ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3262recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3262)
Razvrstati po:
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Salvtore R. Parovi United States of America, 23. srpnja 2014.
Nickel and Dime

nothing great about it
5,7
When I booked, it said free Wi fi, yeah in the Lobby only, you have to pay for it in the room, I don't care to be nickeled and dime, and NO WAY this is a 4 star Hotel, 2 1/2 at best
Jenette A. Parovi Philippines, 20. srpnja 2014.
Bad Aircondition, WiFi NOT FREE!!!

location
5
We got the executive suite for quite high price but the room is a bit warm because of the poor air conditioning! There was also NO FREE WiFi in the room -- only they have it in the lobby that is why waiting area in the lobby is always crowded. The bathroom is too smaill especially the bath tub! Overall, not worth the money! Will not stay again here!
Yin L. Poslovni putnici China, 19. srpnja 2014.
na

na
4,7
Nitin M. Obitelji sa malom djecom India, 14. srpnja 2014.
Grandview is a budget hotel for families

Cleanliness, Big sized rooms, access to public transport
6
The Receptionist(while checking in) was very rude & unfriendly. She didn't bother answer my simple queries about Macau & nearby locations. I asked her questions in English, it seemed as if I'm from another world. Her English accent is so ridiclous, I was not able to understand a single word. The hotel location is just so-so, next to a grocery shopping area, and its very far from Cotai Strip. Don't even think you can walk upto that area. Taxi driver will charge you anything from 25~30MOP one-way. Rooms are nice, and clean (but that's what you'd expect after paying so heavy price)
Norman L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. srpnja 2014.
comfortable

accessibility, comfortable
7
It was a comfortable and relaxing stay but we were not assisted by any staff when we checked out and tried to find a taxi. We had to get a taxi on our own with all our big luggages in tow. We had to compete with other outsiders who were at the corner to get our own taxi cab.
Wai Y. Poslovni putnici China, 11. srpnja 2014.
nice place but too quite

good location, convenience, clean
6
no wifi, if we buy wifi is talking MOP200 for a day, too expensive, lobby is too small and all chinese there keep yelling and very noisy the hotel itself is not a problem but the guests are problems
Jerry M. Parovi Indonesia, 10. srpnja 2014.
Hard to communicate with local people

Clean, Quite, and Luxuary
6,3
It is recommended hotel but quite hard to find public transport!
Chun P. Solo putnici Thailand, 8. srpnja 2014.
The room was clean and tidy with reasonable price

1) This hotel is located near the airport
8,3
Siak T. Parovi Singapore, 7. srpnja 2014.
big room n big double bed.

bed,clean roon,near to airport
7,7
good,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3A01