogled na grad, prostrana kupaonica i ljubazno osoblje
7,3
U hotelu smo ostali samo jednu noć i bili smo zadovoljni. Jedino što nas je zasmetalo je bio čudan miris u sobi iako nam je rečeno da je soba za nepušaće. Najdojmljiviji je pogled na grad. Preporučam, ako je moguće, da rezervirate sobu na višim katovima i uživate u pogledu.
Kazuo U. Solo putnici Japan, 24. studenog 2014.
Ideal Hotel in Bangkok

Good location, cleanliness and hospitality
8,7
This was my first time to stay at this hotel although some of my friends recommended me before. It was indeed very good hotel because of good location, cleanliness of the room and good hospitality of the staffs. It is walking distance from BTS station, which is very good accessibility. Although there is no restaurant or bar around hotel, however, because of the accessibility, it is very easy to access to those area by using BTS or Taxi.
Leung Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 23. studenog 2014.
Good hotel

Comfortable,reasonable price,large room size
10
Excellent room! Surprised room services
Fiona M. Solo putnici Canada, 23. studenog 2014.
Very pleasant stay

Convenient, spacious, comfortable
7,3
Anthony K. Poslovni putnici New Zealand, 22. studenog 2014.
Location Location Location

Location; Clean rooms, and Comfort
8,3
Overall an excellent place to stay. If you are in town for shopping, the two large malls, Siam Paragon and Central World are in walking distance. If you want to go to Chutuchak the closest BTS station is about 100 metres walk from the hotel and that gets you around town very quickly. The rooms are excellent and well equipped although it would have been better to have cooking utensils in the room as well. Otherwise the rooms are very well equipped and staff are very pleasant and informative. I do think however the restaurant and its staff need to loosen up a bit and be a bit more friendly. Breakfast choice is quite reasonable although the price is quite high at Bht 590 per person. I will definitely stay there again.
Michiko S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. studenog 2014.
Good service.

Clean, good service, value for money
9,3
Debra L. Parovi Australia, 21. studenog 2014.
Amazing amazing !! Def place to stay !!

Location - room - service - everything!
10
Amazing hotel! Staff was beyond excellent! Catering to everything! Breakfast amazing! The resort had gorgeous pool, facilities, gym, and the room was spectacular! They upgraded us and while our aircon and washing machine broke they fixed immediately! I also advised it was our anniversary and they put beautiful decorations on the bed! It was my partners first trip to overwhelming BKK and this hotel made him feel so relaxed! Would recommend highly!!
Jatinder S. Poslovni putnici Australia, 21. studenog 2014.
Staff need to be trained more about English

Location cleanness value for money
8,3
I had good experience but in the end staff made biggest mistake I could have missed my flight if I was relying on staff .i called reception night before to wake me up at 445 am as my plane was leaving 910 am .i set alarm on my mobile phone as well coz I slept very late .no one call me to wake me up I checked out at 530 and no one even apologies Reception staff need more training I explained twice and make sure they wake me up 445 am .this was very serious issue
Dallas W. Solo putnici Australia, 20. studenog 2014.
Shopping holiday

Clean , comfy and lots of spaces
9,3
I enjoyed my stay at the hotel , love everything about it , such as , food , room and staff . The only thing that not make it the best hotel , would be location. It's in a small street but not to far from the BTS . If you not mind walking , then it's fine.
Onnipha C. Poslovni putnici Thailand, 19. studenog 2014.
I stayed here in November 2014 (almost month).

Good location. Reasonable price. Polite staffs
5
The best thing is location(10-15mins walk to BTS Chidlom) The wrost thing is food.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Centre Point Hotel Ratchadamri BangkokGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Gostinjska sobaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Interijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - KupaonicaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RecepcijaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Luksuzni salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Vruća kupkaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Prijevoz u bliziniGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Pub/salonGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - PredvorjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BazenGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Rekreacijski sadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - IgrališteGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Dječji klubGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - SadržajiGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - RestoranGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - BifeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Hrana i pićeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Soba za sastankeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkružjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - OkružjeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcijeGrande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok - Obližnje atrakcije

recenzije korisnika - Grande Centre Point Hotel Ratchadamri, Bangkok

AS-AGWEB-3B05