Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Sunset Resort

Doljo Panglao, Doljo, otok Panglao , Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Sunset Resort otok Panglao  - Pogled Grande Sunset Resort otok Panglao  - Spa centar Grande Sunset Resort otok Panglao  - Bazen Grande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotela Grande Sunset Resort otok Panglao  - Bazen Grande Sunset Resort otok Panglao  - Bazen Grande Sunset Resort otok Panglao  - Bazen Grande Sunset Resort otok Panglao  - Okružje Grande Sunset Resort otok Panglao  - Pogled Grande Sunset Resort otok Panglao  - Pogled Grande Sunset Resort otok Panglao  - Pogled Grande Sunset Resort otok Panglao  - Okružje Grande Sunset Resort otok Panglao  - Pogled Grande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Grande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotela Grande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotela
Grande Sunset Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Grande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Grande Sunset Resort otok Panglao  - Kupaonica Grande Sunset Resort otok Panglao  - Kupaonica Grande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Grande Sunset Resort otok Panglao  - Kupaonica Grande Sunset Resort otok Panglao  - Bazen Grande Sunset Resort otok Panglao  - Bazen Grande Sunset Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Grande Sunset Resort otok Panglao  - Restoran Grande Sunset Resort otok Panglao  - Okružje Grande Sunset Resort otok Panglao  - Pogled
Područje Doljo Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 34recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (34)
Razvrstati po:
Hatnim L. Parovi South Korea, 28. srpnja 2015.
Private hotel

Quite , private , good view
5,3
Very nice quite hotel but located badly
Prijavi ovu recenziju
Reujenson L. Parovi Philippines, 28. rujna 2014.
super close to race

proximity, price, pool
8,3
it was just beside the race, no need to book on expensive hotels
Prijavi ovu recenziju
Lee M. Parovi South Korea, 1. lipnja 2014.
Mangrove sunset view was absolutely AMAZING!

breathtaking sunset, friendly staff and nice pool
7,3
The overall impression of the resort was it was dated and the rooms weren't as clean as hoped. However, the staff were all super friendly and the resort itself was very quiet, nice and peaceful. I especially LOVED the Mangrove sunset walkway privately owned by the resort. It was the best sunset I've seen and I will definately go back just for that. The sunset makes everything worth it!
Prijavi ovu recenziju
Beomjun K. Solo putnici South Korea, 5. veljače 2014.
Just see the sunset if u stay in Grande

Sunset, Swimming pool, Mangrove tree?
8,3
Room condition is enough good for me. also kind staff, nice sunset view
Prijavi ovu recenziju
Seonhui C. Solo putnici South Korea, 22. lipnja 2013.
very kindly~ but old facilities

kindly, garden, food
7,3
Prijavi ovu recenziju
Gang L. Grupe China, 31. ožujka 2013.
terrible

nothing, just absolutely nothing
2,7
Suitable for Korean customers
Prijavi ovu recenziju
Sewoon N. Poslovni putnici South Korea, 24. veljače 2013.
wonderful walking route throug the trees

Staff, Food, Location
6
Prijavi ovu recenziju
Youk J. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 16. veljače 2013.
wonderful walking route throug the trees

silent environment, attractive walking route
4,3
good hotel and confortable room enough to stay with 2kids 1-2nights would be good enough to stay
Hotel Feature Tip: must take a walk though Manglov trees!
Prijavi ovu recenziju
Zhao Y. Parovi China, 3. siječnja 2013.
Good Garden Environment but simple room & service

Garden and bamboo house
6
We have been stay their for three nights. The Resort Garden is really nice as well as the bamboo house area close to the sea. However, the room is relative simple comparing with its price. What I have to say is their breakfast. They serve it as a set and they never change their menu. You even don't have an option for your breakfast. Everyday the same thing make me really sick of the breakfast at the end. The location is quite and private but a bit far away from Alona beach, 15 minutes drive and there are no restaurant around the hotel, not convenient at all. There are so many other resort in the PangLao with much better price performance than this one.
Prijavi ovu recenziju
Cody M. Parovi United States of America, 28. prosinca 2012.
Very relaxing place to start the vacation

Staff, Food, Location
8,3
This was a great place to stay for the first night. My wife and I agree that it would've been nice to stay another night but we were island hopping. The staff was very helpful and the breakfast was delicious! I would definitely stay here again
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Sunset Resort otok Panglao Grande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - Spa centarGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - OkružjeGrande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - OkružjeGrande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort otok Panglao  - KupaonicaGrande Sunset Resort otok Panglao  - KupaonicaGrande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort otok Panglao  - KupaonicaGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - RestoranGrande Sunset Resort otok Panglao  - OkružjeGrande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - OkružjeGrande Sunset Resort otok Panglao  - PogledGrande Sunset Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - Interijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - Rekreacijski sadržajiGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort otok Panglao  - BazenGrande Sunset Resort otok Panglao  - RestoranGrande Sunset Resort otok Panglao  - RecepcijaGrande Sunset Resort otok Panglao  - RestoranGrande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort otok Panglao  - KupaonicaGrande Sunset Resort otok Panglao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03