Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandmas Kuta Hotel

Jl. Raya Kuta 88D, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 581recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (581)
Razvrstati po:
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 24. prosinca 2015.
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Prijavi ovu recenziju
Herlina T. Poslovni putnici Indonesia, 16. prosinca 2015.
Good location, good service

Location, facility, room
9
Nice
Prijavi ovu recenziju
Chon H. Parovi Malaysia, 8. studenog 2015.
Mainly tourists. Noisy. Not valuable.

Nearby Chinese restaurants
3,3
Noisy hotel full of tourists, breakfast refill with low quality food, tasteless coffee and dirty fruits.
Prijavi ovu recenziju
Doni I. Poslovni putnici Indonesia, 5. studenog 2015.
good hotel and cheep price

best location good room and good staff
7,3
near druf store 24 hour ,and good location for shooping and good room
Prijavi ovu recenziju
Irawan N. Poslovni putnici Indonesia, 17. listopada 2015.
Good location for visitor

Near to airport, near to kuta, easy to go everywhere
7,7
Prijavi ovu recenziju
Akhil S. Grupe India, 2. listopada 2015.
Enjoyable Stay at Grandmas

Friendly staff, Clean rooms and Good Breakfast
8,3
Prijavi ovu recenziju
Laraswati S. Solo putnici Indonesia, 28. rujna 2015.
Good hotel with good service.

Clean. Friendly. Good location.
8
I like the hotel because it is very near the airport, malls (city) and food. I like the hotel because it has friendly, smiling, helpful staff. This is very important at the arrival at the hotel on day-1. Further, the room is clean and the aircon is cold, which is necessary when you want to feel comfortable. The food for breakfast is ok. Not many choices but delicious. What I did not like was the price that I got from agoda, which was more expensive than the walk-in rate. There was a difference of IDR 60,000 (equivalent to approx. US$ 45. I would not mind going back there for short stays in Bali.
Prijavi ovu recenziju
Erik T. Parovi Indonesia, 12. kolovoza 2015.
OK

OK
6
OK
Prijavi ovu recenziju
Yuliani S. Parovi Indonesia, 3. kolovoza 2015.
Nice

Affordable price, location and clean
6
Prijavi ovu recenziju
Advento H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2015.
Good standard budget hotel.

Location, Price and new building.
6,7
Clean room although room space is to tight. Breakfast for me just to plain for three star hotels. Overall good budget hotel meet a 3 star rating standard.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Grandmas Kuta Hotel BaliGrandmas Kuta Hotel Bali - RecepcijaGrandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaGrandmas Kuta Hotel Bali - Eksterijer hotelaGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - PredvorjeGrandmas Kuta Hotel Bali - OkružjeGrandmas Kuta Hotel Bali - UlazGrandmas Kuta Hotel Bali - OkružjeGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - RestoranGrandmas Kuta Hotel Bali - Gostinjska sobaGrandmas Kuta Hotel Bali - KupaonicaGrandmas Kuta Hotel Bali - KupaonicaGrandmas Kuta Hotel Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04