ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandmas Kuta Hotel Bali - Recepcija Grandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Grandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotela Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Predvorje Grandmas Kuta Hotel Bali - Okružje Grandmas Kuta Hotel Bali - Ulaz Grandmas Kuta Hotel Bali - Okružje Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Restoran Grandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Grandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Grandmas Kuta Hotel Bali - Kupaonica Grandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska soba Grandmas Kuta Hotel Bali - Kupaonica
Grandmas Kuta Hotel Bali - Sadržaji
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 91
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 506recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (506)
Razvrstati po:
Loren Z. Grupe Singapore, 18. prosinca 2014.
Clean and convenient

Good location, friendly staff, clean rooms
8,7
Ursulla C. Parovi Indonesia, 13. prosinca 2014.
Small room

Clean
6,7
Ok no problem
Vicente L. Poslovni putnici Timor-Leste, 24. studenog 2014.
Clean & Value of Money

WiFe faster, clean, nearby area
6
It is a clean and value for money.....
Vicente L. Poslovni putnici Timor-Leste, 12. studenog 2014.
Nice hotel

Faster WiFe, friendly staff, near by area
6
Clean & value of money
Andre I. Parovi Indonesia, 5. studenog 2014.
Good...!

room.., staff ...location...
8
Ignatia S. Poslovni putnici Indonesia, 24. listopada 2014.
no complaints

location
7,3
no complaints, but also nothing special. just another typical cheap and decent hotel nearby the airport, good for one night stay but not more. room is clean and basic necessities is provided.
Dharmawati E. Solo putnici Indonesia, 11. listopada 2014.
good location

clean.. nice.. good location
6,3
Well nice
Chiu L. Parovi Malaysia, 3. listopada 2014.
comfortable budget stay

clean , convenient , wifi availalbe
8,3
good value for money
Ella H. Grupe United Kingdom, 30. rujna 2014.
Friendly and accomodating

Helpfulness of the staff, trust worthy and lovely people who go out of your way to make your stay smooth.
9
It was a short stay but I was blown away at how accomodating the staff were to help me. I was able to leave my baggage there no problem while I trekked in Lombok and it was no problem when I lengthened my stay there. Some truely lovely people with kind trust worthy hearts. Thank you
Teguh K. Parovi Indonesia, 27. rujna 2014.
grandmas kute

nice staff. clean room.
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandmas Kuta Hotel BaliGrandmas Kuta Hotel Bali - RecepcijaGrandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaGrandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - PredvorjeGrandmas Kuta Hotel Bali - OkružjeGrandmas Kuta Hotel Bali - UlazGrandmas Kuta Hotel Bali - OkružjeGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - KupaonicaGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - KupaonicaGrandmas Kuta Hotel Bali - Sadržaji


AS-AGWEB-3C02