ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3444recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3444)
Razvrstati po:
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Shuk W. Parovi Hong Kong, 22. rujna 2014.
Clear Room But No wifi

Clear,have cusino, quiet
5
First time saw it was clear, have car from pier to hotel, the room is quite BIG & clear but the price was not equal to this hotel's value~
Sharina Q. Poslovni putnici Philippines, 22. rujna 2014.
Superb

ambiance
8,3
It was a good stay. The staff gave us a room with a view.
Her B. Parovi Malaysia, 22. rujna 2014.
Good and resonably priced

Shuttle bus, clean room, good location.
7
Far easier than I expected to get to the hotel from airport. Room is clean and service is good too. The hotel provides shuttle bus service to ferry terminal. It's very convenient for me to continue my next trip to hong kong. Area for improvement - check in time at 3pm is quite late for me. Could be better to provide early check in.
Cheung J. Poslovni putnici Hong Kong, 20. rujna 2014.
Great Hotel

Great hotel, nice service and good view
9,3
Great hotel, nice service and good view
Chui K. Solo putnici Hong Kong, 17. rujna 2014.
good, but not helpbme tidy my stuff in next day

gd service
7
overall is good
Wai K. Parovi Hong Kong, 15. rujna 2014.
Grandview Hotel

good
8
Tri T. Solo putnici United States of America, 14. rujna 2014.
bare minimums

English speaking front desk
3,3
for its price, you dont get what you deserve. no wifi in rooms. no complimentary breakfast. pretty dirty bathtub
Karen W. Parovi New Zealand, 8. rujna 2014.
Overnight in Macau

comfort, affordable, reasonably central in Taipa
8,3
very pleasant
Maria G. Grupe Philippines, 7. rujna 2014.
i find grandview hotel staffs very accomodating.

very good service by the staffs, peaceful environment surrounding the hotel
8,3
My stay was good. My husband and i are happy with the service. Friendly staffs and very polite.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C04