Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Sunset Resort

Doljo Panglao, Doljo, Panglao Island, Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Sunset Resort Panglao Island - Pogled Grande Sunset Resort Panglao Island - Spa centar Grande Sunset Resort Panglao Island - Bazen Grande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotela Grande Sunset Resort Panglao Island - Bazen Grande Sunset Resort Panglao Island - Bazen Grande Sunset Resort Panglao Island - Bazen Grande Sunset Resort Panglao Island - Okružje Grande Sunset Resort Panglao Island - Pogled Grande Sunset Resort Panglao Island - Pogled Grande Sunset Resort Panglao Island - Pogled Grande Sunset Resort Panglao Island - Okružje Grande Sunset Resort Panglao Island - Pogled Grande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska soba Grande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotela Grande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotela
Grande Sunset Resort Panglao Island - Eksterijer hotela Grande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska soba Grande Sunset Resort Panglao Island - Kupaonica Grande Sunset Resort Panglao Island - Kupaonica Grande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska soba Grande Sunset Resort Panglao Island - Kupaonica Grande Sunset Resort Panglao Island - Bazen Grande Sunset Resort Panglao Island - Bazen Grande Sunset Resort Panglao Island - Eksterijer hotela Grande Sunset Resort Panglao Island - Restoran Grande Sunset Resort Panglao Island - Okružje Grande Sunset Resort Panglao Island - Pogled
Područje Doljo Broj soba: 25

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 31recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (31)
Razvrstati po:
Reujenson L. Parovi Philippines, 28. rujna 2014.
super close to race

proximity, price, pool
8,3
it was just beside the race, no need to book on expensive hotels
Prijavi ovu recenziju
Lee M. Parovi South Korea, 1. lipnja 2014.
Mangrove sunset view was absolutely AMAZING!

breathtaking sunset, friendly staff and nice pool
7,3
The overall impression of the resort was it was dated and the rooms weren't as clean as hoped. However, the staff were all super friendly and the resort itself was very quiet, nice and peaceful. I especially LOVED the Mangrove sunset walkway privately owned by the resort. It was the best sunset I've seen and I will definately go back just for that. The sunset makes everything worth it!
Prijavi ovu recenziju
Beomjun K. Solo putnici South Korea, 5. veljače 2014.
Just see the sunset if u stay in Grande

Sunset, Swimming pool, Mangrove tree?
8,3
Room condition is enough good for me. also kind staff, nice sunset view
Prijavi ovu recenziju
Seonhui C. Solo putnici South Korea, 22. lipnja 2013.
very kindly~ but old facilities

kindly, garden, food
7,3
Prijavi ovu recenziju
Gang L. Grupe China, 31. ožujka 2013.
terrible

nothing, just absolutely nothing
2,7
Suitable for Korean customers
Prijavi ovu recenziju
Sewoon N. Poslovni putnici South Korea, 24. veljače 2013.
wonderful walking route throug the trees

Staff, Food, Location
6
Prijavi ovu recenziju
Youk J. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 16. veljače 2013.
wonderful walking route throug the trees

silent environment, attractive walking route
4,3
good hotel and confortable room enough to stay with 2kids 1-2nights would be good enough to stay
Hotel Feature Tip: must take a walk though Manglov trees!
Prijavi ovu recenziju
Zhao Y. Parovi China, 3. siječnja 2013.
Good Garden Environment but simple room & service

Garden and bamboo house
6
We have been stay their for three nights. The Resort Garden is really nice as well as the bamboo house area close to the sea. However, the room is relative simple comparing with its price. What I have to say is their breakfast. They serve it as a set and they never change their menu. You even don't have an option for your breakfast. Everyday the same thing make me really sick of the breakfast at the end. The location is quite and private but a bit far away from Alona beach, 15 minutes drive and there are no restaurant around the hotel, not convenient at all. There are so many other resort in the PangLao with much better price performance than this one.
Prijavi ovu recenziju
Cody M. Parovi United States of America, 28. prosinca 2012.
Very relaxing place to start the vacation

Staff, Food, Location
8,3
This was a great place to stay for the first night. My wife and I agree that it would've been nice to stay another night but we were island hopping. The staff was very helpful and the breakfast was delicious! I would definitely stay here again
Prijavi ovu recenziju
Geoffrey D. Parovi New Zealand, 6. listopada 2012.
Bad food bad room bad manager

Friendly staff nice mangrove bridge walk
5,7
When we first arrived one of the staff greeted us (who was very nice to us all the time) while the manager ignore our arrival and played on his computer . While we where wait a korean couple arrived and the manager jump up and greeted them straight away even thought the same staff member welcome them also. We notice that when others arrived thought out the week which wher also korean the manager greeted them and always tended to there need not once did he speak to us. This type of racist behaviour to none korean is discussing. The hotel was in poor repair the filipino staff where friend and kind same about the manager. Not Korean you are treat like second class
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Sunset Resort Panglao IslandGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - Spa centarGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - OkružjeGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - OkružjeGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort Panglao Island - KupaonicaGrande Sunset Resort Panglao Island - KupaonicaGrande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort Panglao Island - KupaonicaGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - RestoranGrande Sunset Resort Panglao Island - OkružjeGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - OkružjeGrande Sunset Resort Panglao Island - PogledGrande Sunset Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - Interijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - Rekreacijski sadržajiGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - Eksterijer hotelaGrande Sunset Resort Panglao Island - BazenGrande Sunset Resort Panglao Island - RestoranGrande Sunset Resort Panglao Island - RecepcijaGrande Sunset Resort Panglao Island - RestoranGrande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska sobaGrande Sunset Resort Panglao Island - KupaonicaGrande Sunset Resort Panglao Island - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03