ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3485recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3485)
Razvrstati po:
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Greg M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 14. listopada 2014.
Grandview Hotel in Gambling Paradise Macau!

The room was very nice, the gym was good and the pool was ok.
6
Overall our stay at the Grandview was pretty good. The staff were generally courteous and attentive, the room was very nice (they upgraded us to a deluxe room). The gym was quite well equipped and never busy and the pool was ok although a little cold!
Ut K. Parovi China, 12. listopada 2014.
Not up to standard

Comfortable, big room and bed
5
Not really that nice, out of my expectation, no wifi in the room
Ling H. Parovi Hong Kong, 12. listopada 2014.
Value hotel

The price was reasonable; the room was clean
7,3
- The room was clean - The price was reasonable
Ho W. Poslovni putnici Hong Kong, 11. listopada 2014.
Reasonable price with good service.

Comfort, convenience, nice
5,7
They offer a very reasonable price and good service and environment, especially when the peak season.
Ka I. Solo putnici Macau, 11. listopada 2014.
Good hotel and good location

Good location and good bed near seven eleven
7,3
Good location with very good bed...Really comfortable...but staff is not so friendly
Lee V. Poslovni putnici Hong Kong, 8. listopada 2014.
Good Business Hotel

Location, Comfort, Value for Money
8
Annie W. Parovi Indonesia, 8. listopada 2014.
good hotel to stay in macau

have a free shuttle bus, good room, easy to get food
9,7
It was a very good experience to stay in grandview hotel.. anyway i've been stay in hongkong before i go to macau.. so in this trip, grandview is the best hotel.. the price is worth with the facilities.. it has a free shuttle bus to take you to the ferry terminal. it was really nice to stay at grandview hotel..
Lee P. Parovi Singapore, 7. listopada 2014.
Very comfortable and enjoying

free shuttle bus to macau ferry terminal , very spacious and comfortable and clean
8
Nice spacious environment and with a king size bed. Very quiet and comfortable hotel. But need to walk quite far if wanted to go other casino (ttake about 15 to 20min) Free shuttle bus but no wifi . Casino just inside the hotel (no smoking at all)
Wan Y. Parovi Malaysia, 6. listopada 2014.
Macau stay at Grandview

the professionalism of their Assistant Manager Clarie Leong, the speed of replying my enquiry via emails, the speed of checking in
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3A06