Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandmas Kuta Hotel Bali - Recepcija Grandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Grandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Predvorje Grandmas Kuta Hotel Bali - Okružje Grandmas Kuta Hotel Bali - Ulaz Grandmas Kuta Hotel Bali - Okružje Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Grandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Grandmas Kuta Hotel Bali - Kupaonica Grandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Grandmas Kuta Hotel Bali - Kupaonica
Grandmas Kuta Hotel Bali - Sadržaji
Područje Kuta Broj soba: 91
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 563recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (563)
Razvrstati po:
Erik T. Parovi Indonesia, 12. kolovoza 2015.
OK

OK
6
OK
Prijavi ovu recenziju
Advento H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2015.
Good standard budget hotel.

Location, Price and new building.
6,7
Clean room although room space is to tight. Breakfast for me just to plain for three star hotels. Overall good budget hotel meet a 3 star rating standard.
Prijavi ovu recenziju
Janice T. Parovi Indonesia, 13. srpnja 2015.
Standard 3-star hotel

Location, price, clean
6
The hotel location is close by airport but not so in the center of hip areas I.e. seminyak. But for anyone whose traveling with tour busses and rent car is quite convenient. With good deal and clean I say book now !
Prijavi ovu recenziju
Irawan N. Poslovni putnici Indonesia, 3. srpnja 2015.
Hotel with good location

Easy to find food, near to Kuta, comfortable room
8
Prijavi ovu recenziju
Decy S. Solo putnici Indonesia, 15. lipnja 2015.
No view available, near airport

Quite cheap
5,3
Average
Prijavi ovu recenziju
Islam H. Solo putnici Egypt, 10. lipnja 2015.
it was good

location , people , room
10
it was good
Prijavi ovu recenziju
Yuliani S. Parovi Indonesia, 22. travnja 2015.
Simple Hotel

Simple, Location, Nice
6
My brother always stay here when he visited Bali. This is first time with his wife.
Prijavi ovu recenziju
Helen B. Parovi Ireland, 8. travnja 2015.
Good value

Efficient, clean and friendly
9,7
Very pleasant, near every thing including the beach lovely and clean
Prijavi ovu recenziju
Riesky F. Solo putnici Indonesia, 20. ožujka 2015.
Good

Very nice, comfort, cheap
8
Enjoy my holiday 😆
Prijavi ovu recenziju
William W. Poslovni putnici Indonesia, 15. ožujka 2015.
frequent visitor of this hotel

location and affordability with good service
6,7
it is a good 3 star hotel, been frequently stay at this hotel. recommended if you don't look for big room but affordable and good stay to spend the night
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandmas Kuta Hotel BaliGrandmas Kuta Hotel Bali - RecepcijaGrandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaGrandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - PredvorjeGrandmas Kuta Hotel Bali - OkružjeGrandmas Kuta Hotel Bali - UlazGrandmas Kuta Hotel Bali - OkružjeGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - KupaonicaGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - KupaonicaGrandmas Kuta Hotel Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03