ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grande Ville Hotel

903 Mahachai Road, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland 10200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska soba Grande Ville Hotel Bangkok - Kafić
Grande Ville Hotel Bangkok - Kafić Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran Grande Ville Hotel Bangkok - Restoran
Područje Kineska četvrt Broj soba: 220

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 745recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (745)
Razvrstati po:
Tan A. Parovi Indonesia, 31. srpnja 2013.
So far so good

Location near china town
6
Near Chinatown and in the night many buy the local food and restaurant
Kridsadakorn B. Obitelji sa odraslom djecom Ireland, 3. srpnja 2013.
nice area

convenince
5,7
Joanne O. Grupe Australia, 23. svibnja 2013.
Great value for a cheap Hotel

Price, Breakfast and staff friendliness
7,3
We had a pleasant stay. No complaints, the breakfast was good and the staff friendly and very efficient.
Chee K. Poslovni putnici Malaysia, 17. svibnja 2013.
Nice, Clean, Good location

Nice, Clean, Good location
6
Clean Room, friendly staff, high floor with view
Peter R. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. svibnja 2013.
Comfortable beds and excellent views from the roof

comfortabe beds view from the roof
6,7
Restaurant staff don't appear to understand English. Food was so-so with traditional thai food brought out on a bed of chips (fries) instead of rice. Large drinks menu but told that only beer and lemon juice were available. Fantastic view from the restaurant.
Ebrahim N. Poslovni putnici India, 7. svibnja 2013.
This is my 10th trip in this hotel and I like it

Location, Worth for the Money, Good staff
9
From last 10 Trips I stay in this hotel & I always prefer because of the location, its perfect for my business
Malcolm B. Parovi Australia, 4. svibnja 2013.
comfortable, good location

Location, comfortable, transport
6,7
Emilie T. Parovi France, 22. travnja 2013.
lost in chinatown!

room clean for the price
5
not bad but swimming pool and fitness not included price.
Chor N. Obitelji sa odraslom djecom Cambodia, 17. travnja 2013.
A fantastic holiday that i never have during stay

good location for shopping, friendly staff , value for money
7,3
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again
Chor N. Parovi Cambodia, 17. travnja 2013.
A fantastic holiday that i never have during stay

good location for shopping, friendly staff , value for money
6,7
That really a good trip that i have never think of .next time when i go there again i will choose that hotel to stay again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grande Ville Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - Gostinjska sobaGrande Ville Hotel Bangkok - KafićGrande Ville Hotel Bangkok - KafićGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - RestoranGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/salonGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/salonGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/salonGrande Ville Hotel Bangkok - Pub/salonGrande Ville Hotel Bangkok - RecepcijaGrande Ville Hotel Bangkok - PredvorjeGrande Ville Hotel Bangkok - Posao CentarGrande Ville Hotel Bangkok - Plesna dvoranaGrande Ville Hotel Bangkok - Plesna dvoranaGrande Ville Hotel Bangkok - Plesna dvoranaGrande Ville Hotel Bangkok - Interijer hotelaGrande Ville Hotel Bangkok - Interijer hotelaGrande Ville Hotel Bangkok - Interijer hotelaGrande Ville Hotel Bangkok - Interijer hotelaGrande Ville Hotel Bangkok - Posao CentarGrande Ville Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessGrande Ville Hotel Bangkok - UlazGrande Ville Hotel Bangkok - Vruća kupkaGrande Ville Hotel Bangkok - Vruća kupkaGrande Ville Hotel Bangkok - BazenGrande Ville Hotel Bangkok - BazenGrande Ville Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaGrande Ville Hotel Bangkok - Okružje


AS-AGWEB-3B06