ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3668recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3668)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotelcina

Apsolutno ispunjava sve uslove i za zahtevne goste
9
Hotel ima konekciju sa granice i sa fery terminala , topla preporuka
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Analyn D. Grupe Philippines, 17. siječnja 2015.
good service..nice room

nice room...hotel staff
7,3
Room is great. Hotel staff are accommodating. However no shuttle bus to drop you off from different casino/hotel
Rosallie M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. siječnja 2015.
very good stay

very clean and big room, near the city, great value for money
8
it was very good very comfortable room and near the city
Duke B. Grupe Indonesia, 3. siječnja 2015.
hotel

good location
5,3
Nattinee J. Solo putnici Thailand, 3. siječnja 2015.
good

good
8
Amanda H. Parovi Singapore, 3. siječnja 2015.
horrible check-out experience

good thing about the hotel is the good location
5
this can't be a 4-star hotel with this service standard. when i feedback upon i could not find the complimentary bottles of water. all i could see was 2 bottles of chargeable water placed nicely on the table top. the recep told us it is place somewhere in the drawer. and said you should have called and checked with housekeeping when i said so i just assumed that your hotel is not generous enough to provide water. so i end up paying for the chargeable water with the staff obviously oblivion to the feedback. this is by far the only hotel i can recall which does not have a taxi stand at the hotel lobby. there is only shuttle bus to the macau ferry terminal. for guests who needs to get to the airport, you have to flag a cab at the road side! The staff refused to help us hail or call for a cab. and repeatedly tell us to go to the roadside to wait for cab. there were a few groups of people on different sides of the road waiting for cab. first time ever! 4-star hotel and the guest have to wait on the roadside under the sun with big luggages for taxi! very disappointing. and it was really frustrating when there is zero empathy nor service.
Bartoli S. Parovi Italy, 3. siječnja 2015.
old hotel..staff not friendly..

good casino..free shuttle to the pier..
5
they gave me a smoking room that smell smoke terrible i cannot sleep...also i ask a big double bed but they give me two single bed..luckily the second night they gave me a better room...the hotel is old and need a renovation...the staff not friendly...and also not free internet in the room.
Morris C. Parovi Philippines, 2. siječnja 2015.
AVOID THIS HOTEL
3,7
Our stay was not so good because of rude staff accusing us that we lost a small face towel. I asked to double check but seemed that they never did. They bill us $30 for a towel we never really know where. It's ok to pay if we really lost it or something but we dont. Staffs are not really friendly. Avoid this hotel.
Lee F. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2014.
Fair view of the hotel

Shuttle Service Availability from Hotel to Ferry Terminal, Easy access to Public Transport, No fear of getting hungry as eatery shops are nearby.
9,3
Very Good... But only to increase the frequency of shuttle service from Ferry Terminal back to hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3B08