Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Sadržaji Grandview Hotel Makao - Sadržaji
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3793recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3793)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotelcina

Apsolutno ispunjava sve uslove i za zahtevne goste
9
Hotel ima konekciju sa granice i sa fery terminala , topla preporuka
Prijavi ovu recenziju
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Prijavi ovu recenziju
Sng T. Grupe Singapore, 26. kolovoza 2015.
Value For Money

Flexible,Convenience,Value for Money
10
We have 3 room. 2 of the room the turf club enjoy the beautiful view and only one the view facing residential area is dirty view
Prijavi ovu recenziju
Ana M. Parovi Philippines, 11. kolovoza 2015.
ok stay

nothing much to say. it was ok. and very basic.
6
the stay was ok, comfortable sleep. nothing much to say.
Prijavi ovu recenziju
Dunstan L. Poslovni putnici Macau, 23. srpnja 2015.
Spacious and cozy

Spacious and cozy
6
Spacious and cozy
Prijavi ovu recenziju
Marcelino D. Solo putnici Portugal, 8. srpnja 2015.
Grandview Hotel
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Ahmet C. Parovi Turkey, 19. lipnja 2015.
Avarage standard hotel

Location, now free wifi in room as well, valet stuff
7,7
It's nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Kian P. Grupe Singapore, 13. lipnja 2015.
Pleasant Stay

Friendly staffs with nearby convenient store
8
Cosy place n clean room
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Poslovni putnici Malaysia, 5. lipnja 2015.
worst hotel

Grandview Hotel
4,3
Bad experience
Prijavi ovu recenziju
Terakarn W. Solo putnici Thailand, 3. lipnja 2015.
Good hotel.

Good location, near bus stop and food zone. Hotel is clean. Staff have good service. Unfortunately, i don't have a dinner there so i have no comment about food.
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - SadržajiGrandview Hotel Makao - SadržajiGrandview Hotel Makao - Hrana i pićeGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Hrana i pićeGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Hrana i pićeGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - SadržajiGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Hrana i pićeGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - SadržajiGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07